Στοίχημα: «Στήριγμα» η Νυρεμβέργη!

Ήρθε η Παρασκευή και το ενδιαφέρον για το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα ανεβαίνει! Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Το βράδυ έχει Bundesliga και αυτό μας αρέσει, τόσο αγωνιστικά, όσο και στοιχηματικά. Βέβαια, υπάρχουν αγώνες και για τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Μάλιστα, από αυτό το πρωτάθλημα προκύπτει και η βασική μας επιλογή για το στοίχημα. Στη μεγάλη κατηγορία, η Χέρτα υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου. Κρατήσαμε λοιπόν κάτι και από αυτήν την αναμέτρηση. Φυσικά, οι αγώνες που ασχολούμαστε απόψε υπάρχουν στη vistabet με πλήθος αγορών. Ας περάσουμε τώρα στις προβλέψεις μας!

«Καίγεται» η Νυρεμβέργη

Οι προτάσεις στοιχήματος της Παρασκευής αρχίζουν από την 2.Bundesliga. Εκεί βρήκαμε το βασικό μας σημείο για σήμερα. Ο αγώνας που μας απασχολεί είναι το Νυρεμβέργη – Άουε. Το ματς θα γίνει στις 19:30. Οι bookmakers θεωρούν φαβορί τους γηπεδούχους. Και εμείς κινούμαστε σε αυτήν την κατεύθυνση.
Η Νυρεμβέργη δεν είναι καλή φέτος. Μάλιστα, συνέχισε από εκεί που σταμάτησε, μετά τη διακοπή. Την περασμένη αγωνιστική, έχασε από τη Σαν Πάουλι με 1-0, εκτός έδρας. Με 29 βαθμούς εντοπίζεται στην 15η θέση της κατάταξης, ελάχιστα πάνω από τα μπαράζ παραμονής και από τον απευθείας υποβιβασμό. Απέναντι στη Σαν Πάουλι, η Νυρεμβέργη έπαιξε για μεγάλο διάστημα με δέκα παίκτες. Επίσης, δέχτηκε το γκολ λίγο πριν το τέλος. Δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Έχει μόλις μια νίκη τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές και οφείλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Τουλάχιστον, έχει την πρόσφατη παράδοση με το μέρος της απέναντι στην Άουε. Στα τέσσερα τελευταία εντός με αυτήν την αντίπαλο, πανηγύρισε ισάριθμες νίκες.
Η Άουε από την άλλη,  δεν έχει τόσο μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για το υπόλοιπο της σεζόν. Είναι στο +9 από τα μπαράζ παραμονής, αλλά και στο -8 από τα μπαράζ ανόδου. Συνεπώς, δεν φαίνεται να κινδυνεύει, ενώ πολύ δύσκολα θα διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Παρόλα αυτά, πρέπει να είναι σοβαρή στη συνέχεια για να μην μπλέξει. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τη νίκη με 3-1 επί της Σαντχάουζεν. Κέρδισαν στον πρώτο γύρο τη Νυρεμβέργη, με 4-3. Είναι εύκολα αντιληπτό όμως, ότι το σημερινό παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό. Η Άουε έχει δυσκολίες στα εκτός έδρας ματς. Ενδεικτικά, στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα δεν βρήκε δίχτυα.
Η αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, κυρίως για τους γηπεδούχους. Η Νυρεμβέργη έχει υποχρέωση να κερδίσει, αφού κινδυνεύει άμεσα. Πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και μπορεί να τα καταφέρει σήμερα. Πάμε με το κίνητρο, και επιλέγουμε τον «άσο» σε απόδοση 2.00.

Πολλά γκολ στο Βερολίνο

Ερχόμαστε τώρα στην Bundesliga, που έχει επιστρέψει και μαγνητίζει την προσοχή. Σήμερα ξεκινάει η 27η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος, με τον αγώνα Χέρτα – Ουνιόν Βερολίνου. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στις 21:30. Εδώ ασχολούμαστε ξεκάθαρα με τα γκολ.
Η Χέρτα Βερολίνου γύρισε στο γήπεδο και το γιόρτασε κανονικά! Την προηγούμενη εβδομάδα, φιλοξενήθηκε από τη Χόφενχαϊμ και έκανε… παρέλαση, με 0-3. Ήταν μια σπουδαία νίκη για τους σημερινούς γηπεδούχους, από κάθε άποψη. Βαθμολογικά, ξέφυγαν αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη. Έχουν πλέον 31 πόντους και πολύ δύσκολα θα κινδυνεύσουν. Βέβαια, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Όσον αφορά την έξοδο στην Ευρώπη, χρειάζεται ένα μικρό θαύμα. Παρόλα αυτά, έχει ανεβάσει πολύ την ψυχολογία της και θέλει να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο στη συνέχεια. Στην έδρα της, έχει τα φόντα για να κερδίσει τη συμπολίτισσα.
Η Ουνιόν Βερολίνου με τη σειρά της, βρίσκεται μόλις έναν πόντο πίσω από τη Χέρτα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν φτάσει τους 30 πόντους και μοιάζουν να είναι κοντά στην παραμονή στην κατηγορία. Αυτός άλλωστε ήταν και ο βασικός στόχος της ομάδας. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι της Ουνιόν γνωρίζουν καλά πως δεν πρέπει να επαναπαυτούν. Εξάλλου, δεν είναι απίθανο να έρθουν τα δύσκολα αν οι φιλοξενούμενοι χαλαρώσουν και αρχίσουν τα αρνητικά αποτελέσματα. Σήμερα το ματς έχει και χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι. Συνεπώς, το ενδιαφέρον για την Ουνιόν είναι ακόμα μεγαλύτερο. Την περασμένη αγωνιστική, ηττήθηκε με 0-2 από την Μπάγερν.
Τα κύρια προβλήματα των δύο ομάδων είναι στην άμυνα. Δείχνουν να σκέφτονται περισσότερο την επίθεση, ενώ τα τελευταία μεταξύ τους έχουν γκολ. Κάτι ανάλογο βλέπουμε και σήμερα το βράδυ. Το Over 2.5 σε απόδοση 1.90 είναι η επιλογή μας.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr για την ενημέρωσή σας και σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Καθημερινά θα βρίσκετε τις κορυφαίες επιλογές για διασκέδαση στα τυχερά παιχνίδια. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, Esports, Virtual Sports και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...