Στοίχημα: «Κλειστό» ματς στο «Γκούντισον Παρκ»!

Στοίχημα: «Κλειστό» ματς στο «Γκούντισον Παρκ»!

Τετάρτη με… ωραίο κουπόνι η σημερινή (05/12), με τα βλέμματα να στρέφονται κυρίως στο Νησί. Τα πρωταθλήματα της Αγγλίας και της Σκωτίας έχουν γεμάτο πρόγραμμα, και μας προσφέρουν στοιχηματικές επιλογές. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ματς της Σταμπάεκ με την Άαλεσουντ στη Νορβηγία, με το διακύβευμα να είναι σημαντικό. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Vistabet. Ας περάσουμε λοιπόν στα προγωνστικά μας!

Δυνατή στην άμυνα η Έβερτον

Στο «Γκούντισον Παρκ», η Έβερτον θα υποδεχθεί τη Νιουκάστλ για την 15η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Οι γηπεδούχοι, προφανώς είναι ακόμα σοκαρισμένοι από την ήττα στο «Άνφιλντ» και ακόμα περισσότερο από τον τρελό τρόπο με τον οποίο ήρθε, δηλαδή το γκολ του Οριτζί στην τελευταία και άκρως περίεργη φάση του ντέρμπι. Τα «Ζαχαρωτά» εμφανίζουν πολύ καλό αγωνσιτικό πρόσωπο τον τελευταίο καιρό, δέχονται με δυσκολία γκολ και έχουν ανέβει στην έκτη θέση, στο -8 από την πρώτη τετράδα. Μάλιστα, στην έδρα της, η Έβερτον έχει κερδίσει τα πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια της! Από την άλλη, η Νιουκάστλ δεν είναι σε φόρμα και βρίσκεται μόλις στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα του Μπενίτεθ προέρχεται από το βαρύ 0-3 από τη Γουέστ Χαμ και δυσκολεύεται πολύ να δημιουργήσει ευκαιρίες και να σκοράρει. Έτσι, ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να ακολουθήσει αμυντικογενή τακτική και να προσπαθήσει να κρατήσει το μηδέν. Προφανώς, η Έβερτον, και με βάση το ρόστερ, και με βάση τη φόρμα, είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για την έκβαση του αγώνα. Οι γηπεδούχοι είναι πολύ σταθεροί στα μετόπισθεν τον τελευταίο καιρό, και αυτό τους βοηθάει να παίρνουν πολύτιμους βαθμούς. Ακόμα και στο «Στάμφορντ Μπριτζ», διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους, με τον Πίκφορντ να διάγει εξαιρετική περίοδο και να «κατεβάζει ρολά» στα πιο πρόσφατα ματς. Γενικά, περιμένουμε μια σκληρή αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να είναι προσεκτικές. Η Νιουκάστλ, αν θέλει να πάρει κάτι θετικό, οφείλει να είναι συγκεντρωμένη στις αμυντικές της υποχρεώσεις, ενώ η Έβερτον στηρίζεται στην άμυνά της για να κατακτά νίκες. Επομένως, βλέπουμε ένα κλειστό ματς, και το No Goal στο 1.83 κρίνεται η πιο αξιόλογη επιλογή.

Κάνει το πρώτο βήμα η Σταμπάεκ

Σε ένα τρομερό παιχνίδι, για την τελευταία αγωνιστική του νορβηγικού πρωταθλήματος, η Σταμπάεκ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Στρόμσγκοντσετ και έχασε την απευθείας παραμονή στην κατηγορία. Το γκολ – μαχαιριά για τη Σταμπάεκ σημειώθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Έτσι, σήμερα καλείται να αντιμετωπίσει στα μπαράζ ανόδου/παραμονής την Άαλεσουντ. Τα ματς είναι διπλά και το πρώτο θα διεξαχθεί στην έδρα της Σταμπάεκ. Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν πολύ καλή πορεία στη δεύτερη κατηγορία, και τερμάτισαν στην τρίτη θέση, στο -2 από τον πρώτο και στο -1 από τον δεύτερο. Για το λόγο αυτό, δεν ανέβηκαν άμεσα, αλλά δίνουν τη μάχη τους στα πλέι-οφς. Εκεί, μετράνε ήδη δύο νίκες και τώρα ήρθε η ώρα για τα πιο δύσκολα παιχνίδια. Όπως δήλωσε και προπονητής της Άαλεσουντ, η Σταμπάεκ είναι το φαβορί συνολικά και φυσικά και στο αποψινό ματς. Ωστόσο, η ομάδα του θα τα δώσει όλα για να διαψεύσει τα προγνωστικά. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι είναι ανώτερο σύνολο και έχουν ανεβάσει την απόδοσή τους το τελευταίο διάστημα, στην προσπάθεια που έκαναν για να μείνουν απευθείας στην κατηγορία. Έτσι, επιθυμούν να ολοκληρώσουν το έργο τους και να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στα μεγάλα σαλόνια και για την επόμενη σεζόν. Η παράδοση είναι με το μέρος της Σταμπάεκ, που σήμερα θα έχει στο πλευρό της και τους οπαδούς της. Λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα δεδομένα, ποντάρουμε στον «άσο» σε απόδοση 1.95.

Ανώτερη η Κιλμάρνοκ

Μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος της Σκωτίας, η Κιλμάρνοκ, φιλοξενεί στο γήπεδό της την Λίβινγκστον, για τη 16η αγωνιστική της Premiership. Οι γηπεδούχοι τα πάνε περίφημα μέχρι στιγμής, και αυτό αποδεικνύεται και από τη βαθμολογική συγκομιδή τους, που τους φέρνει στην τρίτη θέση, στο -2 από τη Ρέιντζερς και στο -1 από τη Σέλτικ. Η Λίβινγκστον προσπαθεί να παραμείνει στην πρώτη εξάδα, που οδηγεί στο πρώτο γκρουπ, αλλά έχει μόνο έναν πόντο διαφορά από τον έβδομο και αναμένεται να δώσει μεγάλη μάχη. Οι έως τώρα εμφανίσεις αμφότερων των ομάδων δικαιολογούν και τη θέση τους στην κατάταξη. Η Κιλμάρνοκ παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και το έπραξε αυτό και στο ματς της περασμένης αγωνιστικής, όταν επικράτησε άνετα με 3-0 της Χιμπέρνιαν. Οι γηπεδούχοι δείχνουν ότι δεν βρίσκονται τυχαία στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα, και θέλουν να συνεχίσουν να καταθέτουν στο χορτάρι τα διαπιστευτήρια της αξίας τους. Το να διατηρθεί κοντά στην κορυφή αποτελεί ένα σπουδαίο κίνητρο για την Κιλμάρνοκ, που οφείλει να «καθαρίζει» παιχνίδια σαν το σημερινό αν έχει μεγάλες βλέψεις. Εμείς πάντως, την εμπιστευόμαστε, και νομίζουμε ότι θα μείνει πιστή στα υψηλά της στάνταρ απόδοσης. Επιλογή μας από το παιχνίδι της Κιλμάρνοκ με τη Λίβινγκστον, είναι ο «άσος», που παίζεται σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2018/12/blog-post_5.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...