Στοίχημα: Δύο επιλογές με γκολ!

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Πέμπτης περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Το Betarades.gr λοιπόν, εντόπισε ξανά κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Τα φώτα πέφτουν πάνω σε δύο διοργανώσεις. Μπορεί να μην είναι και οι πιο δημοφιλείς, αλλά στοιχηματικά αξίζει να ασχοληθούμε μαζί τους. Αρχικά, μας απασχολεί ένας αγώνας από τις ρεζέρβες της Λευκορωσίας. Επίσης, εκτίμηση προκύπτει από το σημερινό παιχνίδι στο πρωτάθλημα Τουρκμενιστάν. Πριν από αυτά, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η winmasters. Ας δούμε τώρα τις προβλέψεις μας!

Οι… άμυνες φέρνουν γκολ

Οι προτάσεις στοιχήματος της ημέρας αρχίζουν από τη Λευκορωσία και το πρωτάθλημα με τις ρεζέρβες. Είναι η έβδομη αγωνιστική της διοργάνωσης. Σε αυτό το πλαίσιο, στη 13:00, η Ενερτζέτικ υποδέχεται τη Σμολέβιτσι. Αυτό που διακρίνεται και στις δύο ομάδες, είναι η κακή αμυντική τους λειτουργία.
Ενδεικτικά, η Ενερτζέτικ έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ στα πέντε από τα έξι τελευταία ματς που έδωσε. Αυτό την έχει «πληγώσει», καθώς στο πρωτάθλημα έχει πανηγυρίσει μόλις μια νίκη. Αυτή επί της ουραγού Γκοροντέγια, με 3-1. Την περασμένη αγωνιστική δοκιμάστηκε στην έδρα της Νέμαν Γκρόντνο. Παρά το γεγονός ότι η αντίπαλός της αγωνιζόταν από το 30’ με παίκτη λιγότερο, η Ενερτζέτικ δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς. Έχασε με 2-1 και έμεινε στα χαμηλά στρώματα της κατάταξης. Επιθετικά βρίσκει τις λύσεις. Ωστόσο τα αμυντικά της κενά είναι μεγάλα και της στοιχίζουν. Κάπως έτσι, οι περισσότεροι αγώνες της έχουν συνολικά πολλά τέρματα.
Από την άλλη, η Σμολέβιτσι βρίσκεται και αυτή ξεκάθαρα σε περίοδο ντεφορμαρίσματος. Συγκεκριμένα, έχει φτάσει τις τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, και είναι όλες πολύ βαριές. Προέρχεται από το 3-0 από τη Ντιναμό Μινσκ. Είχαν προηγηθεί το 0-4 από τη Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ και το 6-2 από την Μπελσίνα. Είναι φανερό ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν… πρόβλημα. Ξεκίνησαν φουριόζοι τη σεζόν, αλλά η απόδοσή τους έπεσε. Κυρίως βέβαια στην άμυνα. Συμμετέχουν και αυτοί σε αγώνες με πολλά τέρματα. Χαρακτηριστικά, όλες οι αναμετρήσεις που έδωσε στο πρωτάθλημα έληξαν Over 2.5.
Το παιχνίδι είναι σημαντικό για αμφότερες τις ομάδες. Έχουν κοινά καλά στοιχεία, αλλά και προβλήματα. Δεν βλέπουμε να βελτιώνονται σήμερα στην άμυνα και το ματς μπορεί να έχει πολλά γκολ. Το Over 3.5 στο 1.70 μοιάζει αξιόλογη επιλογή.

Μπορούν να σκοράρουν και οι δύο

Πάμε τώρα στο Τουρκμενιστάν και στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Σήμερα, θα διεξαχθεί εξ αναβολής μια αναμέτρηση για τη δεύτερη αγωνιστική. Πρόκειται για το Αλτίν Άσιρ – Αχάλ, που θα γίνει στις 15:00. Είναι δύο δυνατές ομάδες που θα κυνηγήσουν τον τίτλο και φέτος.
Μάλιστα, η Αλτίν Άσιρ πέρσι κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ήταν σε εξαιρετική κατάσταση σχεδόν σε όλη τη σεζόν και σήκωσε το τρόπαιο. Φέτος, έχει μπει κάπως πιο… μουδιασμένη στο πρωτάθλημα. Έχει συγκεντρώσει οκτώ βαθμούς σε τέσσερις αγώνες και μπορεί σίγουρα καλύτερα. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχθηκε την Ενερτζέτικ. Κόλλησε όμως στην ισοπαλία, με το 1-1 να της αφήνει πικρή γεύση. Απέχει έξι πόντους από την πρώτη θέση και θέλει σίγουρα να μειώσει τη διαφορά. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για να αρχίσει την αντεπίθεσή της.
Όμως, η Αχάλ είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος. Οι φιλοξενούμενοι έχουν κάνει το 4Χ4 και δείχνουν να είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτήν τη στιγμή στο πρωτάθλημα. Επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο ότι είναι σε φόρμα, περνώντας από μια πολύ απαιτητική έδρα την περασμένη εβδομάδα. Ειδικότερα, έπαιξε στο γήπεδο της Κοπετντάγκ και απέδρασε με το 0-1! Έτσι, απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής και επιθυμεί να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο. Παίζει εξαιρετικά τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. Γνωρίζει όμως πως απόψε δεν αρκεί να είναι καλή αμυντικά για να πάρει κάτι. Πρέπει να βρει και η ίδια δίχτυα.
Το ματς προμηνύεται… ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να «καίγονται» για τους βαθμούς. Και ειδικά οι γηπεδούχοι, που έχουν ήδη βαθμολογικές απώλειες. Δεν προβλέπουμε πως οι ομάδες θα κλειστούν πίσω. Αντίθετα, περιμένουμε ανταγωνιστικό και ωραίο ματς. Το Goal/Goal σε απόδοση 1.67 συνιστά την επιλογή μας.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr για την ενημέρωσή σας και σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Καθημερινά θα βρίσκετε τις κορυφαίες επιλογές για διασκέδαση στα τυχερά παιχνίδια. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, Esports, Virtual Sports και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...