Στοίχημα: Τρεκλίζει η Γιούβε, χάνεται εκτός η Ουέσκα – δυνατή τριάδα στο 8.55Χ!

Ασταμάτητη η αγωνιστική δράση στις προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες της Ευρώπης, ελέω πανδημίας και το σημερινό (20/01) κουπόνι περιλαμβάνει μπόλικες ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει και σήμερα τρεις δυνατές επιλογές για στοίχημα! Επιπλέον, μη ξεχνάτε ότι στο site μας από το Σάββατο ξεκίνησε να αρθρογραφεί ο Κυριάκος Θωμαΐδης! Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας. 


Ζαλισμένη η Γιούβε

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από την Ιταλία και το ουδέτερο MAPEI, όπου διεξάγεται το Σούπερ Καπ Ιταλίας, ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Γιουβέντους και την Κυπελλούχο Νάπολι! Πρόκειται για νοκ άουτ αγώνα με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας. 

Από καταστροφική ήττα όσον αφορά τις πιθανότητές της για το πρωτάθλημα έρχεται στο σημερινό παιχνίδι η Γιουβέντους! Την Κυριακή ήταν κατώτερη των περιστάσεων στο Μιλάνο και ηττήθηκε δίκαια από την Ίντερ με 2-0! Έμεινε έτσι στο -10 και το -7 από τους δύο Μιλανέζους που προπορεύονται στη Serie A. Διακόπηκε ένα νικηφόρο σερί 4 αγώνων για την ομάδα του Πίρλο, που δεν έχει βρει ακόμη σταθερότητα στην απόδοσή της και συνεχίζει να έχει πολλά προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι. Χαρακτηριστικά, δέχθηκε γκολ για έκτο σερί παιχνίδι! 

Η Νάπολι ταξίδεψε με φόρα στη Ρέτζιο Εμίλια μετά το εκκωφαντικό 6-0 επί της Φιορεντίνα την Κυριακή! Καταιγιστική η ομάδα του Γκατούζο, το σκορ ήταν ήδη 4-0 στο ημίχρονο! Αυτή ήταν η 3η σερί νίκη των “παρτενοπέι” , που βρίσκονται στην 3η θέση της Serie A, στο +1 από τη Γιούβε και το -9 από την κορυφή. 

Η ήδη ασταθής άμυνα της Γιουβέντους θα έχει σημαντικές απουσίες στον σημερινό τελικό και γενικά η ψυχολογία της ομάδας είναι στο ναδίρ μετά την ήττα της Κυριακής. Η Νάπολι από την άλλη ρολάρει και έχει το μομέντουμ απέναντι στους “μπιανκονέρι”, αφού επικράτησε στον πρόσφατο τελικό Κυπέλλου. Θα στηρίξουμε τη Νάπολι στο 2 DNB σε απόδοση 2.10. Σε περίπτωση ισοπαλίας, παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω. 

Ανώτερη η Χετάφε

Μεταφερόμαστε στα προάστια της Μαδρίτης και το Coliseum Alfonso Perez, όπου στις 20:00 η Χετάφε υποδέχεται την Ουέσκα για την 19η αγωνιστική της La Liga. 

Η Χετάφε έβγαλε αντίδραση μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Κόρδοβα και πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Έλτσε (1-3) στις 11 του μηνός. Ήταν η πρώτη της νίκη μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα και ικανοποίησε με την απόδοσή της. Μετά το 1-1 του ημιχρόνου η αποβολή των γηπεδούχων στο 52ο λεπτό άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα και οι παίκτες του Μπορδαλάς κυριάρχησαν στο τελευταίο μισάωρο πετυχαίνοντας δύο ακόμη γκολ με τους Μάτα και Άνχελ. Ανέβηκε έτσι στην 13η θέση με 20 πόντους και στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. 

Η Ουέσκα είναι σε πολύ άσχημο “φεγγάρι”! Έρχεται στο σημερινό παιχνίδι από 5 ήττες και μία ισοπαλία, ούσα στον πάτο της βαθμολογίας. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της ηττήθηκε εντός έδρας από την Μπέτις (0-2), δεχόμενη τα δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα. Δίχως νίκη μακριά από το γήπεδό της στη φετινή σεζόν, έχοντας δεχτεί 18 γκολ! 

Η Χετάφε είναι πιο ποιοτική, ανέκτησε αυτοπεποίθηση και θέλει τη νίκη για να ξεφύγει για τα καλά από τα σενάρια υποβιβασμού. Η Ουέσκα υποφέρει εκτός έδρας, μετρά σερί ήττες και δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα σήμερα. Επιλογή ο άσος στο 1.95. 

Με σούπερ μομέντουμ για το Over

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με μπάσκετ από τα εγχώρια. Στις 17:00, το Λαύριο υποδέχεται τον Προμηθέα σε εξ αναβολής αγώνας για την Α1. 

Σε εκπληκτική κατάσταση το Λαύριο, μετρά 7 σερί νίκες, μεταξύ αυτών επί της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού! 

Βελτιωμένος και ο Προμηθέας μετά τις αλλαγές στο ρόστερ, επικράτησε του Ηρακλή και της ΑΕΚ, σκοράροντας 85 και 82 πόντους αντίστοιχα!

Σε τρομερό μομέντουμ αμφότερες οι ομάδες, διαθέτουν το επιθετικό ταλέντο να πάνε ψηλά το σκορ και αυτή θα είναι η επιλογή μας. Ποντάρουμε στο Over 159.5 σε απόδοση 2.09. 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...