Στοίχημα: Διπλό παραμονής η ΑΕΛ, γρήγορος ρυθμός σε Πορτογαλία και Γερμανία!

Σήμερα Δευτέρα (19/04), το στοιχηματικό κουπόνι κινείται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, ωστόσο το Betarades.gr έχει εντοπίσει τρεις δυνατές επιλογές από Ελλάδα, Πορτογαλία και Γερμανία! Παράλληλα, με τη λαμπερή τελετή να πλησιάζει, στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για Στοίχημα Όσκαρ 2021! Πάμε τώρα στην ανάλυση των σημερινών προγνωστικών μας. 


“Καίγεται” η ΑΕΛ!

Ξεκινάμε το στοιχηματικό μας ταξίδι από τη Λαμία, όπου στις 19:30 η τοπική ομάδα υποδέχεται την ΑΕΛ για την 4η αγωνιστική των play out στην Σούπερ Λιγκ. 

Η Λαμία βρίσκεται μια «ανάσα» απ’ την παραμονή μετά το σπουδαίο εκτός έδρας 1-2 επί του ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη εβδομάδα. Η ομάδα της Φθιώτιδας έκανε μέτριο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΣ προηγήθηκε και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Στο δεύτερο μέρος η Λαμία ήταν ανώτερη, ισοφάρισε άμεσα, είχε δοκάρι και το δεύτερο γκολ στο 82’. Είχε φάσεις και ο ΠΑΣ, δοκάρι από κεφαλιά αντιπάλου και άλλες μια-δυο καλές στιγμές, μπορούσε να πάρει την ισοπαλία, αλλά η Λαμία έδειξε να το θέλει περισσότερο. Η ομάδα του Γρηγορίου έχει μόλις δύο ήττες στις τελευταίες 15 αγωνιστικές (6-7-2), ανέβηκε στους 30 πόντους και είναι στο +6 απ’ την τελευταία δυάδα της βαθμολογίας, στο +7 απ’ την ουραγό ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ δίνει τα πάντα για την παραμονή, με την εικόνα της στα πλέι-άουτ και γενικά τις τελευταίες εβδομάδες, αρχίζει να δείχνει ότι την αξίζει. Πέρασε απ’ το Περιστέρι την περασμένη εβδομάδα, σε ματς που όλα κρίθηκαν απ’ το λάθος του Μανδά στη φάση του γκολ των φιλοξενούμενων. Ο Ατρόμητος είχε δοκάρι με τον Μανούσο, ακυρωθέν γκολ με τον ίδιο παίκτη και άλλη μια μεγάλη φάση με τον Έλληνα στράικερ, άξιζε ένα γκολ και την ισοπαλία, ωστόσο η γενικότερη εικόνα του ήταν μέτρια. Δεύτερη νίκη στα πλέι-άουτ για την ομάδα του Φέστα, η οποία έχει ρεκόρ 4-1-2 στις τελευταίες 7 αγωνιστικές. Ανέβηκε στους 23 πόντους, στο -1 από τον Παναιτωλικό και στο -2 από τον ΟΦΗ, μετά τα αποτελέσματα του Σαββάτου. 

Η Λαμία είναι άνετη βαθμολογικά, την ώρα που η ΑΕΛ “καίγεται” για τη νίκη μετά τα αποτελέσματα του Σαββάτου. Είναι καλή η εικόνα της θεσσαλικής ομάδας το τελευταίο διάστημα και θα την στηρίξουμε σήμερα με το 2 DNB, σε απόδοση 2.10. Σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω. 

Ανοιχτό ματς στη Βιζέλα

Η δεύτερη ποδοσφαιρική επιλογή της ημέρας έρχεται από την 2η κατηγορίας της Πορτογαλίας. Στις 22:00, η Βιζέλα υποδέχεται την Μπενφίκα Β’ για την 29η αγωνιστική. 

Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στα τελευταία 19 τους παιχνίδια και μοιάζουν αποφασισμένοι να κατακτήσουν τη 2η θέση, που οδηγεί σε απευθείας άνοδο! Τη Δευτέρα πέρασαν από την έδρα της Βισέου με 1-2. 

Η Μπενφίκα Β’ είναι 9η με 36 πόντους, 16 λιγότερους από τη σημερινή της αντίπαλο. Τελευταίο της αποτέλεσμα το εντός έδρας 2-0 επί της Φεϊρένσε. 

Σε τρομερό μομέντουμ η Βιζέλα, σκόραρε και στα 8 τελευταία παιχνίδια της, την ώρα που οι μικροί της Μπενφίκα παίζουν για το θέαμα και όχι για το αποτέλεσμα. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι, με ευκαιρίες εκατέρωθεν, οπότε θα πάμε με το Goal/Goal, σε απόδοση 1.83. 

Γερμανικό “Run & Gun”

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές από την μπασκετική Γερμανία. Στις 19:30, η Όλντενμπουργκ υποδέχεται την Μπάμπεργκ σε εξ αναβολής αναμέτρηση. 

Πισωγύρισμα για την Όλντενμπουργκ η ήττα στο Αμβούργο, έχασε έδαφος στη μάχη για τη 2η θέση της κανονικής περιόδου. 

Η Μπάμπεργκ από την άλλη έρχεται από δύο σερί νίκες με εντυπωσιακή παραγωγή. 97 πόντους έβαλε στην Μπαϊρόιτ και 104 στη Ράστα Βέχτα. Με νίκη απόψε αγκαλιάζει τα playoffs. 

Επιθετικές ομάδες και οι δύο, περιμένουμε γρήγορο μπάσκετ και θα πάμε με το Over 174.5 σε απόδοση 1.90

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.




Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...