Στοίχημα: «Αφεντικό» στο ντέρμπι η Γιουβέντους

Στοίχημα: «Αφεντικό» στο ντέρμπι η Γιουβέντους

Το Σαββατοκύριακο ξεκινάει φορτσάτο, και σήμερα (22/12), το κουπόνι είναι γεμάτο με ενδιαφέροντα παιχνίδια. Εμείς, θα εστιάσουμε στο ντέρμπι της Γιυοβέτνυος με τη Ρόμα, καθώς και στο κρίσιμο ματς της Νιουκάστλ με τη Φούλαμ. Επιλογή υπάρχει και από το μπάσκετ, και συγκεκριμένα από το ματς του Κολοσσού Ρόδου με τον ΑΓΟΡ. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τα ελληνικά καζίνο στο ίντερνετ, τα οποία προσφέρουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους. Ήρθε η ώρα λοιπόν για τα προγνωστικά μας!

Ανώτερη η Γιουβέντους

Η Serie A μπαίνει στην 17η αγωνιστική της και σήμερα έχει ντέρμπι, ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Ρόμα. Οι γηπεδούχοι είναι ασταμάτητοι στο πρωτάθλημα, και με 15 νίκες σε 16 ματς φιγουράρουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. 22 πόντοι χωρίζουν τις ομάδες που θα αναμετρηθούν απόψε, αφου η Ρόμα είναι έβδομη με 24 βαθμούς. Η Γιούβε προέρχεται από το 0-1 επί της Τορίνο, και γενικά δέχεται δύσκολα γκολ. Έχει πάρει τον αέρα της Ρόμα εντός έδρας, αφού την κερδίζει στα οκτώ τελευταία παιχνίδια τους για όλες τις διοργανώσεις. Οι Ρωμαίοι δυσκολεύονται πολύ τη φετινή σεζόν. Εμφανίζουν αστάθεια στην άμυνα και προβληματίζουν με τη συνολική εικόνα τους. Νίκη-ανάσα πήραν την περασμένη αγωνιστική επί της Τζένοα με 3-2. Ωστόσο, στο σημερινό ντέρμπι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Η Γιουβέντους είναι σαφώς ανώτερη ποιοτικά από τους φιλοξενούμενους και αν παίξει σοβαρά και συγκεντρωμένα, θα πάρει τη νίκη. Η «Μεγάλη Κυρία» μάλιστα έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα τρία τελευταία εντός έδρας ματς, και κάτι τέτοιο θα επιδιώξει και σήμερα. Δεν περιμένουμε να ξεφύγει το σκορ, αλλά βλέπουμε τη Γιούβε να κερδίζει. Επιλογή μας το combo 1 & Under 4.5 σε απόδοση 1.70.

Έχει τον τρόπο η Νιουκάστλ

Σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη 18η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, η Νιουκάστλ υποδέχεται τη Φούλαμ. Αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, με τη Φούλαμ μάλιστα να είναι ουραγός. Η Νιουκάστλ είναι εκτός ζώνης του υποβιβασμού αυτήν τη στιγμή. Κέρδισε με 0-1 τη Χάντερσφιλντ την προηγούμενη εβδομάδα και δείχνει ότι ανακάμπτει. Με ομάδες στα μέτρα της, όπως η Φούλαμ, βρίσκει τον τρόπο να επικρατεί. Από την άλλη η Φούλαμ είναι τραγική εκτός έδρας, όπου μετράει επτά συνεχόμενες ήττες. Δεν είναι σε καλή κατάσταση γενικά, και έχασε και από τη Γουέστ Χαμ με 0-2 την προηγούμενη αγωνιστική. Οι φιλοξενούμενοι μοιάζουν ανήμποροι να αντιδράσουν στα αρνητικά αποτελέσματα. Παραβιάζεται εύκολα η εστία τους, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να διεκδικήσουν νίκες. Μάλλον, ήρθε η ώρα η Νιουκάστλ να πάρει μια νίκη και στο γήπεδό της. Είναι πιο σοβαρή ομάδα από τη Φούλαμ, πιο μετρημένη, και λιγότερο αφελής. Εύκολα ή δύσκολα, μπορεί να πάρει σήμερα το «τρίποντο», που θα τη βοηθήσει πάρα πολύ να ανασάνει κι άλλο βαθμολογικά. Η Φούλαμ δεν πείθει, ειδικά μακριά από το «σπίτι» της, και είναι αμφίνολο αν αυτό θα αλλάξει απόψε. Για το λόγο αυτό, στηρίζουμε τον «άσο» σε απόδοση 2.05.

Υψηλό σκορ στη Ρόδο

Μεταφερόμαστε στο μπάσκετ, και συγκεκριμένα στο ελληνικό πρωτάθλημα, που είναι στη δέκατη στροφή του. Βέβαια, ο Κολοσσός Ρόδου έχει οκτώ ματς, καθώς χρωστάει το αναβληθέν με τον Παναθηναϊκό. Στο 1-7 είναι τώρα οι Ροδίτες, που δεν ικανοποιούν με την απόδοσή τους. Σήμερα, φιλοξενούν τον ΑΓΟΡ σε ένα παιχνίδι που η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα. Ο Κολοσσός άλλαξε προπονητή, και με τον Κώστα Φλεβαράκη στον πάγκο θα παίξει πιο γρήγορο και επιθετικό μπάσκετ, με λιγότερη αφοσίωση στην άμυνα. Αυτό φάνηκε ήδη από την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, παρά την ήττα. Το ίδιο πράττει και ο ΑΓΟΡ, που ποντάρει πολλά στο ένστικτο των ξένων παικτών του και παραμελεί συνχά τα αμυντικά καθήκοντά του. Πρόκειται για δύο ομάδες που μπορούν εύκολα να παρασυρθούν από το ρυθμό και να οδηγήσουν το σκορ σε υψηλά νούμερα. Εξάλλου, τόσο ο Κολοσσός (1-7), οσο και ο ΑΓΟΡ (2-7), παρά την άσχημη συγκομιδή τους, διαθέτουν κάποιες μονάδες στο ρόστερ τους που έχουν το ταλέντο να βάλουν τη μπάλα στο καλάθι με πολλούς τρόπους. Έτσι, αναμένουμε ένα παιχνίδι στο οποίο θα κυριαρχήσουν οι επιθέσεις, και καταλήγουμε στο Over 149.5 σε απόδοση 1.83.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2018/12/blog-post_22.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...