Στοίχημα: Ανοίγει το ματς στην Τούμπα, ανταγωνιστική η Τότεναμ – Κυριακάτικη 5αδα στο 28Χ!

Σούπερ Κυριακάτικο κουπόνι σήμερα (25/04), γεμάτο δράση από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πέντε δυνατές επιλογές για εσάς, μεταξύ αυτών και προγνωστικά Ιταλίας. Πάμε άμεσα στην ανάλυσή τους. 


Με τα γκολ στην Τούμπα

Ξεκινάμε το στοιχηματικό μας ταξίδι από την Τούμπα, όπου στις 15:00 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την 6η αγωνιστική των playoffs στην Σούπερ Λιγκ. 

Μια απ’ τις πιο σπουδαίες νίκες της σεζόν πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη, την πρώτη φετινή σε εκτός έδρας ντέρμπι στο πρωτάθλημα. Έκανε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Άρη, εξυπηρετήθηκε απ’ το γρήγορο γκολ και στη συνέχεια έκλεισε καλά τους διαδρόμους προς την περιοχή του. Είχε πολλές κερδισμένες μονομαχίες, έτρεξε πάρα πολύ, δεν απειλήθηκε καθόλου απ’ τον φλύαρο Άρη, οι πιο μεγάλες φάσεις ήταν για τον δικέφαλο με Ελ Καντουρί και Ζίβκοβιτς. 

Στο Παναθηναϊκό στενεύουν τα περιθώρια και η αποτυχία πλησιάζει. Έπαιξε παθιασμένα στο πρώτο ημίχρονο του εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, ευτύχησε να σκοράρει (για ακόμη μια φορά) στην πρώτη ευκαιρία, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Παντελώς διαφορετική η εικόνα στο δεύτερο μέρος, η εμφάνιση του Παναθηναϊκού ήταν αποκρουστική, κλείστηκε στην περιοχή, δεν μπορούσε να αλλάξει ούτε δεύτερη πάσα, από καθαρή τύχη δε δέχτηκε γκολ νωρίς, τελικά αυτό έγινε στις καθυστερήσεις.

Ο Παναθηναϊκός οφείλει να ρισκάρει στην Τούμπα για να πλησιάσει την 4αδα, ο ΠΑΟΚ θα παίξει με ανεβασμένη ψυχολογία και περιμένουμε ένα γρήγορο παιχνίδι με γκολ, όπως και τα τρία φετινά μεταξύ τους. Επιλογή το Over 2 (ασιατικό) σε απόδοση 1.85. 

Χάλαρωσε η Ίντερ

Μεταφερόμαστε στον ιταλικό βορρά για την επόμενη επιλογή. Στις 16:00, η Ίντερ υποδέχεται τη Βερόνα για την 33η αγωνιστική της Serie A. 

Μετά τις έντεκα σερί νίκες που πανηγύρισε δίνοντάς της τον τίτλο του απόλυτου φαβορί για κατάκτηση του τίτλου, η Ίντερ αναδείχθηκε ισόπαλη με Νάπολι (1-1 εκτός) και Σπέτσια (1-1 εκτός) παραμένοντας στο +10 από την 2η Μίλαν. 

Βαθμολογικά αδιάφορη παρουσιάζεται η Ελλάς Βερόνα τον τελευταίο καιρό. Οι ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιούριτς δείχνουν να έχουν μείνει από δυνάμεις, κάτι απολύτως λογικό, αν αναλογιστούμε πως το ρόστερ του είναι περιορισμένο. Οι “τζιαλομπλού” γνώρισαν την ήττα στις 6/7 τελευταίες αγωνιστικές (μία νίκη), μεσοβδόμαδα υποκλίθηκαν στη Φιορεντίνα στο “Marc Antonio Bentegodi” (2-1). 

Η Ίντερ έχει αγκαλιάσει το πρωτάθλημα, παρά τις πρόσφατες απώλειες και έχει χαλαρώσει στην άμυνα. Οι 3/4 τελευταίες αναμετρήσεις της συνοδεύτηκαν με Goal/Goal, το οποίο θα είναι η επιλογή μας σήμερα σε απόδοση 2.15, αφού η Βερόνα έχει την ποιότητα να βρει ένα τέρμα. 

Δίψα για τίτλο στην Τότεναμ

Επόμενη στάση το Γουέμπλεϊ, όπου στις 18:30 διεξάγεται ο τελικός του Λιγκ Καπ Αγγλίας, ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τότεναμ. 

Η Σίτι είχε να σκέφτεται την ήττα απ’ την Τσέλσι στον ημιτελικό Κυπέλλου, αλλά και όλα όσα διαδραματίστηκαν με το ΕSL για ένα διήμερο. Μπήκε «υπνωτισμένη» στο εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στην Άστον Βίλα, δέχτηκε γκολ στο πρώτο λεπτό, όμως ήταν αυτή που έπρεπε στη συνέχεια, έπαιξε το ποδόσφαιρο που μας έχει συνηθίσει και έφτασε στην ανατροπή μέχρι το ημίχρονο. 

Η Τότεναμ δεν είναι συνηθισμένη να κατακτά τίτλους, επιστρέφει σ’ έναν τελικό, αυτή τη φορά θέλει να σηκώσει το τρόπαιο. Έρχεται στον σημερινό τελικό μετά από σπουδαία νίκη με ανατροπή επί της Σαουθάμπτον την περασμένη Τετάρτη. Ήταν το πρώτο παιχνίδι μετά την απομάκρυνση του Μουρίνιο, ο άπειρος Ράιαν Μέισον οδήγησε την ομάδα του σε νίκη και καλή εμφάνιση, οι παίκτες μίλησαν με καλά λόγια γι’ αυτόν.

Η Σίτι έχει χάσει μομέντουμ και το μυαλό της θα είναι περισσότερο στον επερχόμενο ημιτελικό με την Παρί. Με αλλαγμένη ψυχολογία η Τότεναμ, μπορεί να φανεί ανταγωνιστική και θα την στηρίξουμε με +1 ασιατικό χάντικαπ, σε απόδοση 2.12. 

Μηχανή των γκολ οι Μονεγάσκοι

Η τελευταία ποδοσφαιρική επιλογή έρχεται από τη Ligue 1, για την 34η αγωνιστική της οποίας η Μονακό ταξιδεύει στην έδρα της Ανζέ. 

Σε πτωτική “τροχιά” εξακολουθεί να βρίσκεται η Ανζέ, η οποία υπέστη ακόμη μια ήττα, αυτή τη φορά με 3-0 από τη Ρεν εντός έδρας. Δεν έπιασε καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, περισσότερο ένιωσε τον κίνδυνο και λίγο πριν την ανάπαυλα δέχθηκε το 0-1. Προσπάθησε να γίνει πιο απειλητική στο δεύτερο μέρος, το 0-2 της αντιπάλου έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο της, δεν βρήκε αντίδραση και στις καθυστερήσεις “έφαγε” και τρίτο.

Η Μονακό πρόσθεσε ακόμη μια εμφατική επικράτηση στη συλλογή της, με το 3-0 στην έδρα της Μπορντό. “Αφεντικό” στο πρώτο ημίχρονο, μόνο αυτή δημιούργησε, σκόραρε πριν το μισάωρο και πήγε με το υπέρ της σκορ στ’ αποδυτήρια. Πιο αποτελεσματικοί στο δεύτερο 45λεπτο, εκμεταλλεύτηκε τα κενά της αντιπάλου φτάνοντας με χαρακτηριστική άνεση στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Σε σούπερ φόρμα η Μονακό, σκοράρει κατά ριπάς και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, ωστόσο το διπλό παίζει πολύ χαμηλά, γι αυτό θα πάμε στο Over 2.5 (1.85), αφού μπορεί να συμβάλει στο σκοράρισμα και η Ανζέ. 

Μπέτις από νωρίς!

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με μπάσκετ από την Ισπανία. Στις 18:00, η Μπέτις υποδέχεται την Ομπραντόιρο και η επιλογή μας από την αναμέτρηση θα είναι η νίκη των γηπεδούχων από ημίχρονο, σε απόδοση 1.80. 

Με ισχυρότερο κίνητρο η Μπέτις, που θέλει να “καθαρίσει” με την παραμονή, με κάκιστη παράδοση στην Ανδαλουσία η Ομπραντόιρο. 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.




Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...