Στοίχημα : Ο μόνος δρόμος της Τότεναμ

Μετά τη χθεσινή επιστροφή μας σε νορμάλ ρυθμούς Σαββατοκύριακου, σήμερα έχουμε ακόμα μια πολύ γεμάτη ημέρα με παιχνίδια που κλέβουν την παράσταση και πιθανώς να αναβάλλουν πολλές εξόδους για Κυριακάτικες βόλτες. Πέρα από τα δικά μας ντέρμπι, έχουμε μεγάλα ματς σε όλη την Ευρώπη.

Στην Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ, ξεχωρίζει η μεσημεριανή «μονομαχία» της Νιουκάστλ με την Τότεναμ, ένα ματς-σταυροδρόμι και για τις δυο ομάδες στη φετινή τους προσπάθεια.

Μάθετε τα πάντα για τις στοιχηματικές εταιρίες

Νιουκάστλ: Μετά τις 3 συνεχόμενες ισοπαλίες που έχουν κρατήσει την ομάδα οριακά πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού, η Νιουκάστλ ήταν πολύ κακή στο Μπράιτον την περασμένη αγωνιστική και ηττήθηκε δίκαια από μια καλύτερη ομάδα. Ο αγώνας για την παραμονή θα είναι πολύ δύσκολος κόντρα στη Φούλαμ (κυρίως), με τους «ανθρακωρύχους» να περιμένει ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα στις αγωνιστικές που μένουν (πέρα από την Τότεναμ έχουν να παίξουν με Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Λέστερ, Σίτι και Φούλαμ εκτός). Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς πως κάθε ματς έχει ξεχωριστή σημασία και ειδικά αυτά εντός έδρας πρέπει να τα κυνηγήσουν περισσότερο.

Τότεναμ: Με «βάλσαμο» στις πληγές της έμοιαζε το διπλό που πήρε στο Μπέρμιγχαμ κόντρα στην Άστον Βίλα η Τότεναμ, καθώς η ομάδα προερχόταν από τον απρόσμενο αποκλεισμό στο Γιουρόπα Λιγκ. Μοναδικός στόχος που απέμεινε στην ομάδα του Μουρίνιο για φέτος είναι η κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη 4άδα, καθώς οτιδήποτε άλλο θα αποτελεί αποτυχία για την «ακριβή» Λονδρέζικη ομάδα. Όλοι μέσα στο σύλλογο πάντως, θεωρούν πως αν υπάρξει ένα καλό σερί μέχρι το τέλος, η ομάδα θα τα καταφέρει. Για το ματς στο Νιούκαστλ, οι μπακ Ντέιβις και Ντόχερτι είναι εκτός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το παιχνίδι στη βόρεια Αγγλία είναι πολύ σημαντικό και για τις δυο ομάδες. Η Νιουκάστλ ψάχνει πόντους για τη σωτηρία και η Τότεναμ για την 4άδα. Οι Λονδρέζοι είναι σαφώς καλύτεροι σαν σύνολο και θα τους εμπιστευτούμε στο 1.70 στην Goalbet εγγραφη.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...