Στοίχημα: Δύο σημεία από το Counter Strike!

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Τετάρτης (06/05) έχει αναμετρήσεις που βγάζουν επιλογές. Το Betarades.gr είναι και πάλι εδώ με κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Αυτήν τη φορά, οι επιλογές μας δεν προέρχονται από το κουπόνι του ποδοσφαίρου. Αντίθετα, εστιάζουμε στα eSports που έχουν πολύ δυνατούς αγώνες απόψε. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι που μας απασχολεί είναι το διάσημο Counter Strike. Έτσι, από τα ματς της Τετάρτης ξεχωρίσαμε δύο αξιόλογα σημεία για το στοίχημα. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε φρουτάκια δωρεάν για τη διασκέδασή σας. Ας περάσουμε τώρα στις αναλύσεις μας.

Σκληρό «καρύδι» οι pro100

Οι προτάσεις στοιχήματος ξεκινάνε από τον αγώνα pro100 vs Natus Vincere. Το ματς είναι για τη διοργάνωση ESL One Road to Rio CIS. Το παιχνίδι θα γίνει στις 16:00. Πρόκειται για ένα ντέρμπι κορυφής στον δεύτερο όμιλο. Οι Natus Vincere είναι το φαβορί αλλά δεν θα έχουν εύκολο έργο απόψε.
Οι pro100 είναι καλή ομάδα και αυτήν τη στιγμή βρίσκονται και σε πολύ καλή κατάσταση. Άλλωστε, εντοπίζονται στην πρώτη θέση του γκρουπ. Τρέχουν ένα σερί δύο νικών, ανάμεσά τους και το 2-0 επί των Virtus Pro. Ο παίκτης Yekindar είναι ο MVP της ομάδας και οδηγεί τους συμπαίκτες του. Θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό σήμερα σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν θα παραδοθούν πάντως έτσι απλά.
Από την άλλη, οι Natus Vincere είναι το φαβορί και για τη νίκη, αλλά και για την πρωτιά του ομίλου. Άκρως ποιοτικό σύνολο που θέλει να κερδίσει απόψε για να πάρει προβάδισμα. Ο Simple είναι ο ηγέτης των Natus που ξέρουν ότι η αποστολή τους δεν θα είναι απλή απέναντι στους pro100. Σίγουρα, είναι καλύτερη ομάδα και έχουν το πάνω χέρι. Λογικά μάλιστα θα κερδίσουν. Ωστόσο, αυτό δεν θα γίνει τόσο εύκολα όσο δείχνουν οι αποδόσεις.
Το ματς είναι ντέρμπι και οι αποδόσεις στη νίκη των Natus Vincere δεν ικανοποιούν. Οι pro100 είναι σε καλή φόρμα και θα βάλουν δύσκολα στους αντιπάλους τους. Έτσι, ποντάρουμε στο pro100 + 10.5 χάντικαπ γύρων, σε απόδοση 1.90.

Δεν πείθουν οι Virtus Pro

Την ίδια ώρα με το προηγούμενο παιχνίδι (16:00), οι Syman αντιμετωπίζουν τους Virtus Pro. Το ματς είναι και αυτό για το Counter Strike και τη διοργάνωση ESL One Road to Rio CIS. Η αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς όποιος χάσει ουσιαστικά… χάνεται, όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Οι Syman αποτελούν μια δυνατή ομάδα που έχει σταθερή απόδοση. Δεν χάνουν εύκολα και αντιστέκονται στους αντιπάλους τους. Στο ρόστερ τους, που αποτελείται από πέντε παίκτες, υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές εθνικότητες. Αυτό είναι ένα πρόβλημα για τους Syman, καθώς η επικοινωνία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο video game. Ο mou είναι ο κορυφαίος παίκτης του συνόλου και θα προσπαθήσει να «κουβαλήσει» και σήμερα την ομάδα του.
Καλή ομάδα όμως είναι και οι Virtus Pro. Το θέμα με αυτούς, είναι ότι δεν πείθουν καθόλου με τις επιδόσεις τους τον τελευταίο καιρό. Παρά το γεγονός ότι κέρδισαν τους Natus Vincere με 2-0, έχασαν από όλους τους υπόλοιπους. Ομάδες δεύτερης και τρίτης κατηγορίας έκαναν… ό,τι ήθελαν απέναντι στου Virtus Pro που δείχνουν να έχουν χάσει τον εαυτό τους. Το σημερινό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα που στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στον James.
Και αυτό το ματς είναι αμφίρροπο, και μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό από το παραπάνω. Το κακό μομέντουμ των Virtus Pro μας κάνει να μην τους εμπιστευόμαστε. Θα πάμε με το Syman +7.5 χάντικαπ γύρων σε απόδοση 1.90.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr για την ενημέρωσή σας και σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Καθημερινά θα βρίσκετε τις κορυφαίες επιλογές για διασκέδαση στα τυχερά παιχνίδια. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, Esports, Virtual Sports και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...