Στοίχημα: Τριάδα από τα προκριματικά Champions League

Πολύ ενδιαφέρον και το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, με τα προκριματικά για το Champions League να ξεχωρίζουν και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις επιλογές για στοίχημα. Δυνατά νοκ άουτ ζευγάρια στο 2ο προκριματικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Επιπλέον, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα opap live. Πάμε στην ανάλυση των προγνωστικών μας. 


Σκληρό καρύδι η Τσέλιε
Στις 19:00, η πρωταθλήτρια Σλοβενίας Τσέλιε υποδέχεται την πρωταθλήτρια Νορβηγίας Μόλντε για το 2ο προκριματικό του Champions League. Πρόκειται για νοκ άουτ αναμέτρηση με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας. 
Η Τσέλιε ξεκίνησε τη φετινή ευρωπαϊκή της πορεία από τον 1ο προκριματικό, στον οποίο επικράτησε πολύ εύκολα της Ντάνταλκ με 3-0 εντός έδρας. Το Σάββατο ηττήθηκε εντός έδρας από τη Μούρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τον προπονητή της ομάδας να ξεκουράζει βασικούς παίκτες ενόψει του σημερινού αγώνα. 
Η Μόλντε προέρχεται επίσης από επιβλητική πρόκριση στον 1ο προκριματικό. Συγκεκριμένα διέλυσε την Κουόπιο με 5-0 εντός έδρας, ενώ το Σάββατο νίκησε και την Οντ (2-0) για την Eliteserien, παρότι δεν έπεισε ιδιαίτερα. Εντός των συνόρων βρίσκεται στη 2η θέση και στο -7 από την πρωτοπόρο Μπόντο/Γκλιμτ, πληρώνοντας τις εκτός έδρας αδυναμίες της (4-1-3).
Η Τσέλιε απέδειξε ότι παρά την απειρία της στο θεσμό έχει τη δυναμική να προχωρήσει και εντός έδρας μπορεί να βάλει πολλά προβλήματα στην ασταθή άμυνα των Νορβηγών. Αδικούνται από τις αποδόσεις οι Σλοβένοι, επιλέγουμε το 1Χ της Τσέλιε σε απόδοση 1.90
Με τα γκολ στο Κλουζ
Στις 21:00, η πρωταθλήτρια Ρουμανίας Κλουζ φιλοξενει την πρωταθλήτρια Κροατίας Ντινάμο Ζάγκρεμπ επίσης για το 2ο προκριματικό. Νοκ άουτ παιχνίδι, ακολουθεί παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας. 
Η Κλούζ έκανε ένα εντυπωσιακό φίνις μετά τη διακοπή του κορονοϊού στη Ρουμανία και με ρεκόρ 6-1-1 κατέκτησε ξανά το τρόπαιο. Στον 1ο προκριματικό πέρασε εύκολα από την έδρα της μαλτέζικης Φλοριάνα (0-2) και στην πρεμιέρα του ρουμάνικου πρωταθλήματος την Κυριακή επικράτησε 1-2 στην έδρα της Κλιντσένι. Πολύ έμπειρη ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια, το Φλεβάρη για τη φάση των “32” του Europa League αποκλείστηκε με δύο ισοπαλίες από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Σεβίλλη. 
Πολύ έμπειρη στο θεσμό και η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, πέρσι έδωσε το παρών στους ομίλους και ήταν αρκετά ανταγωνιστική απέναντι σε Μάντσεστερ Σίτι, Αταλάντα και Σαχτάρ. Μόνιμη πρωταθλήτρια Κροατίας τα τελευταία χρόνια, μπήκε με φόρα και στη νέα σεζόν. 2/2 νίκες και 7-0 συντελεστή τερμάτων. 
Πολύ δυνατό ζευγάρι, ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες που γνωρίζουν καλά τα προκριματικά. Περιμένουμε παιχνίδι με ένταση και γρήγορο ρυθμό. Μοιάζει αρκετά πιθανό να βρουν αμφότερες από ένα τουλάχιστον γκολ. Ποντάρουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 1.90. 


Με φόρα η Μπρεστ!
Στις 21:00, επίσης στο μονοπάτι των πρωταθλητών του 2ου προκριματικού, διασταυρώνουν τα “ξίφη” τους Ντινάμο Μπρεστ και Σαράγεβο. 
Η Μπρεστ, μετά το παρθενικό της πρωτάθλημα στη Λευκορωσία, κυνηγά και την ευρωπαϊκή υπέρβαση! Η πρώτη έγινε την προηγούμενη εβδομάδα όταν διέλυσε εντός έδρας την πιο έμπειρη Αστάνα με σκορ 6-3! Εντός των συνόρων έχει αποχαιρετήσει από νωρίς την υπεράσπιση του θρόνου της και στρέφει όλη την προσοχή της στην Ευρώπη. 
Η Σαράγεβο ως πρωταθλήτρια Βοσνίας απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο την πολύ αδύναμη Κόνναχς Κουέι με 0-2. Για το τοπικό πρωτάθλημα μετρά δύο νίκες και δύο ισοπαλίες στο ξεκίνημα της σεζόν, την Κυριακή “γκέλαρε” εντός έδρας με την Βέλεζ Μόσταρ (1-1). 
Η Ντινάμο Μπρεστ είναι σε σταθερό αγωνιστικό ρυθμό, έκτισε αυτοπεποίθηση μετά την 6αρα της προηγούμενης εβδομάδας και δικαιολογημένα είναι το φαβορί στην έδρα της. Επιλογή ο άσος σε απόδοση 1.90. 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όλη την αθλητική δράση του πλανήτη.  Όλα τα αθλήματα βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino.  Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται με πλήρες πρόγραμμα. 


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...