Στοίχημα: Επιθετικό πάρτι στη Ριζούπολη, “χωνί” η άμυνα της Εντέλα – δυάδα για ταμείο στο 3.60!

Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς κινείται το Δευτεριάτικο (21/12) κουπόνι, αλλά το Betarades.gr έχει εντοπίσει δύο δυνατά προγνωστικά. Στην ελληνική Σούπερ Λίγκ, η αυλαία της 13ης αγωνιστικής πέφτει στη Ριζούπολη, ενώ στοιχηματικό ενδιαφέρον έχει και η Β’ Ιταλίας. Παράλληλα, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τα νόμιμα καζίνο στο ίντερνετ. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας. 


Ανοιχτό παιχνίδι στη Ριζούπολη

Ξεκινάμε τις Δευτεριάτικες επιλογές από το “Γεώργιος Καμάρας”, όπου στις 19:30 η ΑΕΚ θα υποδεχθεί ως τυπικά γηπεδούχος το Βόλο, στην αναμέτρηση που κλείνει το πρόγραμμα του 2020!

Η Ένωση πήρε ψυχολογία με τα δύο πρόσφατα αποτελέσματά της στο πρωτάθλημα και αφήνει πίσω της την άσχημη εμπειρία στους ομίλους του Europa League. Στη Ριζούπολη και πάλι, αλλά ως φιλοξενούμενη, επικράτησε του Απόλλωνα Σμύρνης (3-4) σε ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια της σεζόν. Την Τετάρτη ακολούθησε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, όπου η ομάδα του Καρέρα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1, πραγματοποιώντας πολύ βελτιωμένη εμφάνιση στο αμυντικό κομμάτι, εκεί δηλαδή που πονάει φανερά η ομάδα τη φετινή σεζόν. Περιόρισε τις απειλές των Πειραιωτών και ο Σιμόες ισοφάρισε με δυναμική κεφαλιά το προβάδισμα του Βρουσάι. Μάλιστα η ΑΕΚ είχε μεγάλη ευκαιρία να κάνει την ανατροπή στο φινάλε, αλλά ο Τάνκοβιτς αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Στους 23 πόντους είναι οι “κιτρινόμαυροι” και με νίκη σήμερα μειώνουν τη διαφορά από την κορυφή στους 6. 

Ο Βόλος παραμένει δίχως νίκη στα τελευταία του 7 παιχνίδια, από τις 17 Οκτωβρίου! Στο πιο πρόσφατο αναδείχθηκε ισόπαλος (0-0) εντός έδρας με τον Παναιτωλικό, σε ένα παιχνίδι που έχασε μεγάλη ευκαιρία για το “τρίποντο”. Αρχικά, απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα με την αποβολή του Τζανακάκη στο 28ο λεπτό. Ήταν ανώτερος στο γήπεδο, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δεν δέχθηκε ούτε μία τελική, αλλά απέτυχε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Μοιραίος ο Ουάρντα που απέτυχε από τη βούλα του πέναλτι στο 60’. Στους 15 βαθμούς ο Βόλος και το -1 από την 6αδα των playoffs. 

Η επιθετική ποιότητα της ΑΕΚ είναι γνωστή, όπως και τα αμυντικά της θέματα, παρά την καλή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό. Από την άλλη και ο Βόλος παίζει επιθετικά και έχει σκοράρει σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια του φέτος. Περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλά γκολ, ποντάρουμε στο Over 2.5 σε απόδοση 1.95. 

Ανώτερη η Σαλερνιτάνα

Η δεύτερη επιλογή της ημέρας έρχεται από την Ιταλία και συγκεκριμένα το Σαλέρνο, όπου στις 22:00, η Σαλερνιτάνα υποδέχεται την Βίρτους Εντέλα για την 14η αγωνιστική της Serie B. 

Οι γηπεδούχοι μπορεί να μην έχουν νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια τους (0-1-2), αλλά διατηρούνται σε τροχιά ανόδου. Με 25 πόντους συγκομιδή είναι στη 2η θέση και στο -1 από την κορυφή. Πολύ ισχυροί στο γήπεδό τους με ρεκόρ 5-2-0 και 13 γκολ ενεργητικό!

Η Εντέλα από την άλλη είναι η ουραγός της κατηγορίας, δεν έχει ακόμη νίκη στη σεζόν και ταξιδεύει στο “Arechi” από 5 σερί ήττες! Έχει τη χειρότερη άμυνα της λίγκας με 27 γκολ παθητικό και είναι ήδη στο -6 από τα μπαράζ παραμονής. 

Η Σαλερνιτάνα είναι ξεκάθαρα ανώτερη ομάδα και υποψιασμένη μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Η άμυνα της Εντέλα δεν μπορεί να αντέξει, ποντάρουμε στον άσο του 1.85.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...