Στοίχημα: Παίζουν μπάλα στο Νησί

Οι διεθνείς έχουν πάει ήδη στις εθνικές τους ομάδες και μέχρι την Πέμπτη το πρόγραμμα είναι άδειο από μεγάλα παιχνίδια, όμως το ποδόσφαιρο και το στοίχημα δεν σταματούν ποτέ. Υπάρχουν πολλά ματς σήμερα, κυρίως στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας.

Εμείς θα ασχοληθούμε με αυτό που διεξάγεται στο Λάκνασαϊρ και συγκεκριμένα στο Μπλάκπουλ για τη Λιγκ 1, με την ομώνυμη ομάδα να υποδέχεται την Πίτερμπρο.

Παίξε στοίχημα με το pamestoixima bonus

Μπλάκπουλ: Μεγάλη προσπάθεια καταβάλει η Μπλάκπουλ το τελευταίο διάστημα ώστε να πλησιάσει αισθητά τις θέσεις των πλέι-οφ και αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας είναι τα 9 σερί ματς αήττητη που μετράει, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Το εξ’ αναβολής ματς κόντρα στη δυνατή Πίτερμπρο είναι μια μεγάλη ευκαιρία να μπει στην εξάδα έστω και με ισοβαθμία και θα προσπαθήσει παίζοντας επιθετικά να επιβεβαιώσει τη φόρμα της. Σημαντικό στοιχείο πως εντός έδρας έχει 4 σερί ισοπαλίες.

Αγωνιστικά Νέα: Στη λίστα των τραυματιών βρίσκονται οι μέσοι Στιούαρτ (10/0), Αντερσον (14/2), Χάμιλτον (22/5), Βίρτσου (16/2, ο επιθετικός Μάντιν (20/4) και οι αμυντικοί Εκπιτέτα (24/2), Χάσμπαντ (22/0). Ενδέχεται να είναι διαθέσιμος ο αμυντικός Γκρέταρσον (7/0). Σε διεθνείς υποχρεώσεις βρίσκεται ο έτερος αμυντικός Μπάλαρντ (16/2).

Πίτερμπρο: Με πολλές αξιώσεις παίζει φέτος η Πίτερμπρο, μια ομάδα που προσπαθεί να επανέλθει στην Τσάμπιονσιπ μετά από 9 χρόνια. Τις τελευταίες 2 σεζόν έχει τερματίσει στην 7η θέση (μια θέση κάτω από τα πλέι-οφ), όμως αυτή τη χρονιά παίζει καλή μπάλα, είναι αυτή τη στιγμή στη 2η θέση που δίνει απευθείας εισιτήριο και θα πάει στο Μπλάκπουλ για το διπλό που θα τη φέρει ισόβαθμη με τη Χαλ στην κορυφή. Το τελευταίο διάστημα, η αλήθεια είναι πως είναι λίγο πεσμένη, κυρίως λόγω της αμυντικής της αστάθειας, όμως επιθετικά είναι πάντα επικίνδυνη.

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίες παραμένει ο μέσος Τέιλορ (28/4), δεν εμπνέουν ανησυχία κάποιες ενοχλήσεις του επιθετικού Ντεμπελέ (33/7).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δυο ομάδες έχουν μεγάλες φιλοδοξίες για τη φετινή σεζόν, στοχεύοντας στην επιστροφή τους στη Τσάμπιονσιπ. Οι φιλοξενούμενοι με διπλό πιάνουν τη Χαλ στη κορυφή, ενώ με νίκη η Μπλάκπουλ πιάνει στην 6η θέση. Δυνατό ματς προμηνύεται, πάμε στο γκολ-γκολ του 1.86 από το pamestoixima.

Για προγνωστικά στοιχήματος, στοιχηματικές, καζίνο και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...