Στοίχημα: Οι “μέλισσες” πετούν στην Premier!

Λίγες και καλές οι σημερινές επιλογές από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο δυνατά σημεία για εσάς. Τελικός των τελικών στην Championship με διακύβευμα την τελευταία θέση στην επόμενη Premier League, ενώ στη Νορβηγία η δράση δεν σταματά όλο το καλοκαίρι. Επιπλέον, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις μεταγραφικές κινήσεις των ελληνικών και των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, όπως τις ΠΑΟΚ μεταγραφές. Ας περάσουμε τώρα στην ανάλυση των σημερινών μας επιλογών. 


Μπρέντφορντ για Premier!
Ξεκινάμε τις προτάσεις μας από το Γουέμπλεϊ, όπου στις 21:45 διεξάγεται το φημισμένο “πλουσιότερο παιχνίδι στον πλανήτη”, αφού η ομάδα που θα πάρει το τελευταίο εισιτήριο για την επόμενη Premier League θα βάλει στα ταμεία της τεράστια ποσά. Μπρέντφορντ εναντίον Φούλαμ σε ένα άτυπο Λονδρέζικο ντέρμπι.
Η Μπρέντφορντ “αυτοκτόνησε” στο φινάλε της κανονικής σεζόν, αφού ηττήθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια από Στόουκ (1-0 εκτός) και Μπάρνσλεϊ (1-2 εντός) και έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει το απευθείας εισιτήριο για τα βρετανικά…σαλόνια. Τερμάτισε 3η, σε ισοβαθμία με τη Φούλαμ, στο -2 από τη δεύτερη Γουέστ Μπρομ. Μάλιστα διαθέτει την καλύτερη επίθεση και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας! 
Στον πρώτο γύρο των playoffs αντιμετώπισε τη Σουόνσι, από την οποία ηττήθηκε εκτός έδρας με 1-0. Ορμητική στη ρεβάνς, έκανε το 3-0 από νωρίς και πήρε δίκαιη πρόκριση. 
Η Φούλαμ φιλοδοξεί να επιστρέψει άμεσα στην Premier League και στο δρόμο της απέκλεισε την Κάρντιφ με εκτός έδρας νίκη (0-2) και εντός έδρας ήττα (1-2). Αγχώθηκε στη ρεβάνς παρά το σπουδαίο αποτέλεσμα που πήρε στην Ουαλία, γλίτωσε στο φινάλε. Η Φούλαμ σκόραρε 16 λιγότερα και δέχθηκε 10 περισσότερα γκολ από τη σημερινή της αντίπαλο κατά τη διάρκεια της κανονικής σεζόν. Εκτός ο Καβαλέιρο, αμφίβολοι για το σημερινό παιχνίδι οι βασικοί Μίτροβιτς και Κεμπανό.
Η Μπρέντφορντ είναι πιο ισορροπημένη ομάδα, έχει την ποιότητα στην επίθεση και τη συνοχή στην άμυνα για να ξεπεράσει το εμπόδιο της “πληγωμένης” Φούλαμ. Άλλωστε τη νίκησε δύο φορές φέτος στην κανονική διάρκεια. Επιλογή μας ο άσος, σε αποδοση 2.21.


Επιστροφή στις νίκες!
Ταξιδεύουμε βορειοανατολικά για την δεύτερη σημερινή μας επιλογή και συγκεκριμένα στο Arasen του Λίλεστρομ, όπου η τοπική ομάδα φιλοξενεί τη Σόγκνταλ, στο παιχνίδι που κλείνει την 7η αγωνιστική της Β’ Νορβηγίας. 
Η Λίλεστρομ, μετά από ένα θετικό ξεκίνημα στη σεζόν με 2/2 “τρίποντα”, αγνοεί τη χαρά της νικης στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια (0-2-2) και βρίσκεται στην 10η θέση με 8 πόντους. Με νίκη όμως απόψε προσπερνά στην 5η θέση, εντός των playoffs ανόδου. Την Παρασκευή αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Γιερβ, ενώ είχε προηγηθεί με 0-2 πριν τη συμπλήρωση 20 λεπτών!
Η Σόγκνταλ επέστρεψε στις νίκες την Παρασκευή με το 1-0 επί της Ράουφος και πήρε βαθμολογική ανάσα μετά από τρεις σερί ήττες. Με 7 πόντους συγκομιδή είναι μία θέση πίσω από τη σημερινή της αντίπαλο, αλλά ο δικός της στόχος είναι η αποφυγή του υποβιβασμού. Στις δύο τελευταίες της εξόδους δέχθηκε ισάριθμες ήττες και 7 γκολ!
Η Λίλεστρομ ήταν καλή την Παρασκευή και περιμένουμε αντίδραση μετά τις τελευταίες απώλειες, την ώρα που η Σόγκνταλ προβληματίζει μακριά από το γήπεδό της. Επιλογή ο άσος, σε απόδοση 2.00. 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όλη την αθλητική δράση του πλανήτη.  Όλα τα αθλήματα βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino.  Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται με πλήρες πρόγραμμα. 


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...