Στοίχημα: Με τις έδρες σε Λισαβόνα και Σπέτσια

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και το σημερινό (10/07) κουπόνι, με ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο να ακολουθεί. Πλήρης δράση στη Β’ Ιταλίας, συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Πορτογάλοι και οι Ισπανοί και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρία προγνωστικά στοιχήματος για εσάς. Τις σημερινές μας προτάσεις μπορείτε να τις βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην tipbet. Ας περάσουμε λοιπόν στην ανάλυση των επιλογών μας. 


Με φόρα κλειδώνει την Ευρώπη
Ξεκινάμε τις στοιχηματικές μας επιλογές από την Πορτογαλία και συγκεκριμένα το Ζοζέ Αλβαλάδε, όπου στις 21:15 η Σπόρτινγκ Λισαβόνας υποδέχεται τη Σάντα Κλάρα για την 31η αγωνιστική της Liga NOS. 
Η Σπόρτινγκ έχει επιστρέψει σε καλή κατάσταση μετά την καραντίνα, είναι αήττητη σε έξι παιχνίδια (4-2-0) και με νίκη απόψε “κλειδώνει” την παρουσία της στο επόμενο Europa League. Βρίσκεται στην 3η θέση με 56 βαθμούς, στο +6 από την 5η Ρίο Άβε και με παιχνίδι λιγότερο. Τη Δευτέρα “κόλλησε” στο 0-0 στην έδρα της Μορεϊρένσε, παρότι αγωνίστηκε για σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη παραπάνω. Είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες, δεν κατάφερε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία. Εντός έδρας μετρά 8 διαδοχικές νίκες!
Η Σάντα Κλάρα κατατάσσεται 9η με 38 πόντους, βαθμολογικά αδιάφορη με το +11 από την επικίνδυνη ζώνη. Στα δύο τελευταία παιχνίδια της δέχθηκε ισάριθμες ήττες με το ίδιο σκορ (0-1) από Μποαβίστα (εκτός) και Μαρίτιμο (εντός). 
Ανώτερη ποιοτικά, φορμαρισμένη και με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον η Σπόρτινγκ, περιμένουμε να πάρει μία σχετικά άνετη νίκη και θα ποντάρουμε στον άσο με ασιατικό χάντικαπ (-1) σε απόδοση 2.12. Σε περίπτωση νίκης των γηπεδούχων με ένα γκολ διαφορά, παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω. 


Αντιδρά η Σπέτσια
Μεταφερόμαστε στην Ιταλία και το “Αλμπέρτο Πίκο”, όπου στις 22:00 η Σπέτσια φιλοξενεί την Κοζέντσα στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής στη Serie B. 
Η Σπέτσια επέστρεψε από την καραντίνα με δύο νίκες, αλλά στα δύο τελευταία παιχνίδια της δέχθηκε ισάριθμες ήττες. 1-2 από την Πίζα και 2-1 στην έδρα της Φροζινόνε. Παραμένει όμως εντός των playoffs ανόδου με 50 πόντους, στο +4 από την 9η θέση και στο -5 από τον απευθείας προβιβασμό. Εντός έδρας είναι αρκετά δυνατή και μετρά 8 νίκες στα 10 τελευταία παιχνίδια!
Η Κοζέντσα από την άλλη είναι σε πολύ δυσχερή θέση, κατατάσσεται προτελευταία με 31 πόντους, στο -6 από την πρώτη θέση παραμονής. Στα δύο πιο πρόσφατα (αμφότερα εντός έδρας) παιχνίδια της αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) με την Τραπάνι και την περασμένη Παρασκευή ηττήθηκε από την Άσκολι (0-1).
Περιμένουμε την Σπέτσια να αντιδράσει μετά τις δύο ήττες, είναι δυνατή εντός και ποιοτικά ανώτερη της Κοζέντσα. Θα την εμπιστευτούμε στον άσο του 1.85


Ανοιχτό ματς στην Γκόριτσα
Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας από την Κροατία. Στις 21:00 η Γκόριτσα υποδέχεται τη Βαραζντίν για την 34η αγωνιστική. 
Οι γηπεδούχοι είναι βαθμολογικά αδιάφοροι τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, δεν προλαβαίνουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ούτε φυσικά κινδυνεύουν. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι η Γκόριτσα αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) στην έδρα της Ίστρα, ενώ και στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της επιβεβαιώθηκε το G/G & Over. 
Η Βαραζντίν μαθηματικά δεν έχει ξεμπερδέψει ακόμη με την παραμονή, αλλά με το +6 από την προτελευταία Ίστρα είναι αρκετά άνετη. Ιδιαιτέρως φορμαρισμένη, έρχεται από 4/5 νίκες, τελευταία το 1-0 επί της Σλάβεν Μπελούπο. 
Περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο άνετες βαθμολογικά ομάδες που παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο τελευταία. Επιλογή μας το Over 2.5 σε απόδοση 1.83.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όλη την αθλητική δράση του πλανήτη.  Όλα τα αθλήματα βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino.  Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται με πλήρες πρόγραμμα. 


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...