Στη Ναύπακτο ο Βασίλης Λεβέντης

Στη Ναύπακτο βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. Στη λίγη ώρα που βρέθηκε στην πόλη μας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με στελέχη του κομματος και συγκεκριμένα με τον υποψήφιο βουλευτή Γιώργο Σκέντζο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Σήμερα Τρίτη 21 Μαΐου 2019 , ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μας τίμησε με την παρουσία του στην πόλη μας , την πόλη της Ναυπάκτου και βρέθηκε για μία ακόμη φορά στην Πλατεία στο λιμάνι στις 17:00 όπου και συναντήθηκε μαζί με τον τοπικό εκπρόσωπο της Ένωσης Κεντρώων Σκέντζο Γεώργιο αλλά και με φίλους οι οποίοι τον υποδέχθηκαν θερμά.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης , κλείδωσε για μία ακόμη φορά η βασική συμμετοχή του τοπικού εκπροσώπου Σκέντζου Γεώργιου στο ψηφοδέλτιο Αιτωλοακαρνανίας της Ένωσης Κεντρώων για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.
Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο άτομο μου για μια ακόμη φορά , με τιμά η απόφαση του αυτή και με όλη μου την καρδιά θα είμαι ξανά ο play maker της Ένωσης Κεντρώων στον Νομό μας σε συνεργασία με τους αξιολογότατους συνυποψηφίους μου.
Ευχαριστούμε τον κόσμο για την αγάπη του και τον πρόεδρο για την τιμή που μας κάνει κάθε χρόνο να επισκέπτεται την πανέμορφη μας πόλη.
Πάμε γερά για την διαφορά.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...