Στοίχημα: Σκοράρουν στο ντέρμπι της Λισαβόνας!

Στοίχημα: Σκοράρουν στο ντέρμπι της Λισαβόνας!

Το σημερινό (06/02) κουπόνι περιλαμβάνει σχετικά μικρό αριθμό αγώνων, αλλά αυτοί δεν παύουν να είναι πολύ σημαντικοί. Το στοιχηματικό ενδιαφέρον λοιπόν, παραμένει αμείωτο, και εστιάζει στο ντέρμπι της Λισαβόνας, ανάμεσα σε Μπενφίκα και Σπόρτινγκ. Επιπλέον, επιλογές προκύπτουν από το κύπελλο Γαλλίας και το FIBA Champions League. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας. Ας περάσουμε τώρα στα προγνωστικά!
Με τα γκολ στο ντέρμπι

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από το κύπελλο Πορτογαλίας, που έφτασε στην ημιτελική φάση του. Εδώ ξεχωρίζει το ντέρμπι της Λισαβόνας. Σήμερα, η Μπενφίκα θα φιλοξενήσει τη Σπόρτινγκ, ενώ θα ακολουθήσει και ρεβάνς στην έδρα της δεύτερης. Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος, και η Μπενφίκα έφυγε με το 2-4 από το γήπεδο της Σπόρτινγκ. Έτσι, συνέχισε να ελπίζει στον τίτλο, ενώ η αντίπαλός της βλέπει να χάνεται και το «τρένο» της δεύτερης θέσης. Και οι δύο ομάδες, θα κυνηγήσουν την κατάκτηση του κυπέλλου, και ειδικά η Σπόρτινγκ, που απομακρύνεται από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ποιότητα στην επιθετική γραμμή είναι κοινό χαρακτηριστικό τους, και αυτό επιβεβαιώνεται από τα αποτελέσματά τους. Το ίδιο ισχύει όμως και για την αδυναμία στην άμυνα, αφού τόσο η Μπενφίκα, όσο και η Σπόρτινγκ, δυσκολεύονται πολύ να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους. Να σημειωθεί, πως ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ είναι σε ισχύ. Επομένως, οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν για το γκολ που μπορεί να τους δώσει προβάδισμα πρόκρισης. Η Μπενφίκα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πετάει «φωτιές» από τη μέση και μπροστά. Η Σπόρτιγνκ φαίνεται ντεφορμέ, αλλά ακόμα και έτσι βρίσκει σταθερά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ενδεικτικά, οι φιλοξενούμενοι μετράνε πέντε στα έξι Goal/Goal στα τελευταία παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Ένα θεαματικό ματς αναμένεται και απόψε, με το κίνητρο να είναι ισχυρό στις τάξεις των δύο αντιπάλων. Είναι αναγκασμένες να ψάξουν τα γκολ, και έχουν τα φόντα για να τα πετύχουν. Έτσι, το Goal/Goal στο 1.95 μοιάζει η καλύτερη επιλογή από το ντέρμπι της Μπενφίκα με τη Σπόρτινγκ.
Σε φόρμα η Ρεν

Σειρά έχει το κύπελλο Γαλλίας, που είναι στη φάση των «16». Σε αυτό το πλαίσιο, σήμερα η Ρεν θα υποδεχτεί τη Λιλ. Το ματς είναι μονό, και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση, και αν χρειαστεί, πέναλτι. Ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες είναι το σημερινό, που θα κρίνει και την πρόκριση. Η Ρεν κέρδισε την Αμιάν και βρίσκεται στο -3 από το όνειρο της πεντάδας, ενώ η Λιλ διέσυρε με 4-0 τη Νις και συνεχίζει ακάθεκτη στη δεύτερη θέση. Το ζήτημα για τους φιλοξενούμενους, είναι ότι δίνουν εμφανώς βάση στο πρωτάθλημα, και δεν έχουν το βάθος στο ρόστερ για να ανταπεξέλθουν το ίδιο καλά σε δύο διοργανώσεις. Η Ρεν από την άλλη, βλέπει το κύπελλο και σαν μια δεύτερη λύση για να πετύχει την έξοδο στην Ευρώπη. Συνεπώς, οι γηπεδούχοι θα τα δώσουν όλα για να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν τη νίκη-πρόκριση. Με τη σημαντική νίκη επί της Αμιάν, η Ρεν ανέβασε την ψυχολογία της και έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί της. Έτσι, πάει με άλλον «αέρα» στο αποψινό ματς, και με τη βοήθεια του κόσμου της ευελπιστεί να το κερδίσει. Η Λιλ θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές, καθώς θέλει να έχει ξεκούραστους καίριους παίκτες για το πρωτάθλημα. Το κίνητρο φαίνεται να είναι, έστω και για λίγο, μεγαλύτερο για τη Ρεν. Οι προτεραιότητες των δύο ομάδων, μας ωθούν να στηρίξουμε τους γηπεδούχους. Καταλήγουμε λοιπόν, στον «άσο» σε απόδοση 2.50.
Ανεβαίνει το σκορ στο Μπάμπεργκ

Μεταφερόμαστε τώρα στο μπάσκετ, και συγκεκριμένα στο FIBA Champions League. Για την τελευταία αγωνιστική του ομίλου C, η Μπάμπεργκ θα παίξει στη Γερμανία με τη Νίμπουρκ. Η γερμανική ομάδα έχει εξασφαλισει την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ οι Τσέχοι είναι αποκλεισμένοι. Παρόλα αυτά, έχουν το κίνητρο της πέμπτης ή της έκτης θέσης, που οδηγούν στο FIBA Europe Cup. Η Νίμπουρκ είναι ένα σύνολο με ταλέντο στην επίθεση. Στους τρεις τελευταίους αγώνες της, σημείωσε 104, 100 και 97 πόντους αντίστοιχα. Η Μπάμπεργκ είναι μια γνωστή, ποιοτική ομάδα, και φυσικά σήμερα θα αγωνιστεί δίχως άγχος. Οι συνθήκες ευνοούν τη διεξαγωγή ενός ανοιχτού παιχνιδιού, με έμφαση στην επίθεση και υψηλό σκορ. Τα χαρακτηριστικά των δύο αντιπάλων είναι τέτοια, που προϊδεάζουν για ένα ωραίο ματς. Η Νίμπουρκ οφείλει να κερδίσει για να ελπίζει στο FIBA Europe Cup. Οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη μέσω της επίθεσης, αφού αμυντικά έχουν θέματα. Στο να γίνει ένα θεαματικό παιχνίδι μπορεί να βοηθήσει σαφώς και η Μπάμπεργκ. Πιστεύουμε ότι οι δύο αντίπαλοι θα παίξουν ελεύθετα και θα ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ σε υψηλά επίπεδα. Για το λόγο αυτό, ποντάρουμε στο Over 169.5 σε απόδοση 1.85.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2019/02/blog-post_6.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...