Στοίχημα: Με την έδρα στη Στουτγκάρδη, με τα γκολ στη Μόσχα!


Μετά από ένα έντονο στοιχηματικά Σαββατοκύριακο, η σημερινη δράση (09/03) είναι περιορισμένη στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά το Betarades.gr έχει επιλέξει δύο δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Τις σημερινές μας επιλογές μπορείτε να τις βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην tipbet  Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.


Ανοιχτό παιχνίδι στη Μόσχα
Στις 15:30, στην Otkrytie Arena της Μόσχας, η τοπική Σπαρτάκ φιλοξενεί την Κράσνονταρ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής στη Ρωσία. 
Με νίκες επέστρεψαν οι Μοσχοβίτες από τη χειμερινή διακοπή, αμφότερες σε ντέρμπι της πρωτεύουσας. Μετά το 0-2 στην έδρα της Ντινάμο για το πρωτάθλημα, την Τετάρτη προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με το 3-2 (εντός) επί της ΤΣΣΚΑ. Σκόραρε και στα δύο παιχνίδια ο Μπακάεφ. Στην 10η θέση βρίσκεται η Σπαρτάκ, με συγκομιδη 25 πόντων, στο -10 από την πρώτη 5αδα και στο +3 από τα playout. 
Νικηφόρα ξεκίνησε το 2020 και η Κράσνονταρ, με το 2-0 επί της Ούφα εντός έδρας. Σκόρερ της νίκης οι Μπεργκ και Άρι. Στην 3η θέση βρίσκεται η Κράσνονταρ και στο -8 από την πρωτοπόρο Ζενίτ, μόνο με νίκη απόψε διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες της για τον τίτλο. 
Στον πρώτο γύρο η Κράσνονταρ επικράτησε της Σπαρτάκ με 2-1. 
Η Σπαρτάκ φαίνεται πως είναι έτοιμη για αντεπίθεση το 2020, προέρχεται από δύο σερί νίκες σε ντέρμπι, την ώρα που η Κράσνονταρ θα παίξει ανοιχτά για τη νίκη, με στόχο να πλησιάσει τη Ζενίτ. Αμφότερες έχουν έφεση στο σκοράρισμα, θα πάμε με το Goal/Goal, σε απόδοση 1.83. 


Με όπλο την έδρα η Στουτγκάρδη!
Στις 21:30, στη Mercedes-Benz Arena, η Στουτγκάρδη υποδέχεται την Αρμίνια Μπίλεφελντ, στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει την 25η αγωνιστική στη Β’ Γερμανίας. 
Η Στουτγκάρδη βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, με 44 πόντους, ισόβαθμη με τον Αμβούργο και στο -6 από την κορυφή, όπου βρίσκεται η σημερινή της αντίπαλος. Μετά από τρεις διαδοχικές νίκες επί των Άουε (3-0 εντός), Μπόχουμ (0-1 εκτός) και Ρέγκενσμπουργκ (2-0 εντός), το προηγούμενο Σάββατο ηττήθηκε στην έδρα της Γκρόιτερ Φιρτ με 2-0. Ισορροπημένο το παιχνίδι, οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν πιο αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που δημιούργησαν και πήραν τη νίκη με δύο τέρματα στο β’ μέρος. 
Εντυπωσιακή η πορεία της Αρμίνια μετά τη χειμερινή διακοπή, μέσα στο 2020 μετρά 5 νίκες και 1 ισοπαλία! Μάλιστα σε μόλις ένα από αυτά τα παιχνίδια παραβιάστηκε η εστία της! Έτσι έχει αποκτήσει διαφορά από τους διώκτες της και αν πάρει αποτέλεσμα απόψε κάνει αποφασιστικό βήμα για την άνοδο στην Bundesliga. Προέρχεται από δύο σερί εντός έδρας νίκες, με το ίδιο σκορ (1-0), επί των Ανόβερο και Βέχεν. 
Στον πρώτο γύρο η Στουτγκάρδη επικράτησε 0-1 στο Μπίλεφελντ. 
Πολύ ισχυρή εντός έδρας η Στουτγκάρδη, μετρά 10/12 νίκες μπροστά στο κοινό της και έχει την ποιότητα να σπάσει το αήττητο σερί της Αρμίνια, που τελευταία κερδίζει δίχως να πείθει. Επιλογή ο άσος, σε απόδοση 1.87. 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...