Στοίχημα: Επιλογή απ’ την Πολωνία

Δευτέρα με αρκετές αναμετρήσεις ανά την Ευρώπη είναι η σημερινή, όπου μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση Τσέλσι – Μίντλεσμπρο. Οι Λονδρέζοι «κλειδώνουν» το πρωτάθλημα με νίκη, έχουν όμως να αντιμετωπίσουν έναν αντίπαλο που παίζει ένα απ’ τα τελευταία του «χαρτιά» για την παραμονή. Δράση υπάρχει και στην Ισπανία, όμως οι προτάσεις μας προκύπτουν από Πολωνία, Τουρκία και Ρουμανία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Goalbet, οι οποίες δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.
Δε χάνει η Άρκα Γκντίνια
Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Κρακόβια Κρακοβίας – Άρκα Γκντίνια, όπου επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 2.08. Πρόκειται για ντέρμπι με φόντο την παραμονή, καθώς οι δύο πλευρές μετρούν από 17 πόντους και ισοβαθμούν με άλλες δύο ομάδες στον πάτο της βαθμολογίας των πλέι οφ παραμονής. Η πορεία τους χαρακτηρίζεται από πολλές διακυμάνσεις, αμφότερες κατακτούν εξαιρετικά δύσκολα τις νίκες, έρχονται από σερί ισοπαλίες. Η μεν Κρακόβια προηγήθηκε 0-2 στο 39’ εκτός έδρας κόντρα στη Ζαγκλέμπιε Λούμπιν, όμως κατάφερε να δεχτεί δύο γκολ μετά το 90’ και έτσι υποχρεώθηκε σε μια πικρή ισοπαλία. Απ’ την άλλη, η Άρκα Γκντίνια έρχεται από δύο σερί εντός έδρας ισοπαλίες σε επίπεδο πρωταθλήματος με Βίσλα Πλοκ και Πιαστ Γκλίβιτσε, δεν έχει νίκη στα τελευταία 8 ματς πρωταθλήματος.
Η αναμέτρηση έχει χαρακτήρα «τελικού» για αμφότερες και θέλουν τους τρεις βαθμούς προκειμένου να αναρριχηθούν στη βαθμολογία. Μόλις μία νίκη έχει πανηγυρίσει η Κρακόβιαστις δέκα τελευταίες αγωνιστικές, ενώ από την άλλη πλευρά, η Άρκα Γκντίνια πηγαίνει… ψυχωμένη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, επικρατώντας 2-1 της Λεχ Πόζναν στην παράταση. Θεωρούμε, επομένως, πως η Άρκα μπορεί να πάρει κάτι θετικό, θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 2.08.
«Ματιές» σε Ρουμανία και Τουρκία
Οι σημερινές προτάσεις μας ολοκληρώνονται με επιλογές από Ρουμανία και Β’ Τουρκίας. Καταλήξαμε στο διπλό της ΦΚ Στεάουα κόντρα στην Άστρα Γκιουργκίου για τα πλέι οφ τίτλου, επιλογή που βρίσκουμε σε απόδοση 2.05, ενώ μας αρέσει πολύ το No Goal στην αναμέτρηση Αλτινόρντου – Ελαζίγκσπορ, σε απόδοση 2.00.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2017/05/blog-post_8.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...