Στοίχημα: Δεν Σταματάει η Μπράγκα

Αρκετά «φτωχή» είναι η σημερινή Δευτέρα, σε αντίθεση με πολλές μέσα στη σεζόν. Ένα ματς για την Πρέμιερ Λιγκ, ένα για τη Λα Λίγκα και αρκετά από μικρότερες κατηγορίες και πρωταθλήματα συνθέτουν το πρόγραμμα.

Εμείς μπορεί να μην ασχοληθούμε με την Ισπανία, όμως μένουμε Ιβηρική και πάμε στην Πορτογαλία, εκεί όπου η ουραγός Φαμαλικάο, υποδέχεται τη φιλόδοξη Μπράγκα, στο ματς που κλείνει την 23η αγωνιστική.

Πρόταση στο κουπόνι ποδοσφαίρου: Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες και η γηπεδούχοι δε θα «πέσουν» εύκολα, τη στιγμή που «καίγονται». Η ικανότητα όμως της Μπράγκα λογικά θα της δώσει ακόμα ένα τρίποντο για να κυνηγήσει τη 2η θέση. Παίζουμε το διπλό με το under 4.50 στο 1.93 με bet365 bonus

Φαμαλικάο: Εντυπωσίασε πέρσι με την πορεία της σαν νεοφώτιστη, όμως φέτος η Φαμαλικάο δεν θυμίζει σε τίποτα αυτό που είχαμε δει. Δε τα πηγαίνει καθόλου καλά και όσο αν έχει προσπαθήσει, συνεχίζει να βρίσκεται στην τελευταία θέση του πίνακα, έχοντας πολύ δύσκολο έργο για τη σωτηρία της. Τα εντός έδρας ματς θα αποτελέσουν την πηγή δύναμης της ομάδας για να πετύχει το στόχο της. Κόντρα στη Μπράγκα θα επιχειρήσει με σφιχτή άμυνα και κόντρα να περιορίσει τις κινήσεις της δραστήριας αντιπάλου της.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο ενδεκαδάτος χαφ Ουγκάρτε (9/1), αμφίβολος ο πολύτιμος χαφ Ασουνσάο (15/1). Ανακάμπτει ο χρήσιμος χαφ Ζορντάο (9/1), ανέτοιμοι ο νιόφερτος εξτρέμ Ιβο Ροντρίγκες (5 συμ.) και ο συμπληρωματικός φορ Καμπάνα (6 συμ.). Είναι ένα ερώτημα το σχήμα και τα πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσει ο νέος προπονητής της.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-2-3-1): Ζούνιορ – Φιγκέιρας, Μπάμπιτς, Κεϊρός, Βινάγκρε – Πέπε, Ασουνσάο (Λούκοβιτς) – Εριμπέρτο, Κράεβ, Ζιλ Ντίας – Αλ. Γκουέδες.

Μπράγκα: Αυτό που κάνει φέτος η Μπράγκα μπορεί να θεωρηθεί και υπέρβαση. Το να βρίσκεται πάνω από Πόρτο και Μπενφίκα είναι κάτι πολύ δύσκολο και παρότι η Σπόρτινγκ έχει ξεφύγει, το να τερματίσει η Μπράγκα στη 2η θέση θα είναι κάτι πολύ μεγάλο, που φυσικά θα της χαρίσει και μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Πόρτο νίκησε χθες και με νίκη επί της Φαμαλικάο, η ομάδα του Καρβαχάλ θα είναι εκ νέου στη 2η θέση. Η αποστολή της δεν είναι εύκολη, όμως με τις τελευταίες της εμφανίσεις μπορεί.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και επιστρέφει ο νεοφερμένος μπακ Μπόρχα (5/1). Ανέτοιμοι ο ταλαντούχος στόπερ Κάρμο (12 συμ.), ο νεαρός μπακ-χαφ Μόουρα (5/2), ο χρήσιμος εξτρέμ Μεδέιρος (15/5) και ο έμπειρος επιθετικός Ρουί Φόντε. Πλησιάζει η ώρα της επιστροφής για τον ενδεκαδάτο χαφ Κάστρο (14/2).

Πιθανή Ενδεκάδα (3-4-2-1): Ματέους – Τορμένα, Μπρ. Ροντρίγκες, Σεκέιρα (Μπόρχα) – Εσγκάιο, Φρανσέρζιο, Αλ Μουσράτι, Γκαλένο – Πιασόν, Ρ. Ορτα – Ρουίθ.

Για προγνωστικά στοιχήματος, στοιχηματικές, καζίνο, livescore, και πολλά άλλα για το στοίχημα, πάντα στο sentragoal.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...