Στη Λάρισα παρουσιάζει αύριο το βιβλίο του ο “δικός μας” Σωτήρης Τριανταφύλλου-Την Παρασκευή στον Βόλο

«Τα ΜΜΕ και η δημοσιογραφία σε μετάβαση. Οι μεταβαλλόμενες συνθήκες εργασίας των δημοσιογράφων στην ψηφιακή εποχή» είναι το τίτλος του βιβλίου του δημοσιογράφου και προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών Σωτήρη Τριανταφύλλου παρουσιάζεται αύριο Πέμπτη, 25 Μαίου 2023 στην Λάρισα

Το βιβλίο θα παρουσιαστεί στον Βόλο, την Παρασκευή 26 Μαίου 2023, στις 7 το απόγευμα στο Μουσείο Πόλης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Κώστας Αγοραστός Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Γαλαμάτης Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης και Σωτήρης Κέλας Πρόεδρος ΕΤΑΣ Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι Γιώργος Τσιγκλιφύσης, πρόεδρος Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας και Τρύφων Τσάτσαρος, πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο β’ αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών Γιάννης Σιούλας. Η εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας και του Μορφωτικού Ιδρύματος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας.

Σημειώνεται ότι η παρουσίαση του βιβλίου του Σωτήρη Τριανταφύλλου είχε προγραμματιστεί να γίνει στις αρχές του περασμένου Μάρτη, αλλά αναβλήθηκε λόγω της τραγωδίας των Τεμπών.

Στόχος του βιβλίου είναι να καταγράψει, να αναλύσει σε βάθος και να εξηγήσει τις μεταβολές στα ΜΜΕ, τη δημοσιογραφία και τους δημοσιογράφους. Επικεντρώνει στην ελληνική μηντιακή βιομηχανία, η οποία ακολουθεί μεν κάποια διεθνή πρότυπα, αλλά διαθέτει και τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Το βιβλίο καλύπτει ένα μεγάλο κενό που υπάρχει στην ελληνική βιβλιογραφία και αφορά τις εργασιακές σχέσεις των δημοσιογράφων καθώς επίσης και την επίδραση της πανδημίας του κορονοϊού στα ΜΜΕ. Επίσης, φιλοδοξεί ακόμη να αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο για την κατανόηση της ιστορίας και της εξέλιξης της ενημέρωσης και της δημοσιογραφίας, παγκοσμίως και στην Ελλάδα. Από τα πρώτα τους βήμ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...