Διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος προσβλήθηκε από κορονοϊό. Όπως έγινε γνωστό, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής είναι ανεμβολίαστος, παρόλο που ανήκει στις ομάδες υψηλού κινδύνου λόγω υποκείμενων νοσημάτων.

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε πριν από λίγες μέρες, ο ιδρυτής της Χρυσής Αυγής και κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού μετά από καταδίκη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, Νίκος Μιχαλολιάκος. Σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia.gr δεν είχε υποβληθεί σε εμβολιασμό κατά της Covid-19 αν και έχει σοβαρά υποκείμενα νοσήματα και προδιαθεσικούς παράγοντες να αναπτύξει σοβαρή νόσο (διαβήτης, παχυσαρκία και κάπνισμα).

Λίγο μετά τη διάγνωση, και συγκεκριμένα την περασμένη Τετάρτη (9/3) η υγεία του παρουσίασε επιδείνωση και οι αρχές των φυλακών αποφάσισαν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο Λάρισας. Εκεί του χορηγήθηκε θεραπεία με υψηλή ροή οξυγόνου (high flow oxygene), ενώ σήμερα το πρωί παρουσίασε περαιτέρω επιβάρυνση και οι γιατροί αποφάσισαν να τον διασωληνώσουν.

Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

iatropedia.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...