Στοίχημα: Αστέρας στη Ριζούπολη, φουλ επίθεση σε Ιταλία και Γερμανία – 5αδα σοκ στο 23,8!


Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι της Κυριακής (10/01) με τις στοιχηματικές επιλογές που προσφέρει. Το Betarades.gr έχει για εσάς πέντε δυνατές προτάσεις για σήμερα. Στο ποδόσφαιρο, θα ασχοληθούμε με αγώνες της Super League, καθώς και της Serie A, της δεύτερης κατηγορίας Γερμανίας και της πρώτης Τουρκίας. Έχουμε, επίσης, μπασκετική επιλογή από την Ελλάδα. Όλα τα παιχνίδια θα τα βρείτε με πλήθος αγορών στην betshop. Ας προχωρήσουμε στην ανάλυση των προτάσεών μας.

Δυσκολοκατάβλητος ο Αστέρας

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας από το ελληνικό πρωτάθλημα, εκεί όπου ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης για τη 16η αγωνιστική στις 17:15.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό. Έχοντας, πάντως, πολλά παράπονα από τη διαιτησία, καθώς μετά από χρήση του VAR ο ρέφερι πήρε πίσω δύο πέναλτι που είχε υποδείξει υπέρ τους, ενώ τους ακυρώθηκε και ένα γκολ. Είχαν προηγηθεί δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες, επί των Παναιτωλικού (1-0) και ΠΑΣ Γιάννινα (3-1). Νοκ άουτ ο τραυματίας Ιωαννίδης, επιστρέφουν στη διάθεση του Παράσχου οι Φατιόν και Τσαμπούρης.

Το σερί των τεσσάρων αγώνων χωρίς ήττα που “έτρεχε” ο Αστέρας Τρίπολης, έσπασε στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στον Ολυμπιακό (4-0). Προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες μακριά από το γήπεδό του, απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (2-2) και τον Παναθηναϊκό (0-0). Βρίσκεται στην έβδομη θέση με 18 βαθμούς. 

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης έχει ηττηθεί στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια στο γήπεδο του. Οι Αρκάδες μπορούν να πάρουν τη νίκη. Θα επιλέξουμε 2 (DNB) σε απόδοση 1.90.

Με τα γκολ στο Ούντινε

Προχωράμε με την επιλογή μας από την Ιταλία και τη Serie A, όπου η Ουντινέζε υποδέχεται στις 16:00 την Νάπολι για τη 17η αγωνιστική.

Η νίκη… αγνοείται για την Ουντινέζε τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, καθώς έχει τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, με πιο βαριά αυτή (4-1) από τη Γιουβέντους. Η άμυνά της δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη, καθώς έχει δεχτεί 23 γκολ σε 15 παιχνίδια. Προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία με 2-2 απέναντι στην Μπολόνια, αν και με βάση την εικόνα του αγώνα άξιζε την νίκη.

Μετά την εκτός έδρας νίκη με 4-1 επί της Κάλιαρι ακολούθησε η ανώμαλη προσγείωση για τη Νάπολι. Γνώρισε απρόσμενη ήττα στο γήπεδό της με 2-1 από τη Σπέτσια, αν και προηγήθηκε στο σκορ. Βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς. Πρώτος σκόρερ της είναι ο Μεξικανός επιθετικός Λοσάνο, που έχει πετύχει εφτά γκολ και έχει μοιράσει δύο ασίστ. Ο Γκατούζο δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Οσιμέν και Μαλκί.

Οι δύο αντίπαλοι πετυχαίνουν αλλά και δέχονται εύκολα γκολ τις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ αμφότεροι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Επιλέγουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.80.

Σκοράρουν εύκολα οι Γερμανοί

Συνεχίζουμε με τη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος, εκεί όπου η Ντάρμσταντ υποδέχεται στις 14:30 το Ανόβερο για τη 15η αγωνιστική. 

Οι γηπεδούχοι είχαν πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες τους επί της Γκρόιτερ Φιρτ με 4-0 και της Βούρτζμπεργκερ Κίκερς με 2-0. Ακολούθησε, όμως, η ήττα με 2-1 από την Μπόχουμ. Προκρίθηκε στην επόμενη φάση του γερμανικού κυπέλλου, επικρατώντας με 3-0 απέναντι στη Ντιναμό Δρέσδης. Όπλο της είναι η επιθετική της γραμμή καθώς έχει σκοράρει 26 γκολ σε 14 παιχνίδια.

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση δείχνει να βρίσκεται το Αννόβερο, με απολογισμό δύο νίκες και μία ισοπαλία στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Προέρχεται από εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη με 4-0 απέναντι στην Σαντχάουζεν. Βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς σε 14 αναμετρήσεις. Νοκ άουτ έχουν τεθεί οι τραυματίες Εβινά, Φράντζ και Μαϊνά.

Η Ντάρμσταντ σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία, ενώ και το Αννόβερο έχει πετύχει έξι τέρματα στα τελευταία τρία παιχνίδια του. Θα προτιμήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.83.

Πιο ποιοτική η Μπασακσεχίρ

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με το τουρκικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής (στις 15:00) ανάμεσα στην Ανκαραγκουτσού και την Μπασακσεχίρ.

Οι δύο συνεχόμενες νίκες απέναντι στη Ντενιζλίσπορ (2-1) και τη Μαλάτιασπορ (3-1) δεν κατάφεραν να βγάλουν την Ανκαραγκουτσού από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Προέρχεται από εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τη Γκαζιαντέπ. Πρώτος σκόρερ της είναι ο Νορβηγός επιθετικός Φρέντ Γκουλμπράντσεν, που έχει σημειώσει έξι τέρματα. Εκτός αποστολής βρίσκονται λόγω τραυματισμού οι Γκουράλ, Πάζνταν και Πίντο.

Η Μπασακσεχίρ προέρχεται από εντός έδρας επικράτηση με 1-0 επί της Ερζουρούμ. Νίκη που έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί εφτά αγώνων στο τουρκικό πρωτάθλημα. Βρίσκεται στη 15η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς. Προβληματίζει η ανασταλτική της λειτουργία, καθώς έχει δεχτεί 27 γκολ σε 16 αναμετρήσεις. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μπολινκολί, Σκτρελ και Καϊσαρά.

Η Ανκαραγκουτσού είναι αρκετά δυνατή στην έδρα της, όμως η Μπασακσεχίρ είναι καλύτερη ομάδα και έρχεται με ψυχολογία, καθώς έσπασε το αρνητικό της σερί. Θα πάμε με το διπλό σε απόδοση 1.93.

Ξεφεύγει το σκορ στο ντέρμπι της Αθήνας

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές προτάσεις μας με επιλογή από την ελληνική Basket League, όπου στις 20.00 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ για την 11η αγωνιστική.

Από ήττα την προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος έρχεται ο Παναθηναϊκός εκτός έδρας κόντρα στο Λαύριο με 92-82. Αυτή έφερε και το “διαζύγιο” με τον μέχρι πρότινος τεχνικό του Γιώργο Βόβορα. Έχασε και στο γήπεδό του για τη Euroleague στη συνέχεια από τη Ζενίτ με 89-77.

Η ΑΕΚ πέτυχε μεγάλη νίκη με σαρωτική εμφάνιση επί του Κολοσσού στο ΟΑΚΑ με 89-72 στο πιο πρόσφατο ματς της στο πρωτάθλημα. Έπειτα, στον αγώνα για το Basketball Champions League με αντίπαλο τη Χαποέλ Χολόν γνώρισε την ήττα στο Ισραήλ με 77-71.

Ο Παναθηναϊκός έχει την προϊστορία με το μέρος του στο εν λόγω ντέρμπι. Ωστόσο, αυτό που έχει ενδιαφέρον στοιχηματικά είναι το σκορ του αγώνα, αφού οι δύο ομάδες αναμένεται να παίξουν “ανοιχτά”. Επιλέγουμε το Over 158,5 πόντοι σε απόδοση 1.97.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...