Στοίχημα: Ένα «διπλό» με αξία για σήμερα!

Η Παρασκευή (24/04) αποτελεί… ζέσταμα για το Σ/Κ και το κουπόνι πάμε στοίχημα έχει ενδιαφέροντες αγώνες. Το Betarades.gr είναι και πάλι εδώ με δυνατά προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Δύο παιχνίδια θα μας απασχολήσουν από το σημερινό πρόγραμμα. Αμφότερα, προέρχονται από το πρωτάθλημα Λευκορωσίας. Η βασική μας επιλογή είναι από το Σμολέβιτσι – Ντιναμό Μινσκ. Ωστόσο, έχουμε στοιχηματική εκτίμηση και από το άλλο ματς της ημέρας. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η bet365. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Με νέο προπονητή και παράδοση!

Οι προτάσεις στοιχήματος της Παρασκευής αρχίζουν από τον αγώνα της Σμολέβιτσι με τη Ντιναμό Μινσκ, για το πρωτάθλημα Λευκορωσίας. Είναι η έκτη αγωνιστική της διοργάνωσης και το ματς έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι bookmakers βλέπουν τους φιλοξενούμενους να έχουν περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη.
Η Σμολέβιτσι δεν έχει καταφέρει ακόμα να γευτεί τη χαρά της νίκης στο φετινό πρωτάθλημα. Μετά από πέντε αγωνιστικές, ο απολογισμός της είναι τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Έτσι, έχει κολλήσει στους τρεις βαθμούς και θέλει να ανέβει επειγόντως. Παρόλα αυτά, δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Την προηγούμενη εβδομάδα έσωσαν τον βαθμό στην έδρα της Μπελσίνα, στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης! Ο προπονητής της ομάδας δεν είναι ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του. Ωστόσο, η ποιότητα του ρόστερ δεν αφήνει και μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Τα κυριότερα προβλήματα των γηπεδούχων εντοπίζονται στην άμυνα, αλλά και επιθετικά δεν… μαγεύουν με την απόδοσή τους.
Από την άλλη, η Ντιναμό Μινσκ δεν έχει κάνει και αυτή το πιο καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Όμως, έχει προλάβει να συγκεντρώσει έξι πόντους κυρίως χάρη στη βελτίωση που παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό. Τις τρεις πιο πρόσφατες αγωνιστικές, η Ντιναμό πανηγύρισε δύο νίκες, στις οποίες δεν δέχτηκε γκολ. Και οι δύο μάλιστα, ήρθαν με το ίδιο σκορ (2-0), απέναντι σε Τορπέντο Ζοντίνο και Νέμαν Γκρόντνο. Οι φιλοξενούμενοι προχώρησαν σε αλλαγή προπονητή, με τον Λέονιντ Κουτσούκ να κάθεται πλέον στον πάγκο της ομάδας. Έτσι, θα αγωνιστούν με άλλον αέρα σήμερα σε μια δύσκολη έδρα. Έχουν τα φόντα όμως για να πάρουν το «τρίποντο». Άλλωστε, κέρδισαν τα τέσσερα τελευταία ματς με αντίπαλο τη Σμολέβιτσι.
Οι φιλοξενούμενοι βελτιώνονται τον τελευταίο καιρό και διαθέτουν καλύτερο υλικό από τους γηπεδούχους. Έχουν και την πρόσφατη παράδοση με το μέρος τους, ενώ η αλλαγή προπονητή μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά σήμερα. Πάμε με το «διπλό» σε απόδοση 2.00.

Γκολ αλλά με… μέτρο

Στις 20:00, για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Λευκορωσίας, η Νέμαν Γκρόντνο θα φιλοξενήσει την Ενερτζέτικ. Οι γηπεδούχοι φαίνεται να έχουν οριακά το προβάδισμα για τη νίκη. Ωστόσο, το ματς είναι πολύ αμφίρροπο και δεν θα επικεντρωθούμε στο τελικό αποτέλεσμα, αλλά στα γκολ.
Μέτριο έως… κακό μπορεί να χαρακτηριστεί το ξεκίνημα της Νέμαν Γκρόντνο στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι έχουν μαζέψει μόλις πέντε πόντους στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Έδειχναν να βελτιώνονται και έτρεχαν αήττητο σερί τριών αγωνιστικών. Την περασμένη εβδομάδα όμως, έχασαν με  2-0 εκτός έδρας από τη Ντιναμό Μινσκ. Δεν είχε κακή απόδοση η Νέμαν, αλλά δεν άντεξε μέχρι το τέλος. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα δέχτηκε δύο γκολ και έφυγε με άδεια χέρια από το γήπεδο. Βέβαια, ο προπονητής Κοβάλεβιτς τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του έπαιξαν καλά. Τώρα, πρέπει να επιστρέψει στις νίκες η ομάδα του και για να συμβεί αυτό πρέπει να βρει δίχτυα!
Αρκετά καλύτερα τα πάει προς το παρόν η Ενερτζέτικ. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν εκρηκτική αρχή, πετυχαίνοντας το 3Χ3. Όμως, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ακολούθησαν δύο ήττες, από Τορπέντο Ζοντίνο και Γκοροντέγια. Η Ενερτζέτικ δημιούργησε φάσεις σε αμφότερα τα παιχνίδια. Παρόλα αυτά, είχε σοβαρό πρόβλημα στην αποτελεσματικότητα και έμεινε στο μηδέν! Έχει ικανούς ποδοσφαιριστές κυρίως στην επίθεση και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη Νέμαν Γκρόντνο. Εξάλλου, οι φιλοξενούμενοι θέλουν να συνέλθουν άμεσα από την απρόσμενη ήττα από την Γκοροντέγια, με 0-1.
Και οι δύο ομάδες σήμερα αναμένεται να κάνουν το παιχνίδι τους. Χρειάζονται τους πόντους και πρέπει να σκοράρουν. Οι άμυνες δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη και θεωρούμε ότι το ματς θα έχει γκολ, χωρίς όμως να ξεφεύγουν τα πράγματα. Το 2-3 γκολ στο 2.00 μοιάζει αξιόλογη επιλογή.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr για την ενημέρωσή σας και σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Καθημερινά θα βρίσκετε τις κορυφαίες επιλογές για διασκέδαση στα τυχερά παιχνίδια. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, Esports, Virtual Sports και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...