Στοίχημα: Παίρνει αποτέλεσμα η Εθνική


Αρκετά “πλούσιο” είναι το σημερινό κουπόνι στοιχήματος, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Μουντιάλ, για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας και για τα πλέι οφ της Ισπανίας στο μπάσκετ. Τέσσερις είναι οι σημερινές προτάσεις του Betarades.gr, τις οποίες και θα αναλύσουμε ευθύς αμέσως.
Μπορεί βαθμό ή βαθμούς η Εθνική
Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος, με το πολύ κρίσιμο παιχνίδι που δίνει η Εθνική Ελλάδος στη Βοσνία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στη 2η θέση του ομίλου όντας στο -2 από το Βέλγιο και στο +1 από τη σημερινή του αντίπαλο και στο αποψινό ματς θέλει πάση θυσία βαθμό ή βαθμούς ώστε να διατηρήσει το προβάδισμα που έχει για την κατάληψη της 2ης θέσης.
Το έργο των Ελλήνων ποδοσφαιριστών είναι αρκετά δύσκολο καθώς αντιμετωπίζουν μια σκληρή και αρκετά επικίνδυνη ομάδα, ωστόσο απέδειξαν και κόντρα στο Βέλγιο πως έχουν ξεπεράσει την κρίση στην οποία βρισκόντουσαν και πλέον είναι πλήρως ανταγωνιστικοί.
Οι Βόσνιοι από την πλευρά τους θέλουν βολεύονται μόνο με τους τρεις βαθμούς της νίκης αν θέλουν να προσπεράσουν την Ελλάδα και να αποκτήσουν αυτοί το πλεονέκτημα, ωστόσο το γεγονός πως αγωνίζονται για ένα και μόνο αποτέλεσμα, σίγουρα ρίχνει το βάρος στις πλάτες τους. Διαθέτουν αρκετά ποιοτική ομάδα, ιδίως από το κέντρο και μπροστά, ωστόσο αν η Ελλάδα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και ιδίως στα μετόπισθεν, τότε θα είναι σε θέση να πάρει οτιδήποτε θετικό. Επιλογή μας θα αποτελέσει το Χ2 σε απόδοση 2.25.
Για την υπέρβαση οι Βούλγαροι
Συνεχίζουμε τα προγνωστικά στοιχήματος με προκριματικά Μουντιάλ και το παιχνίδι Λευκορωσία Βουλγαρία. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση του ομίλου με μόλις δυο βαθμούς, είναι ήδη στο -8 από τις προνομιούχες θέσεις και άπαντες γνωρίζουν πως δεν υπάρχει ελπίδα συμμετοχής στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Η Βουλγαρία από την πλευρά της είναι στην 3η θέση με εννιά βαθμούς όντας στο
-1 από τη Σουηδία και στο -4 από τη Γαλλία και μέχρι στιγμής δείχνει να έχει όλα τα φόντα και τα προσόντα για να φτάσει στην υπέρβαση και τη συμμετοχή στο επερχόμενο Μουντιάλ. Για να συμβεί αυτό οι Βούλγαροι θα πρέπει να πάρουν δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια όπως το αποψινό και πιστεύουμε πως είναι σε θέση να τα καταφέρουν. Επιλογή μας το 2DNB σε απόδοση 2.10.
Αμφίσκορο στο “Heriberto Hulse
Αφήνουμε τα προκριματικά του Μουντιάλ και συνεχίζουμε τις σημερινές μας προτάσεις με Βραζιλία και το παιχνίδι ανάμεσα σε Κρισιούμα και Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει με το χειρότερο δυνατό τρόπο τις φετινές τους υποχρεώσεις, μετρούν μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες στις πέντε πρώτες αγωνιστικές και κόντρα στην Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας θέλουν πάση θυσία τη νίκη ώστε να πάρουν βαθιά βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα.
Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη συνεχίζουν με ρεκόρ 2-1-2, βρίσκονται στη 12η θέση με επτά βαθμούς, ωστόσο αμφότερες οι αποτυχίες ήρθαν στα δυο τελευταία παιχνίδια τους. Κόντρα στην τραγική, Κρισιούμα, θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες και αν σταθούν στο ύψος των περιστάσεων δεν αποκλείεται να τα καταφέρουν. Εμείς θα πάμε με το G/G σε απόδοση 1.90, “ποντάροντας” στην αμυντική αστάθεια των δυο αντιπάλων.
Υψηλό το σκορ στη Μαδρίτη
Ρεάλ και Βαλένθια κοντράρονται απόψε στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των τελικών της Liga Endesa. Οι Μαδριλένοι είναι το απόλυτο φαβορί τόσο για το σημερινό παιχνίδι, όσο και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο η Βαλένθια είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα που μπορεί να κάνει την έκπληξη.
Η “βασίλισσα” προέρχεται από το 3-0 επί της Μάλαγα περνώντας με περίσσεια άνεση στους τελικούς, ενώ η Βαλένθια άφησε έξω την Μπασκόνια με 3-1, παρά το γεγονός πως είχε μειονέκτημα έδρας.Το πρώτο ματς του ζεύγους αναμένεται να είναι και το πιο «ελεύθερο» από πλευράς ρυθμού, καιστην Βαλένθια γνωρίζουν ότι απόψε ίσως παρουσιαστεί η μεγαλύτερη ευκαιρία για «σπάσιμο» της έδρας. Από το δεύτερο ματς και έπειτα, ανάλογα με την πορεία της σειράς, οι ομάδες θα παρουσιαστούν πιο σκληρές στην άμυνα γιατί κάθε λάθος στη συνέχεια θα είναι δύσκολο να καλυφθεί. Θα πάμε με το ενδεχόμενο παρουσίας ενός μεγάλου σκορ, άλλωστε το ζεύγος ευνοεί για κάτι τέτοιο και μόνο στο 85-71 της κανονικής περιόδου δεν ξεπέρασαν τους 160 πόντους λόγω πολλών διαστημάτων χωρίς πόντους εκατέρωθεν. Επιλογή το Over 162.5 σε απόδοση 1.87 σε Stoiximan.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2017/06/blog-post_9.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...