ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ KITEBOARDING

Στη χώρα που γέννησε τους Ολυμπιακούς αγώνες θα φιλοξενηθεί το πιο φρέσκο Ολυμπιακό ιστιοπλοϊκό αγώνισμα. Η Ναύπακτος, από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου 2022 θα φιλοξενήσει την Ολυμπιακή κατηγορία της Αετοσανίδας (Kiteboarding) Formula Kite. Οι κορυφαίοι αθλητές της Ευρώπης και όχι μόνο, θα λάβουν μέρος στο 2022 Lepanto Formula Kite European Championships!

Πρόκειται για μία διεθνή εκδήλωση που ισχυροποιεί τη χώρα μας στο διεθνή χάρτη αθλητικών προορισμών, δίνοντας τη δυνατότητα να αξιοποιηθεί τουριστικά η τεράστια δεξαμενή ερασιτεχνών αθλητών. Ταυτόχρονα, κινητοποιεί τη μάζα των αθλούμενων προς την αγωνιστική κατεύθυνση, φέρνοντας την Ελλάδα πιο κοντά σε μεγάλες διακρίσεις και στη δημιουργία μίας νέας γενιάς Ολυμπιονικών, μέσω ενός σύγχρονου Ολυμπιακού ιστιοπλοϊκού αγωνίσματος.

Το 2022 Lepanto Formula Kite European Championships πραγματοποιείται από τον Δήμο Ναυπακτίας σε συνδιοργάνωση με τον Αθλητικό Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ρίου ΙΑΣΩΝ και την Περιφέρεια Δ. Ελλάδας. Οι Αγώνες θα διεξαχθούν σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Ναυπάκτου και την υποστήριξη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπακτίας. Η ανάθεση έγινε από την ΙΚΑ (International Kiteboarding Association), που αποτελεί τον επίσημο φορέα διαχείρισης των αγωνισμάτων της Αετοσανίδας, της Παγκόσμιας Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (World Sailing).

Η Διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ), της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ) και του Ελληνικού Συνδέσμου Αετοσανίδας (ΗΚΑ).

Η επίσημη εκδήλωση ανακοίνωσης της Διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί στη Ναύπακτο, στις 6 Ιουλίου 2022, όπου θα αναλυθεί το πλάνο των Αγώνων και θα παρουσιαστεί το promo video.
Στο κανάλι Youtube του αγώνα έχει ήδη αναρτηθεί το video ενημέρωσης των χορηγών https://youtu.be/u96JGEZk88Y.

Σύνδεσμοι αγώνα

Website: http://lepantokiteboarding.com/ email: [email protected]

Facebook: https://www.facebook.com/2022-Lepanto-Formula-Kite-European- Championship-117001427665699
Instagram: https://www.instagram.com/2022formulakiteeuropeanchamp/?hl=el Twitter: https://twitter.com/2Formulakite

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCdFydZ4O5llBrXMk7wBfDLQ

Host Club: www.iasonsailing.eu
Host Town: www.nafpaktos.gr
International Kiteboarding Association: www.kiteclasses.org Formula Kite: www.formulakite.org
Media Production: http://www.icarus-sports.com/
Formula Kite videos: www.formulakite.org/medias/videos



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...