Στοίχημα: “Καυτή” Ραπίντ, σκορ και θέαμα στο Βέλγιο – τριάδα για ταμείο στο 6.65!

Με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον το κουπόνι της Τρίτης (09/02) και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για εσάς. Επιπλέον, στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας. 


Ρολάρει η Ραπίντ!

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από την Αυστρία και τη Βιέννη, όπου στις 21:30 η τοπική Ραπίντ φιλοξενεί τη Βόλφσμπεργκερ για την 16η αγωνιστική της Bundesliga. 

Εντυπωσιακή η επιστροφή της Ραπίντ στην αγωνιστική δράση μετά τη διακοπή, μετρά 4 διαδοχικές νίκες και παραμένει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Είναι στο -1 από τη Σάλτσμπουργκ και στο +5 από την 3η Στουρμ Γκρατς. Στο ξεκίνημα του 2021 επικράτησε της Στουρμ (4-1 εντός), της Σεντ Πόλτεν (2-1 εντός) και πιο πρόσφατα της ΛΑΣΚ Λιντζ (1-2 εκτός). 

Στην 6η θέση του αυστριακού πρωταθλήματος βρίσκεται η Βόλφσμπεργκερ με 21 πόντους, 12 λιγότερους από τη σημερινή της αντίπαλο. Μετά από τρία παιχνίδια που έμεινε στο μηδέν, πέρασε από την έδρα της Σεντ Πόλτεν (0-2) και την Παρασκευή προκρίθηκε στο Κύπελλο με το 1-2 στην έδρα της Κάπφενμπεργκ. 

Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος η Ραπίντ επικράτησε εκτός έδρας με 3-4 και παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία εντός με αντίπαλο τη Βόλφσμπεργκερ (4-2-0)!

Σε τρομερή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση η Ραπίντ, έρχεται με φόρα και ματσάρει καλά απέναντι στη Βόλφσμπεργκερ. Θα την εμπιστευτούμε να κάνει μία ακόμη νίκη, επιλέγοντας τον άσο σε απόδοση 1.75. 

Ματσάρισμα για πολλά γκολ!

Μεταφερόμαστε πιο βόρεια, στο Βέλγιο, όπου στις 21:45 η Κορτράικ υποδέχεται την Σταντάρ Λιέγης για τη φάση των “16” του Κυπέλλου.

Στην 12η θέση του πρωταθλήματος βρίσκεται η Κορτράικ, με 33 πόντους, στο -4 από τα playoffs και στο +11 από την επικίνδυνη ζώνη. Μετά από έναν κάκιστο Γενάρη, πέτυχε δύο νίκες μέσα σε τρεις μέρες και ανέκτησε τη χαμένη αυτοπεποίθησή της. Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου νίκησε 1-2 στην έδρα της Λόμελ, ενώ την Παρασκευή πέρασε εντυπωσιακά (0-3) από την έδρα της Μουσκρόν. 

Η Σταντάρ είναι 5η στο πρωτάθλημα, εκτός κούρσας τίτλου εδώ και καιρό, στο -2 από την 4αδα. Μετά από ένα εντυπωσιακό 4Χ4 στο ξεκίνημα του 2021, αγνοεί τη νίκη στα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος, ενώ ενδιάμεσα πέρασε εύκολα από την έδρα της Σεράνζ (1-4) για τους “32” του Κυπέλλου. 

Από 4/5 Over προέρχεται η Κορτράικ, από 5/6 Over η Σταντάρ, ενώ στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα το μεταξύ τους παιχνίδι έληξε 2-1 υπέρ των γηπεδούχων. 

Αμφότερες οι ομάδες έχουν τάση σε ανοιχτά παιχνίδια με υψηλό σκορ και κάτι ανάλογο περιμένουμε απόψε. Ποντάρουμε λοιπόν στο Over 2.5, σε απόδοση 1.95. 

Δεν μπλέκει η Μπάγερν

Ολοκληρώνουμε τη σημερινή τριάδα με μπάσκετ από τη Γερμανία. Στις 20:00, η Ουλμ υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου. 

Το νικηφόρο σερί των γηπεδούχων σταμάτησε την Κυριακή στο Μπραουνσβάιγκ (94-92) και παρέμειναν στην 6η θέση της BBL με ρεκόρ 10-6. 

Η Μπάγερν μετρά 6/7 νίκες, μετά το διπλό στην έδρα της Μπάμπεργκ (92-93) την Κυριακή. Με ρεκόρ 12-3 είναι στην 5η θέση και θέλει να αναρριχηθεί κι άλλο στη βαθμολογία, ενώ δεν έχει υποχρεώσεις στην Euroleague μέχρι τις 19/02. 

Η Μπάγερν είναι καλά και θα συγκεντρωθεί στο εγχώριο πρωτάθλημα. Η Ουλμ δεν παίζει άμυνα και οι Βαυαροί θα έχουν ευκαιρία να ξεφύγουν. Επιλογή το διπλό με -5.5 χάντικαπ σε απόδοση 1.95. 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.




Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...