Στην Ολομέλεια ο Τσίπρας για το Κυπριακό

bb

Την Ολομέλεια της Βουλής για τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό ενημερώνει σήμερα ο πρωθυπουργός.

 Εξέλιξη, την οποία είναι προφανές ότι θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί  η κυβέρνηση για να φρενάρει τη δημόσια συζήτηση γύρω από την ατζέντα που βάζει η ΝΔ. Επιπλέον, οι συνεννοήσεις και οι επαφές που έχει για το εν λόγω θέμα παρά το ότι δεν δημοσιοποιούνται είναι συνεχείς. Και ενδεικτική υπήρξε η κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ κ. Άντρο Κυπριανού.

ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ – ΚΟΖΑΝΗ Ο ΠΡΩΤΟΣ «ΣΤΑΘΜΟΣ»

Σειρά ακόμη, παίρνουν και  οι πρωτοβουλίες για την παραγωγική ανασυγκρότηση. Ο κύκλος των 13 περιφερειακών συνεδρίων ανοίγει την Τετάρτη, με πρώτο σταθμό τη Δυτική Μακεδονία και συγκεκριμένα την πόλη της Κοζάνης.

Με ενδιαφέρον αναμένονται τα όσα θα πει ο πρωθυπουργός για τον πολιτικό σχεδιασμό για τη ΔΕΗ μετά τη συμφωνία. Σε ό,τι αφορά στην «ατζέντα» όσων θα συζητηθούν – όπου και  έχουν προσκληθεί οι βασικότεροι παραγωγικοί και κοινωνικοί φορείς της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας- θα υπάρξουν τέσσερεις θεματικές ενότητες. Ειδικότερα, αυτές αφορούν: τις υποδομές και την προσπελασιμότητα, την επιχειρηματικότητα, την ανάπτυξη της υπαίθρου και τα σχετικά χρηματοδοτικά εργαλεία , το περιβάλλον και την ενέργεια , το ανθρώπινο δυναμικό, την απασχόληση, την έρευνα και την τεχνολογία. Τέλος, τον πρωθυπουργό θα συνοδεύουν: Ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης αρμόδιος για το ΕΣΠΑ, Αλέξης Χαρίτσης, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης Σκαι ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων αρμόδιος για την Έρευνα, Κώστας Φωτάκης.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/292263-Sten-Olomeleia-o-Tsipras-gia-to-Kypriako ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...