Στοίχημα: Ο απόλυτος οδηγός για τα eSports!

Τετάρτη σήμερα (28/04) και το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα δεν περιλαμβάνει ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις. Το Betarades.gr όμως βρήκε και πάλι… διέξοδο. Η αλήθεια είναι, ότι αυτήν την περίοδο αναπτύσσονται ταχύτατα και άλλοι κλάδοι στοιχηματισμού. Ένας από αυτούς, είναι και τα eSports. Εντυπωσιακοί αγώνες από διάσημα video games πρωταγωνιστούν καθημερινά στις πλατφόρμες των στοιχηματικών με πλήθος επιλογών για στοίχημα. Συνεπώς, αξίζει να ασχοληθούμε με το συγκεκριμένο ζήτημα που ενδιαφέρει πολύ το κοινό, ιδιαίτερα στις μέρες μας. Αγώνες eSports με κορυφαία στοιχήματα εντοπίζονται φυσικά και στην bet365. Πάμε λοιπόν να δούμε τον απόλυτο οδηγό!

eSports: Ποιό είναι αυτό τα άθλημα;

Αρχικά, πρέπει να ξεκαθαριστεί σε τι αναφερόμαστε, όταν λέμε τον όρο eSports. Πρόκειται λοιπόν πραγματικά για ένα σύγχρονο άθλημα. Είναι αγώνες που πραγματοποιούνται ανάμεσα σε παίκτες, ή συνήθως ομάδες ατόμων, πάνω σε video games. Δηλαδή, οι αντίπαλοι ανταγωνίζονται σε κάποιο δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι και προκύπτει ένας νικητής. Τα τουρνουά eSports πλέον είναι ιδιαίτερα μεγάλα και προσελκύουν πλήθος θεατών. Έτσι, είναι πολύ μεγάλα και τα έπαθλα των διοργανώσεων. Σε πολλές, μιλάμε για εκατομμύρια ευρώ! Στην αρχή, ήταν μόνο το παιχνίδι League of Legends (LoL) που είχε το πρωτάθλημά του.
Τώρα, υπάρχουν πάρα πολλά video games στα οποία διοργανώνονται τουρνουά. Τις προάλλες, διεξήχθη το  FIFA Quaran Team, ένα τουρνουά FIFA20 με 128 ομάδες! Οι αγώνες ήταν νοκ άουτ μέχρι και τον τελικό. Να σημειωθεί ότι όλα τα παιχνίδια στα eSports μεταδίδονται σε live streaming, σε διάφορες πλατφόρμες στο ίντερνετ. Φυσικά, υπάρχει και στοίχημα στις αναμετρήσεις με ελκυστικές αποδόσεις!

Σε ποιό κανάλι μεταδίδονται οι αγώνες;

Γίνεται αντιληπτό, ότι σε αυτήν την περίπτωση μιλάμε για διαδικτυακά κανάλια. Σε πλατφόρμες όπως το YouTube και το Twitch, οι θεατές παρακολουθούν ζωντανά και δωρεάν τις αναμετρήσεις που τους ενδιαφέρουν. Μάλιστα, μπορούν να δουν τους αγώνες και σε μαγνητοσκόπηση. Η δημοτικότητα των eSports γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Ενδεικτικά, το League of Legends Championship 3 έχει περισσότερους από 100.000 θεατές!

Η αρχή των eSports

Σε αυτό το ζήτημα, δεν υπάρχει κάποιο… θέσφατο. Και θα καταλάβετε τι εννοούμε. Υπάρχουν αυτοί, που υποστηρίζουν ότι τα πρώτα eSports ήταν το Counter Strike και το World of Warcraft. Ήταν τα πρώτα video games που έδωσαν τη δυνατότητα στους παίκτες να κοντράρονται online. Έτσι, πολλοί τα θεωρούν τα πρώτα eSports. Ωστόσο, το «μπαμ» στα eSports έγινε με το League of Legends. Το παιχνίδι έχει αυτήν τη στιγμή τη μεγαλύτερη κοινότητα στον κόσμο. Οι ενεργοί παίκτες ξεπερνάνε καθημερινά τα 10 εκατ. Παγκοσμίως! Επιπλέον, τα τουρνουά του League of Legends ήταν από την αρχή τα πιο οργανωμένα. Μαζεύουν τους περισσότερους θεατές και έχουν τα μεγαλύτερα έπαθλα. Επομένως, υπάρχουν και αυτοί που υποστηρίζουν ότι η αρχή για τα eSports, ήταν στην ουσία με το μπάσιμο του LoL.

Παιχνίδια για Στοίχημα στα eSports

Αγώνες από όλο και περισσότερα video games προσφέρονται καθημερινά για στοιχηματισμό στις ιστοσελίδες των bookmakers. Άλλωστε, από το 2012 και μετά η πρόοδος των παιχνιδιών είναι τεράστια. Μερικά από τα πιο διάσημα βιντεοπαιχνίδια που εντοπίζονται στο στοίχημα είναι το Counter Strike: GO, το League of Legends, το DOTA 2, το Call of Duty, το King of Glory, το StarCraft II, το FIFA20. Όμως, το μενού δεν εκτείνεται μόνο σε αυτά τα video games. Κάθε μέρα, στις πλατφόρμες των στοιχηματικών βρίσκονται πάρα πολλοί αγώνες από ακόμα περισσότερα διαφορετικά video games!

eSports: Οι στοιχηματικές επιλογές

Τα eSports λοιπόν, αρχίζουν να αποκτούν πρωταγωνιστικό ρόλο και στο στοίχημα. Όπως αναφέρθηκε, τα προσφερόμενα γεγονότα είναι πολλά και για όλα τα γούστα. Πολλές όμως, είναι και οι στοιχηματικές επιλογές σε κάθε αγώνα. Εννοείται, πως το «παρών» δίνει το βασικό στοίχημα για το Νικητή του Αγώνα. Επιπλέον, υπάρχουν στοιχήματα που αφορούν και το νικητή σε κάθε χάρτη ξεχωριστά. Όπως και στα άλλα αθλήματα, έτσι και εδώ, προσφέρονται και επιλογές για το νικητή με χάντικαπ.
Σε ό,τι έχει να κάνει με το Over/Under, εδώ δεν σχετίζεται με… γκολ, αλλά με χάρτες! Πόσοι χάρτες θα παιχτούν στον αγώνα; Αυτό το σημείο, και όχι μόνο, αφορά το όριο Over/Under. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και άλλα ειδικά στοιχήματα που ξεχωρίζουν. Για παράδειγμα, εντοπίζονται επιλογές για τα Kills κάθε ομάδας ξεχωριστά. Επίσης, π.χ. στο League of Legends, προσφέρονται στοιχήματα για να γίνει Quadrakill, Pentakill κλπ. Σε κάθε video game είναι πολλά τα ειδικά στοιχήματα που είναι διαθέσιμα. Οι αποδόσεις σε όλες τις αγορές, μαγνητίζουν την προσοχή.

Το όριο ηλικίας για το στοίχημα

Και στην περίπτωση των eSports, ισχύουν οι κανονισμοί της ελληνικής νομοθεσίας που αφορούν γενικά τα τυχερά παιχνίδια. Για να παίξει κάποιος στοίχημα στα eSports, πρέπει να έχει συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας του. Τότε και μόνο τότε, είναι νόμιμος ο στοιχηματισμός και στα eSports, και γενικά σε οποιοδήποτε γεγονός.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr για την ενημέρωσή σας και σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Καθημερινά θα βρίσκετε τις κορυφαίες επιλογές για διασκέδαση στα τυχερά παιχνίδια. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, Esports, Virtual Sports και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...