Στοίχημα: Κερδίζει η Σλάβια

Μεγάλη Δευτέρα σήμερα (13/04) και το ενδιαφέρον σε στοιχηματικό επίπεδο στρέφεται στο πρωτάθλημα της Λευκορωσίας. Η μοναδική επιλογή από το πρόγραμμα της ημέρας προκύπτει από τη συγκεκριμένη λίγκα και πιο συγκεκριμένα την αναμέτρηση Σλάβια Μοζίρ – Ρουχ Μπρεστ.
Πριν περάσουμε, όμως, στην ανάλυση της στοιχηματικής πρότασης, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, αναλυτικούς οδηγούς για το poker και τα υπόλοιπα παιχνίδια που μπορεί να βρει κανείς στο διαδίκτυο.
Ανώτερη η Σλάβια
Από μία σπουδαία νίκη επί της Μπάτε Μπορίσοφ προέρχεται η Σλάβια Μοζίρ. Την προηγούμενη Τετάρτη (08/04) οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου και η Σλάβια επικράτησε εντός έδρας με 1-0, αποκτώντας προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό, ενόψει της ρεβάνς.
Σε επίπεδο πρωταθλήματος, μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, έχει απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα. Ηττήθηκε στην πρεμιέρα, μακριά από το γήπεδό της από την Σλουτσκ και ακολούθησαν δύο διαδοχικά τρίποντα, απέναντι σε Μπάτε (2-1 εντός) Ντιναμό Μπρεστ (2-1 εκτός).
Η Ρουχ Μπρεστ, από την άλλη πλευρά, δεν έχει μπει καλά στη νέα σεζόν. Μπορεί την 1η αγωνιστική να έφυγε με το διπλό από την αναμέτρηση κόντρα στην Ντιναμό Μινσκ (0-1), ωστόσο ακολούθησαν δύο ήττες. Στο τελευταίο παιχνίδι της (04/04), έχασε με 1-0 εκτός έδρας από την Μπάτε, ενώ είχε προηγηθεί μία ακόμη ήττα, στο γήπεδό της αυτή τη φορά, με 0-1 από την ΜΓΟΥ Μινσκ.
Σε στοιχηματικό επίπεδο, αξίζει να ασχοληθούμε με τον “άσσο”. Η Σλάβια είναι σε καλύτερη κατάσταση από την αντίπαλό της, έχει ξεκινήσει πιο δυναμικά στη σεζόν, ενώ η Ρουχ Μπρεστ δυσκολεύεται ακόμη και να σκοράρει. Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα και πιστεύουμε ότι εύκολα ή δύσκολα οι γηπεδούχοι θα φτάσουν στη νίκη. Άσσος, επομένως, η επιλογή μας, σε απόδοση 2.17.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όποια αθλητική δράση διεξάγεται στον πλανήτη.  Όλα τα αθλήματα, αληθινά και εικονικά, βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino. 
Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και το Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται και αυτή τη δύσκολη περίοδο, με στόχο να σας κρατούν συντροφιά εν μέσω καραντίνας.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...