Στοίχημα: Τι παίζουμε στο ντέρμπι της Τούμπας;

Νόμιμο Στοίχημα με πολλές αγορές στην interwetten
Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Τετάρτης (01/07) είναι γεμάτο με μεγάλα ματς! Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει από αυτά τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Το ντέρμπι της Τούμπας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, κάνει τη διαφορά στο σημερινό πρόγραμμα. Έχουμε στοιχηματική επιλογή που αξίζει. Στην Ευρώπη, τα μεγάλα πρωταθλήματα παίζουν μπάλα. Πρέμιερ Λιγκ και Serie A μας δίνουν δυνατά σημεία. Έτσι, έχει προκύψει μια ωραία τριάδα. Ας την αναλύσουμε!

«Καθαρίζει» ο ΠΑΟΚ

Οι προτάσεις στοιχήματος αρχίζουν από την ελληνική Σούπερ Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ για τα πλέι-οφ, στις 21:00. Οι γηπεδούχοι ξέρουν ότι με νίκη «κλειδώνουν» ουσιαστικά τη δεύτερη θέση. Θα τα δώσουν όλα λοιπόν για να την κατακτήσουν!
Ο ΠΑΟΚ έδειξε την περασμένη αγωνιστική να βρίσκει τα πατήματά του. Δοκιμάστηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», απέναντι στον Άρη, και τα πήγε πολύ καλά. Έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις του και κέρδισε εύκολα με 0-2. Το σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, με βάση τις ευκαιρίες των «ασπρόμαυρων». Συνεπώς, με καλή ψυχολογία, ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει τεράστιο βήμα για την εξασφάλιση της δεύτερης θέσης. Δεν έχει χάσει φέτος από την ΑΕΚ.
Η ΑΕΚ με τη σειρά της, έρχεται στο σημερινό ματς με… διπλό στόχο. Δεν θα την στεναχωρούσε, αν απλά δεν έχανε. Παρόλα αυτά, είναι υποχρεωμένη να παίξει για τη νίκη και να μην πέσει σε αυτήν την παγίδα. Πάντως, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έδειξε ότι δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ηττήθηκε με 1-2 και αν δεν χαλάρωναν οι «Ερυθρόλευκοι», το ματς θα μπορούσε να στραβώσει ακόμα περισσότερο. Δεν μπορούμε να πούμε ότι πείθει η «Ένωση» και απόψε δεν έχει εύκολο έργο.
Θα πάμε με το μομέντουμ και την έδρα σε αυτό το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έχει και τα δύο και μπορεί να κάνει βήμα… Champions League. Πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 2.12.

Βρίσκει ρυθμό η Άρσεναλ

Μεταφερόμαστε στην Αγγλία, και την Πρέμιερ Λιγκ. Για την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η Άρσεναλ φιλοξενεί τη Νόριτς. Οι «κανονιέρηδες» παίζονται σε τιμές φαβορί και όχι άδικα.
Η Άρσεναλ έχει πάρει δύο συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, και αυτό της δίνει ώθηση για την τελική ευθεία. Στο τελευταίο παιχνίδι της κέρδισε με 1-2 τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για το κύπελλο, και προκρίθηκε στα ημιτελικά. Ισοφαρίστηκε λίγο πριν το τέλος αλλά δεν πτοήθηκε. Βρήκε τον τρόπο να πάρει τη νίκη στην κανονική διάρκεια. Είχε προηγηθεί το 0-2 επί της Σαουθάμπτον για την Πρέμιερ Λιγκ. Είναι στο 6 από την εξάδα η Άρσεναλ και δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Πόσο μάλλον σε ματς όπως το σημερινό.
Απεναντίας, η Νόριτς παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία. Ωστόσο, φαίνεται ότι πολύ δύσκολα θα τα καταφέρε. Απέχει αυτήν τη στιγμή έξι πόντους από τη σωτηρία και χρειάζεται ένα μικρό θαύμα. Το χειρότερο είναι, ότι δεν πείθει με την εικόνα της πως μπορεί να αλλάξει την κατάσταση. Αποκλείστηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο κύπελλο. Είχε χάσει από τη Σαουθάμπτον (0-3) και την Έβερτον (0-1) στο πρωτάθλημα. Μοιάζει ανήμπορη να αντιδράσει.
Θεωρούμε ότι η Άρσεναλ θα παρουσιαστεί σοβαρή και θα περιορίσει τη Νόριτς σήμερα. Εξάλλου, οι φιλοξενούμενοι δεν απειλούν τελευταία επιθετικά. Επιλέγουμε το No Goal σε απόδοση 2.00.

Σκοράρουν στο Μιλάνο

Στην Ιταλία και τη Serie A, η Ίντερ υποδέχεται την Μπρέσια, στις 20:30. Οι αποδόσεις στον «άσο» δεν εμπνέουν σε καμία περίπτωση. Για το λόγο αυτό, θα ασχοληθούμε με ένα άλλο στοίχημα σε αυτό το ματς.
Η Ίντερ διατήρησε τις λίγες ελπίδες που έχει για κατάκτηση του πρωταθλήματος ζωντανές. Η ομάδα του Κόντε έπαιξε με την Πάρμα εκτός έδρας, και βρέθηκε να χάνει νωρίς με 1-0. Παρόλα αυτά, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και γύρισε το ματς. Το τελικό 1-2 μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο με βάση την εικόνα των δύο ομάδων. Πρόβλημα για την Ίντερ η αμυντική της συμπεριφορά στα πιο πρόσφατα ματς. Δέχεται εύκολα φάσεις και γκολ, κάτι που τόνισε και ο προπονητής της.
Στην αντίπερα όχθη, η Μπρέσια έρχεται στο Μιλάνο χωρίς άγχος. Είναι εντός της ζώνης του υποβιβασμού και από αυτό το παιχνίδι δεν περίμενε και πολλά, ήδη πριν ξεκινήσει η σεζόν. Ωστόσο, αυτό την καθιστά και πιο επικίνδυνη. Θα το παλέψει, χωρίς να κλειστεί πίσω, αφού δεν της ταιριάζει αυτό το στυλ. Έχασε την ευκαιρία για μια μεγάλη νίκη επί της Τζένοα. Αν και προηγήθηκε με 2-0, ισοφαρίστηκε σε 2-2 και αρκέστηκε στον βαθμό. Έχει και αυτή κενά στα μετόπισθεν, ακόμα μεγαλύτερα από τους γηπεδούχους.
Η Μπρέσια θα κάνει το παιχνίδι της και ό,τι γίνει! Μπορεί να βρει έστω ένα γκολ στο Μιλάνο, απέναντι στην προβληματική άμυνα της Ίντερ. Φυσικά, και οι «Νερατζούρι» μπορούν να σκοράρουν και πάνω από μια φορά. Ποντάρουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 2.20.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr και ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα. Καθημερινά θα βρίσκετε τα κορυφαία προγνωστικά και όχι μόνο. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...