Στοίχημα: Όλα για την άνοδο στην Αγγλία!

ΠΡΕΠΕΙ να Μάθεις τα πάντα για τη vistabet
Προσεκτική μελέτη χρειάζεται το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Δευτέρας (29/06)! Το Betarades.gr διάβασε καλά, και βρήκε «ψαγμένα» προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει λιγότερα ματς, και ίσως λιγότερο εμπορικά. Ωστόσο, κάτι τέτοιες μέρες εντοπίζονται… «διαμαντάκια». Έτσι, έχουμε ξεχωρίσει συνολικά τρεις επιλογές για το στοίχημα. Σε Αγγλία, Ιταλία, και Σουηδία, η δράση συνεχίζεται κανονικά. Από εκεί, βγήκαν και τα σημεία μας για τη Δευτέρα. Ας περάσουμε λοιπόν στην ανάλυσή τους!

Ανεβαίνει η Νορθάμπτον

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από την Αγγλία, και τη League 2. Η μεγαλύτερη μέρα της σεζόν έφτασε για τη διοργάνωση. Στο Wembley, η Έξετερ θα είναι τυπικά γηπεδούχος, απέναντι στη Νορθάμπτον. Όλα θα κριθούν λοιπόν σήμερα!
Η Έξετερ έχει «πονέσει» πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, σε αυτό το σημείο της χρονιάς. Κατάφερε να φτάσει στον τελικό τις τρεις από τις τέσσερις πιο πρόσφατες σεζόν, αλλά ποτέ δεν πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο. Φέτος, μοιάζει να ξύπνησε την κατάλληλη στιγμή. Έστειλε στην παράταση τον ημιτελικό με την Κόλτσεστερ, για να κερδίσει τελικά 3-1 και να περάσει. Ο μέσος Λι Μάρτιν είναι αμφίβολος και αποτελεί κομβικό παίκτη.
Η Νορθάμπτον από την άλλη, επιστρέφει σε τελικό για την άνοδο μετά από επτά ολόκληρα χρόνια. Ο προπονητής Κάρλι είναι πολύ χαρούμενος για αυτό. Είδε την ομάδα του να κάνει φοβερή ανατροπή στα ημιτελικά, με αντίπαλο την Τσέλτεναμ. Παρά το γεγονός ότι έχασε με 0-2 στο πρώτο ματς, κέρδισε με 0-3 εκτός έδρας! Με την ψυχολογία στα ύψη λοιπόν, πάει στο σημερινό ματς πλήρης και έτοιμη για την άνοδο. Έχει και την πρόσφατη παράδοση υπέρ της.
Το παιχνίδι είναι ντέρμπι. Φαίνεται και από τις αποδόσεις αυτό. Ωστόσο, γέρνουμε προς τη Νορθάμπτον που έκανε απίθανη ανατροπή στα ημιτελικά. Θα τη στηρίξουμε με κάλυψη. Ποντάρουμε στο 2 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 1.95.

Αντέχει η Περούτζια

Στην Ιταλία τώρα, η Τσιταντέλα θα υποδεχθεί την Περούτζια. Είναι η 31η αγωνιστική της Serie B και έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται ως φαβορί για τη νίκη, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν θα πέσουν αμαχητί.
Η Τσιταντέλα βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Μοιάζει να έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ ανόδου. Επιπλέον, είναι μόλις στο -2 από τη δεύτερη θέση και την απευθείας άνοδο. Την προηγούμενη αγωνιστική, δοκιμάστηκε στην έδρα της Φροζινόνε και απέδρασε με 0-2. Έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση. Ωστόσο, για κακή της τύχη σήμερα θα έχει αρκετές και σημαντικές απουσίες, κυρίως λόγω καρτών. Είναι επόμενο, να επηρεαστεί η απόδοση της ομάδας.
Σε αυτό μπορεί να συμβάλει και η Περούτζια. Πρόκειται για μια σκληροτράχηλη ομάδα που δεν παραδίδει εύκολα το όπλα. Προέρχεται από το 0-0 με την Κροτόνε, εντός έδρας. Μάλιστα, αγωνιζόταν από το 25’ με δέκα παίκτες! Όμως, κράτησε το μηδέν στην άμυνα και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό. Θέλει να «κλειδώσει» και μαθηματικά την παραμονή, ενώ κυνηγάει παράλληλα τα πλέι οφ. Το ματς είναι πολύ κρίσιμο για τους φιλοξενούμενους.
Δεν αποκλείεται, αυτό το παιχνίδι να κρίνει για ποιόν στόχο θα παλέψει η Περούτζια στη συνέχεια. Θέλει την άνοδο, και θα τα δώσει όλα απέναντι στην ελλιπή Τσιταντέλα. Έχει τα φόντα να βγάλει το Χ2 σε απόδοση 1.92.

Ματσάρα στη Σουηδία

Μεταφερόμαστε στην Α’ Σουηδίας. Ένα από τα αγαπημένα πρωταθλήματα στο στοιχηματικό κομμάτι, είναι στην τέταρτη αγωνιστική του. Σε αυτό το πλαίσιο, η Βάρμπεργκ φιλοξενεί τη Φάλκενμπεργκ. Σε αυτό το ματς, εστιάζουμε στα γκολ!
Η Βάρμπεργκ θεωρείται από τα πιο μεγάλα φαβορί για τον… υποβιβασμό, σύμφωνα με τους bookmakers. Παρόλα αυτά, έχει καταφέρει να μπει δυναμικά στη σεζόν, και με δύσκολο πρόγραμμα. Ξεκίνησε φουριόζα με το 0-3 επί της Χέλσινμποργκ. Έχασε από τη Γκέτεμποργκ (0-3), αλλά πήρε βαθμό στην έδρα της Μάλμε (2-2)! Ήταν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στην έδρα του φαβορί για τον τίτλο. Μάλιστα, η Βάρμπεργκ ισοφαρίστηκε στο 83’, κι ενώ είχε ανατρέψει το σκορ. Παίζει την μπάλα της, με έμφαση στην επίθεση και προσφέρει θέαμα.
Τον ίδιο στόχο, δηλαδή την παραμονή, έχει φέτος και η Φάλκενμπεργκ. Έχει συγκεντρώσει επίσης τέσσερις πόντους, στα πρώτα τρία ματς. Την προηγούμενη αγωνιστική, έχασε από την Κάλμαρ με 2-0, εκτός έδρας. Στάθηκε καλά στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη είχε πολλά προβλήματα και ηττήθηκε. Σε ματς όπως το σημερινό, η Φάλκενμπεργκ είναι υποχρεωμένη να αναζητήσει πόντους. Συνεπώς, θα προσπαθήσει να σκοράρει και να πάρει το τρίποντο.
Περιμένουμε ένα ωραίο παιχνίδι σήμερα, ανάμεσα στις δύο ομάδες. Δεν παίζουν με σκοπιμότητα στο ξεκίνημα της σεζόν. Το αποτέλεσμα είναι αμφίρροπο, και πάμε στα γκολ. Καταλήγουμε στο Over 2.5 σε απόδοση 2.02.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr και ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα. Καθημερινά θα βρίσκετε τα κορυφαία προγνωστικά και όχι μόνο. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...