Στοίχημα: Κλειστό ματς στη Λισαβόνα

Συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη (13/08) η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική γιορτή με τα προημιτελικά του Champions League σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Μετά τις συνεχόμενες στοιχηματικές επιτυχίες το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει και σήμερα δύο δυνατά προγνωστικά. Λειψία και Ατλέτικο μάχονται απόψε στη Λισαβόνα για μία θέση στην 4αδα, ενώ στη Σουηδία η δράση συνεχίζεται ακάθεκτη. Επιπλέον, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για όλα τα αποτελέσματα αγώνων. Πάμε τώρα στην ανάλυση των σημερινών προτάσεών μας. 


“Κλειστός” ο δεύτερος προημιτελικός
Στις 22:00, στο ουδέτερο “Ζοζέ Αλβαλάδε” της Λισαβόνας, Λειψία και Ατλέτικο Μαδρίτης θα παλέψουν για μία θέση στα ημιτελικά του Champions League, όπου περιμένει από χθες η Παρί. Πρόκειται για νοκ άουτ αναμέτρηση, με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας. 
Η Λειψία απογοήτευσε στην μετά καραντίνα περίοδο, με ρεκόρ 4-4-1 και έμεινε στο -16 από την κορυφή, στην οποία βρέθηκε στο ξεκίνημα του έτους. Ασταθής η ομάδα του Νάγκελσμαν στο φινάλε της Bundesliga, έχει να δώσει επίσημο αγώνα από τις 27 Ιουνίου! Στις 30 Ιουλίου έδωσε φιλικό αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ, ο οποίος ολοκληρώθηκε στο 1-1. Η φετινή της πορεία στο θεσμό πάντως ήταν εντυπωσιακή πριν τη διακοπή. Τερμάτισε 1η σε όμιλο με Λυών, Ζενίτ και Μπενφίκα και στους “16” απέκλεισε με χαρακτηριστική ευκολία και συνολικό σκορ 4-0 την Τότεναμ. Θα διεκδικήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της πρόκριση σε ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Δεν θα την ενισχύσει σε αυτή της την προσπάθεια όμως ο αρχισκόρερ της Τίμο Βέρνερ, που μεταγράφηκε στην Τσέλσι. 
Η Ατλέτικο από τη μεριά της ήταν εντυπωσιακή στην επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Αήττητη στην επιστροφή από την καραντίνα (7-4-0), αγνοεί την ήττα στα 18 τελευταία παιχνίδια για όλους τους θεσμούς, από την 1η Φλεβάρη και το 1-0 στο Μπερναμπέου! Η ομάδα του Σιμεόνε έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο μέσα στο καλοκαίρι και εξασφάλισε με άνεση την πρόκριση στο επόμενο Champions League, με τον Αργεντίνο τεχνικό να δηλώνει πως ο σύλλογος ζει και αναπνέει για το σημερινό παιχνίδι. Στο φετινό θεσμό τερμάτισε 2η σε όμιλο με Γιουβέντους, Λεβερκούζεν και Λοκομοτίβ Μόσχας και στη νοκ άουτ φάση “σκότωσε” την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ με νίκη 1-0 στη Μαδρίτη και νίκη – ανατροπή στην παράταση (2-3) στο Άνφιλντ. 
Η Λειψία σίγουρα δεν θα έχει ρυθμό στο παιχνίδι της μετά από σχεδόν 2 μήνες αποχής, η Ατλέτικο είναι σίγουρα πιο έμπειρη και αναμένεται να προσεγγίσει το παιχνίδι με τη γνωστή συμπαγή αμυντικά φιλοσοφία της. Περιμένουμε ένα κλειστό ματς με λίγες φάσεις, γι αυτό θα ποντάρουμε στο No Goal, σε απόδοση 1.85.
Με τα γκολ στη Σουηδία
Στις 20:00, η Βάρμπεργκς υποδέχεται τη Χάκεν, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής στην Allsvenskan της Σουηδίας. 
Ντεφορμέ η γηπεδούχος, αγνοεί τη χαρά της νίκης στα έξι τελευταία παιχνίδια (0-4-2), τη Δευτέρα αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 στην έδρα της Σίριους. Έρχεται από 4 σερί και 5/6 G/G και 4/6 Over 2.5. 
H Χάκεν είναι σε καλύτερη βαθμολογική κατάσταση και έχει μεγαλύτερες φιλοδοξίες για τη φετινή σεζόν. Την Κυριακή όμως ηττήθηκε εντός έδρας από την Κάλμαρ με 0-2, ενώ είχαν προηγηθεί 7/8 Over 2.5. 
Περιμένουμε αντίδραση από τις δύο ομάδες, θα παίξουν ανοιχτά για μία νίκη ψυχολογίας και η αγωνιστική τους συμπεριφορά είναι σύμμαχος για ένα ακόμη παιχνίδι με πολλά γκολ. Επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.85.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όλη την αθλητική δράση του πλανήτη.  Όλα τα αθλήματα βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino.  Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται με πλήρες πρόγραμμα. 


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...