Στοίχημα: Όλα για την πρόκριση η Εϊμπάρ!

Στοίχημα: Όλα για την πρόκριση η Εϊμπάρ!

Πιο… ήσυχη από τις προηγούμενες μέρες είναι η σημερινή (06/12), με τη δράση να επικεντρώνεται κυρίως σε διοργανώσεις κυπέλλων. Σε αυτό το πλαίσιο, η Εϊμπάρ παίζει με τη Σπόρτινγκ Χιχόν και αναζητά νίκη με πολλά γκολ. Στοιχηματικό ενδιαφέρον όμως εντοπίζεται και στο ντέρμπι της Βουλγαρίας, ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας και τη Λουντογκόρετς, αλλά και στο μπάσκετ, όπου ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Ζαλγκίρις. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τα online casino που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας. Πάμε τώρα στα παιχνίδια μας!

Από την αρχή… επίθεση η Εϊμπάρ

Χωρίς περιθώρια αγωνίζεται απόψε η Εϊμπάρ, στο παιχνίδι με τη Σπόρτινγκ Χιχόν για το Κύπελλο Ισπανίας. Στο πρώτο ματς, η Χιχόν επικράτησε στην έδρα της με 2-0 και πήρε σαφές προβάδισμα πρόκρισης, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Η Εϊμπάρ κατάφερε να διασύρει τη Ρεάλ Μαδρίτης με το εμφατικό 3-0, ωστόσο επέστρεψε στις ήττες χάρη στο 1-0 από τη Βαγιεκάνο. Οι γηπεδούχοι θέλουν να προκριθούν στην επόμενη φάση του Copa del Rey και θα τα δώσουν όλα για να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκηνικό. Είναι ανώτερη ομάδα από τη Χιχόν, αγωνίζεται μια κατηγορία πάνω άλλωστε, και αν πιάσει την απόδοση που μπορεί θα διεκδικήσει επί ίσοις όροις το θρίαμβο. Άλλωστε, οι φιλοξνούμενοι, παρά την αλλαγή προπονητή και την αγωνιστική ανάτασή τους, βρίσκονται στην ενδέκατη θέση της Σεγούντα και σε καμία περίπτωση δεν έχουν θέλξει με την εικόνα τους. Αυτό που πρέπει να κάνει σήμερα η Εϊμπάρ, είναι να μπει από το πρώτο λεπτό δυνατά και να δείξει ότι μπορεί να απειλήσει με αποκλεισμό τη Σπόρτινγκ Χιχόν. Ειδικά στην έδρα της, η Εϊμπάρ είναι ικανή για μεγάλες νίκες και απόψε είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να πετύχει κάτι τέτοιο. Εφόσον η ομάδα του Μεντιλιμπάρ εκμεταλλευτεί τη βοήθεια που θα της προσφέρει ο κόσμος της και παίξει από το ξεκίνημα με το «μαχαίρι στα δόντια», έχει σοβαρές πιθανότητες να γυρίσει την κατάσταση και να είναι αυτή που θα πανηγυρίσει στο τέλος. Στηρίζουμε λοιπόν τους γηπεδούχους και επιλέγουμε το Εϊμπάρ -1 (ασιατικό χάντικαπ) (σε περίπτωση που η Εϊμπάρ κερδίσει με ένα γκολ διαφορά, το ποντάρισμα επιστρέφεται), σε απόδοση 1.93.

Για το διπλό τίτλου η Λουντογκόρετς

Το πρωτάθλημα της Βουλγαρίας διανύει την 18η αγωνιστική του και αυτή βρίκει την ΤΣΣΚΑ Σόφιας να υποδέχεται τη Λουντογκόρετς. Πρόκειται για ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που φιγουράρουν στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Η Λουντογκόρετς μάλιστα, είναι πρώτη, ενώ η ΤΣΣΚΑ τρίτη. Οι φιλοξενούμενοι, εφόσον κερδίσουν απόψε, θα ξεφύγουν με εννιά βαθμούς από τον δεύτερο και θα πάρουν ξεκάθαρο προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου. Είναι η πιο καλή ομάδα του πρωταθλήματος, και παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται και στο Γιουρόπα Λιγκ, κατάφερε να διατηρηθεί σε απόσταση ασφαλείας από τους ανταγωνιστές της. Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας μετρούσε τέσσερις συνεχόμενες νίκες, μέχρι να ηττηθεί την περασμένη αγωνιστική από τη Σλάβια Σόφιας και να μπει τέλος στο νικηφόρο σερί. Όσο κι αν προσπαθεί, φαίνεται ότι χρειάζεται αναβάθμιση στο ρόστερ της για να διεκδικήσει με μεγαλύτερες αξιώσεις το πρωτάθλημα. Η Λουντογκόρετς υπερέχει σε ποιότητα και έχει τους παίκτες για να πάρει το «διπλό» στη Σόφια. Σίγουρα, οι γηπεδούχοι θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις, αλλά μάλλον αυτό δεν αρκεί για να κάνουν το κάτι παραπάνω και να πάρουν μια σπουδαία νίκη. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να διαχειριστούν τέτοια παιχνίδια και είναι το φαβορί για το ροζ φύλλο αγώνα. Μετά από τρεις σερί ισοπαλίες στο Γιουρόπα Λιγκ, η Λουντογκόρετς δεν ελπίζει σε πρόκριση στους «32» και πλέον αφοσιώνεται πλήρως στις υποχρεώσεις της εντός συνόρων. Έτσι, αναμένεται να κατέβει 100% συγκεντρωμένη στο σημερινό ντέρμπι και να δείξει ποιός είναι το αφεντικό στο πρωτάθλημα. Εμπιστευόμαστε τις δυνάμεις της Λουντογκόρετς και βλέπουμε ότι είναι ένα επίπεδο πάνω από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Για το λόγο αυτό, πάμε με το 2 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 1.91.

«Πήρε μπρος» και εντός έδρας η Ζαλγκίρις

Η συναρπαστική Ευρωλίγκα έχει φτάσει στην ενδέκατη αγωνιστική της και βρίσκει τη Ζαλγκίρις να φιλοξενεί στο Κάουνας τον Ολυμπιακό. Εκεί όπου αποκλείστηκαν από το περσινό Final-4 επιστρέφουν οι «Ερυθρόλευκοι», οι οποίοι θα ψάξουν για… εκδίκηση. Παρόλα αυτά, το έργο τους μόνο εύκολο δεν είναι. Οι Λιθουανοί κατάφεραν επιτέλους να κερδίσουν μπροστά στο κοινό τους, στο 83-78 επί της Αρμάνι, και ελπίζουν να συνεχίσουν να παίρνουν νίκες στην έδρα τους, αφού αλλιώς δεν γίνεται να πάνε μακριά. Μέχρι στιγμής η Ζαλγκίρις έχει δείξει την κλάση της με μεγάλα «διπλά», όπως στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, και το ζητούμενο είναι η σταθερότητα στο γήπεδό της. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την εύκολη νίκη επί της Μπούντουσνοστ, και συνολικά από τρία σερί θετικά αποτελέσματα. Οι Πειραιώτες είναι καινούρια ομάδα, και είναι λογικό να παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Σήμερα, θα αντιμετωπίσουν μια εξαιρετικά δουλεμένη και πειθαρχημένη ομάδα, έχει δείξει ότι δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο. Ο κόουτς Σάρας έχει περάσει τη νοοτροπία του νικητή στους παίκτες του, οι οποίοι ακολουθούν πιστά τις εντολές τους και αυτό φαίνεται στο παρκέ. Οι γηπεδούχοι επιθυμούν να μετατρέψουν σε «φρόυριο» την καυτή έδρα τους και οφείλουν να υποτάξουν τον Ολυμπιακό για να χτίσουν σιγά-σιγά σερί και να ανέβουν στη βαθμολογία. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ μαθαίνει ακόμα στην Ευρωλίγκα, και είναι πιθανό κάποια ματς να φύγουν από τον έλεγχό της. Η αποψινή αναμέτρηση είναι περισσότερο must win για τη Ζαλγκίρις, που έχει μείνει λίγο πίσω και δεν την παίρνει να χάσει. Πιστεύουμε ότι οι Λιθουανοί θα συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία και θα ποντάρουμε στη νίκη της Ζαλγκίρις με απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2018/12/blog-post_6.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...