Στοίχημα: Μαυροβούνιο και Over στη Γαλλία


Το Nations League συνεχίζεται και σήμερα, Τρίτη (08/09) με εννέα αναμετρήσεις, εμείς θα ασχοληθούμε στοιχηματικά με δύο από αυτές. Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν οι αγώνες Λουξεμβούργο – Μαυροβούνιο και Γαλλία – Κροατία. 
Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε τις αξιολογήσεις όλων των στοιχηματικών ιστοσελίδων, όπως για παράδειγμα της betrebels, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.
Κερδίζει το Μαυροβούνιο
Ξεκινάμε από την αναμέτρηση Λουξεμβούργο – Μαυροβούνιο. Την τύχη με το μέρος του είχε το Λουξεμβούργο στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο το Αζερμπαϊτζάν, φτάνοντας στη νίκη με 2-1. Από το 25’ και έπειτα, αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 43’, ωστόσο ισοφάρισε με αυτογκόλ στις αρχές του β’ μέρους και στη συνέχεια έκανε την ανατροπή. Πανηγύρισε το πρώτο του “τρίποντο” μετά τον Μάρτιο του 2019, είχαν προηγηθεί δέκα ματς στα οποία μέτρησε δύο ισοπαλίες και οκτώ ήττες.
Το Μαυροβούνιο, από την πλευρά του, πραγματοποίησε μία μεστή εμφάνιση κόντρα στην Κύπρο και έφυγε με τους τρεις βαθμούς από τη Λευκωσία (0-2). Ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη του με το ίδιο σκορ μετά το φιλικό παιχνίδι με την Λευκορωσία, θέλει να χτίσει πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα και να κάνει απόψε βήμα προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου του.
Σε στοιχηματικό επίπεδο, αξίζει να στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους. Διαθέτουν ποιοτικότερο σύνολο, ενώ το Λουξεμβούργο μπορεί να κέρδισε το Αζερμπαϊτζάν την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά το έκανε με μεγάλη δόση τύχης. Θα πάμε, επομένως, με το διπλό, σε απόδοση 1.95.
Over στο Παρίσι
Μεταφερόμαστε στο Παρίσι, εκεί όπου η Γαλλία φιλοξενεί την Κροατία. Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Nations League οι “τρικολόρ”, επικρατώντας της Σουηδίας εκτός έδρας με 1-0. Ο Εμπαπέ, ο οποίος σήμερα θα απουσιάσει καθώς διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, πέτυχε το μοναδικό τέρμα της συνάντησης στο 41’, ενώ οι Γάλλοι είχαν αρκετές ευκαιρίες να σημειώσουν ένα τουλάχιστον γκολ ακόμη, με κορυφαία το χαμένο πέναλτι του Γκριζμάν στις καθυστερήσεις.
Η Κροατία, από την πλευρά της, ηττήθηκε με 4-1 εκτός έδρας από την Πορτογαλία. Δεν παρουσίασε καλή εικόνα, ο δείκτης του σκορ θα μπορούσε να ήταν ακόμη υψηλότερος, φάνηκε ανέτοιμη για μία τόσο δύσκολη αποστολή. Σήμερα είναι το αουτσάιντερ, δεν έχει να χάσει τίποτα και περιμένουμε να αγωνιστεί χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Η Γαλλία διαθέτει ποιότητα μεσοεπιθετικά, θα έχει τις ευκαιρίες της απέναντι στην κροατική άμυνα και περιμένουμε αρκετά υψηλό σκορ στο παιχνίδι. Επιλέγουμε, λοιπόν, το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.05.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όλη την αθλητική δράση του πλανήτη. Όλα τα αθλήματα βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται με πλήρες πρόγραμμα.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...