Στοίχημα: “Οχυρό” το Άνφιλντ, επιθέσεις “φωτιά” στο ΟΑΚΑ – 5αδα για ταμείο στο 27,00!


Γεμάτο με παιχνίδια που ξεχωρίζουν σε ολόκληρη της Ευρώπη είναι το σημερινό (07/02) κουπόνι της Κυριακής. Το Betarades.gr έκανε τη δουλειά για εσάς και επέλεξε πέντε κορυφαία προγνωστικά για σήμερα. Έχουμε πρόταση για ντέρμπι στην Αγγλία, αλλά και στην Ελλάδα, ενώ θα μας απασχολήσουν παιχνίδια και από Ιταλία και Γερμανία, όπως και μπασκετικό από το ιταλικό πρωτάθλημα. Όλοι οι αγώνες παίζουν στην stoiximan με ευρεία γκάμα αγορών. Πάμε κατευθείαν στις επιλογές μας.

Αντέχει η Λίβερπουλ

Αρχίζουμε τις προτάσεις μας με την Premier League και το ντέρμπι στο Άνφιλντ, όπου στις 18:30 η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι για την 23η αγωνιστική.

Έδειξε να βρίσκει τα πατήματά της η Λίβερπουλ, με δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (3-1) απέναντι σε Τότεναμ και Γουέστ Χαμ. Ακολούθησε, όμως, η σοκαριστική ήττα με 1-0 στο γήπεδό της από την Μπράιτον. Δεν έχει καταφέρει να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της.

Ένα εντυπωσιακό σερί εννιά συνεχόμενων νικών στο πρωτάθλημα “τρέχει” η Μάντσεστερ Σίτι. Βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πάνω από τη δεύτερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δύο παιχνίδια λιγότερα. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, έχοντας παθητικό μόλις 13 γκολ σε 21 αγώνες.

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται σε εκπληκτική αγωνιστική κατάσταση, κανείς όμως δεν μπορεί να ξεγράψει τη Λίβερπουλ στο σπίτι της και ειδικά σε ντέρμπι. Επιλέγουμε 1Χ σε απόδοση 1.83.

Αμφίσκορο στο ΟΑΚΑ

Προχωράμε με το ελληνικό πρωτάθλημα και το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, όπου για την 21 αγωνιστική στις 19:30 η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. 

Μεταπτώσεις στην απόδοσή της παρουσιάζει το τελευταίο χρονικό διάστημα η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ. Μετά την απρόσμενη εντός έδρας ήττα (0-2) από τον ΠΑΣ Γιάννινα, έβγαλε αντίδραση και πέρασε με 2-0 από την έδρα του ΟΦΗ. Ακολούθησε ακόμη μία άσχημη εμφάνιση και ήττα με 2-1 από τον Απόλλωνα Σμύρνης για το κύπελλο Ελλάδας. 

Το “καμπανάκι” από την ήττα (2-1) στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης, στο οποίο, μάλιστα κυριαρχούσαν απόλυτα μέχρι το 60′,  φαίνεται πως αφύπνισε τους παίκτες του Άρη. Η ομάδα του Μάντζιου πέρασε (2-0) στο ρελαντί την Πέμπτη από την έδρα των Αρκάδων και σφράγισε εύκολα τη συμμετοχή της στην προημιτελική φάση του κυπέλλου. 

Οι δύο αντίπαλοι δεν βρίσκονται και στην καλύτερη φόρμα τους αγωνιστικά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αμφότερες οι ομάδες έχουν ποιότητα στην μεσοεπιθετική τους γραμμή. Επιλογή μας αποτελεί το Goal/Goal σε απόδοση 2.15.

Φουλ του γκολ στην Ιταλία

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με τη Serie A, εκεί όπου στις 21:45 η Λάτσιο φιλοξενεί την Κάλιαρι για την 21 αγωνιστική.

Η Λάτσιο “τρέχει” ένα νικηφόρο σερί πέντε αγώνων στο πρωτάθλημα. Πήρε εκδίκηση, μάλιστα, από την Αταλάντα για τον αποκλεισμό της (3-2)  από το κύπελλο και τη νίκησε εκτός έδρας με 3-1 , στο τελευταίο παιχνίδι τους για τη Serie A. Σε πολύ καλή κατάσταση ο Ιμόμπιλε, που έχει σημειώσει 13 από τα 35 συνολικά γκολ της ομάδας του.

Σε άσχημο αγωνιστικό “φεγγάρι” βρίσκεται η Κάλιαρι. Μετά από έξι συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, ακολούθησε η εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Σασουόλο. Με αυτά τα αποτελέσματα, φυσικά, δεν κατάφερε να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Αντιμετωπίζει ανασταλτικά προβλήματα, έχοντας δεχτεί 38 γκολ σε 20 αγώνες.

Η Λάτσιο σκοράρει ακατάπαυστα στα τελευταία παιχνίδια και μπορεί να συνεχίσει το σερί της και απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο όπως η Κάλιαρι. Και οι φιλοξενούμενοι, πάντως, μπορούν να φτάσουν σε ένα γκολ. Θα προτιμήσουμε το over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 1.93.

Φορμαρισμένη η Καρλσρούη

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, όπου η Καρλσρούη κοντράρεται με τη Ρέγκενσμπουργκ για την 20η αγωνιστική στις 14:30.

Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν εντυπωσιακή πορεία το τελευταίο χρονικό διάστημα με απολογισμό πέντε νίκες και μια ισοπαλία, με 1-1 με τη Χάιντενχαϊμ, στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις τους. “Όπλο” τους η γραμμή κρούσης τους, καθώς στα συγκεκριμένα παιχνίδια έχουν σημειώσει 14 γκολ και ανέβηκαν στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Η Ρέγκενσμπουργκ έκανε την έκπληξη, καθώς επικράτησε επί της Κολωνίας στα πέναλτι (σκορ κανονικής διάρκειας αγώνα 2-2) και την πέταξε εκτός του κυπέλλου Γερμανίας. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από εκτός έδρας νίκη (1-0) επί της Νυρεμβέργης και ισοπαλία (1-1) με τη Ντάρμσταντ. Η άμυνά της δεν πείθει, έχοντας δεχτεί 26 γκολ σε 19 αγώνες.

Η Καρλσρούη διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και μπορεί να πετύχει μια ακόμα νίκη. Θα πάμε με τον άσο σε απόδοση 2.00.

Με το κίνητρο της Βαρέζε

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με μπάσκετ και ιταλικό πρωτάθλημα, όπου η Βαρέζε παίζει στην έδρα της με την Κρεμόνα για τη 19η αγωνιστική στις 17:00.

Από νίκη που πέτυχε μετά από έξι ήττες έρχονται οι γηπεδούχοι. Επικράτησαν στο γήπεδό τους με 76-74 επί της Μπρίντιζι μεσοβδόμαδα. Βρίσκεται στον πάτο της κατάταξης και χρειάζεται επειγόντως βαθμούς.

Σερί τεσσάρων ηττών έχει συμπληρώσει η Κρεμόνα. Τελευταία έχασε και από τη Βίρτους Μπολόνια εντός έδρας με 88-75. Σήμερα θα απουσιάσει ο Ουίλιαμς, παίκτης κλειδί της.

Πιεσμένη για νίκη είναι η Βαρέζε, χωρίς άλλα περιθώρια για απώλειες και έχει καλή προϊστορία απέναντι στην Κρεμόνα, που θα κατέβει αποδυναμωμένη. Θα επιλέξουμε τον “άσσο” σε απόδοση 1.78.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...