Στοίχημα: Βροχή τα γκολ στο Λονδίνο, στο στόμα του λύκου η Σάλκε – τριάδα “φωτιά” στο 6.97!

Πολύ πλούσιο το μεσοβδόμαδο κουπόνι της Τετάρτης (03/02) με συναρπαστική δράση σε όλη την Ευρώπη και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για στοίχημα, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην Betshop. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας. 


Πολλά γκολ στο Λονδίνο

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από το Λονδίνο και την αναμέτρηση Φούλαμ – Λέστερ για την 22η αγωνιστική της Premier League. 

Η Φούλαμ τα παλεύει όλα τα παιχνίδια τελευταία, αλλά της λείπουν οι νίκες για να μειώσει την απόσταση από τις θέσεις παραμονής. Το Σάββατο προηγήθηκε στην έδρα της Γουέστ Μπρομ, ήταν πολύ καλύτερη από τη γηπεδούχο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να “καθαρίσει” το διπλό ούσα ιδιαιτέρως άστοχη στην τελική προσπάθεια. Η Γουέστ Μπρομ γύρισε το ματς στο ξεκίνημα της επανάληψης και ο Καβαλέιρο έσωσε το βαθμό εντέλει με γκολ στο 76’. Με 14 πόντους σε 20 παιχνίδια είναι στο -7 από την 17η Μπράιτον και οφείλει να κυνηγήσει νίκες. 

Η Λέστερ έχασε μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει στην κορυφή την Κυριακή. Ηττήθηκε εντός έδρας από τη Λιντς με 1-3, παρότι προηγήθηκε πολύ νωρίς με τον Μπαρνς (13’). Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε πολύ γρήγορα (15’) και στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Μπιέλσα εκμεταλλεύτηκε τους ανοιχτούς χώρους που άφησαν οι “αλεπούδες”. Δεύτερη σερί απώλεια για τη Λέστερ που έπεσε στην 4η θέση, στο -5 από την κορυφή και το +4 από την 5η Γουέστ Χαμ. 

Αμφότερες οι ομάδες αρέσκονται σε γρήγορο ρυθμό και απόψε θα ρισκάρουν για τη νίκη. Περιμένουμε πολλές ευκαιρίες στο ματς, γι αυτό θα ποντάρουμε στο Over 2.5, σε απόδοση 2.05. 

Άνετα η Βόλφσμπουργκ

Μεταφερόμαστε στη Γερμανία για το δεύτερο σημείο της ημέρας και συγκεκριμένα στην Volkswagen Arena, όπου στις 19:30 η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται τη Σάλκε για τη φάση των “16” στο Κύπελλο Γερμανίας. Πρόκειται για νοκ άουτ αγώνα με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας. 

Πολύ σοβαρή η ομάδα του Γκλάσνερ, μετρά τρεις σερί νίκες στην Bundesliga δίχως να δεχθεί γκολ και προσπέρασε στην 3η θέση! Μετά τα διπλά σε Μάιντς (0-2) και Λεβερκούζεν (0-1), την Κυριακή επικράτησε και της Φράιμπουργκ (3-0) εντός έδρας, διατηρώντας το αήττητο στο γήπεδό της (6-3-0)!

Η Σάλκε πήρε έναν βαθμό στη Βρέμη (1-1) το Σάββατο, αλλά παραμένει ουραγός στην Bundesliga με μόλις 8 πόντους σε 19 αναμετρήσεις. Είναι στο -9 από τα μπαράζ παραμονής και το Κύπελλο μοιάζει πολυτέλεια για την ομάδα του Γκρος. Σε 9 εκτός έδρας αγώνες για το πρωτάθλημα έχει ρεκόρ 0-3-6 με 30 γκολ παθητικό!

Χαώδης διαφορά δυναμικής και ψυχολογίας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Βόλφσμπουργκ είναι πολύ σοβαρή, πανίσχυρη εντός και στοχεύει σε μία διάκριση στο Κύπελλο, την ώρα που η Σάλκε είναι σε παρατεταμένη κρίση, ουραγός και δίχως νίκη εκτός για το πρωτάθλημα. Περιμένουμε άνετη νίκη των γηπεδούχων, ποντάρουμε στο Βόλφσμπουργκ -1 (ασιατικό) σε απόδοση 2.00. 

Από νωρίς η Βίρτους

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με μπάσκετ. Στις 20:00, η Μπουντούτσνοστ υποδέχεται τη Βίρτους Μπολόνια για το θεσμό του Eurocup και η διαφορά δυναμικής ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι ξεκάθαρη. Οι Ιταλοί είναι πολύ ανώτεροι, προέρχονται από 7/8 νίκες και είναι το μεγάλο φαβορί. Θα τους στηρίξουμε να επικρατήσουν εύκολα και από νωρίς. Ποντάρουμε στη Βίρτους Μπολόνια από ημίχρονο σε απόδοση 1.70. 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.




Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...