Στοίχημα: Δύο Over και Ρεάλ

Η ΑΕΚ κατάφερε χθες να κερδίσει την Βόλφσμπουργκ με 2-1 και να πάρει το “εισιτήριο” για τους ομίλους του Europa League, εκεί όπου θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας μαζί με τον ΠΑΟΚ. Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε η βασική πρόταση του Betarades.gr που ήταν ο 1 DNB της Ένωσης, Συνεχίζουμε σήμερα, Παρασκευή (02/10) με τρεις αγώνες. Πιο συγκεκριμένα, σε στοιχηματικό επίπεδο θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από την Α’ Ιταλίας, τη Β’ Γερμανίας, αλλά και την Euroleague. Όλα τα παιχνίδια μπορείτε να τα βρείτε με πλήθος αγορών στον Stoiximan!
Με τα γκολ στη Φλωρεντία
Ξεκινάμε από την Α’ Ιταλίας και την αναμέτρηση Φιορεντίνα – Σαμπντόρια. Αν και την προηγούμενη αγωνιστική οι “βιόλα” πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στο Μιλάνο, επέστρεψαν στη βάση τους με άδεια χέρια, καθώς ηττήθηκαν με 4-3 από την Ίντερ. Προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ, δεν κατάφεραν, ωστόσο, να διατηρήσουν το προβάδισμά τους και δεν πήραν καν το βαθμό.
Η Σαμπντόρια, από την πλευρά της, αν και προηγήθηκε με 2-0 στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Μπενεβέντο, δέχθηκε τρία γκολ στη συνέχεια και έχασε με 2-3! Δεύτερη διαδοχική ήττα, είχε προηγηθεί το 3-0 από την Τορίνο, σίγουρα έχει να λύσει πολλά αμυντικά θέματα.
Οι δύο ομάδες επιθετικά στέκονται αρκετά καλά, ωστόσο στην άμυνα έχουν τα θέματά τους. Μάλιστα, τα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν συνήθως αρκετά τέρματα. Μπορεί να συμβεί το ίδιο και σήμερα, θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.80.
Over στο Σαντχάουζεν
Συνεχίζουμε με Β’ Γερμανίας και την αναμέτρηση Σαντχάουζεν – Σαν Πάουλι. Άπραγη επέστρεψε την προηγούμενη εβδομάδα από την έδρα της Νυρεμβέργης η Σαντχάουζεν, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Ήταν σε παθητικό ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δέχθηκε το γκολ στο 77’ και δεν κατάφερε να αντιδράσει στο χρόνο που απέμενε. Δεν κατόρθωσε να δώσει συνέχεια στη νίκη της πρεμιέρας επί της Ντάρμσταντ, μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει τρεις βαθμούς.
Η Σαν Πάουλι έχει ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν. Στην πρεμιέρα βρέθηκε να χάνει με 2-0 στην έδρα της Μπόχουμ, ισοφάρισε, όμως, σε 2-2 και πήρε το βαθμό. Την προηγούμενη αγωνιστική, πανηγύρισε μία σημαντική εντός έδρας νίκη, επικρατώντας με 4-2 της Χάιντενχαϊμ, σε μία αναμέτρηση που ήταν και πάλι αποτελεσματική επιθετικά.
Η “χαρά” των γκολ είναι μέχρι στιγμής η Σαν Πάουλι, η Σαντχάουζεν διαθέτει ποιότητα μεσοεπιθετικά, δύσκολα θα μείνει χαμηλά το σκορ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Θα πάμε και εδώ με το Over 2.5 γκολ, σε απόδοση 1.80.
Φαβορί παρά τις απουσίες
Ολοκληρώνουμε με Euroleague και το παιχνίδι Μπασκόνια – Ρεάλ Μαδρίτης. Η Μπασκόνια πρέπει φέτος να μάθει να ζει χωρίς τον Σενγκέλια, ο οποίος “μετακόμισε” στη Μόσχα. Πέρα από τον Γεωργιανό, υπήρξαν αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, με τα πρώτα δείγματα γραφής των Βάσκων να είναι αρκετά ενθαρρυντικά. Κέρδισαν τη Βαλένθια στη Βιτόρια με 76-73 και ακολούθησαν δύο εκτός έδρας νίκες επί της Φουενλαμπράδα (89-73) και της Εστουδιάντες (86-84). 
Η Ρεάλ Μαδρίτης, από την άλλη, διατηρείται αήττητη κατά την τρέχουσα σεζόν. Κατέκτησε το ισπανικό Σούπερ Καπ (72-67 την Μπαρτσελόνα στον τελικό), ενώ έχει κάνει το απόλυτο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, σημειώνοντας σε όλα τα παιχνίδια πάνω από 85 πόντους. Για σήμερα δεν είναι διαθέσιμοι ο γκαρντ Γιουλ, και οι φόργουορντ Τέιλορ και Ρέγες, ωστόσο θεωρούμε ότι παρά τις απουσίες η Ρεάλ έχει το προβάδισμα και μπορεί να καλύψει το χάντικαπ των 4.5 πόντων. Ρεάλ -4.5 σε απόδοση 1.75 η επιλογή μας.
ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...