Στοίχημα: 5 Συμβουλές για να παίξετε Virtual Sports

H πραγματική αθλητική δράση έχει ουσιαστικά εξαλειφθεί στον πλανήτη λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού και το στοιχηματικό ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στα εικονικά αθλήματα ή πιο γνωστά ως Virtual Sports. Τα Virtual Sports αποτελούν τη νέα μόδα και ήρθαν για να μείνουν, αφού ολοένα και περισσότεροι φίλαθλοι επιδίδονται σε αυτά. H συντριπτική πλειοψηφία των στοιχηματικών ιστοσελίδων διαθέτουν ποικιλία αθλημάτων και αγώνων για ποντάρισμα με τη δράση να μην αναβάλλεται ποτέ! Στο παρακάτω κείμενο θα παραθέσουμε πέντε συμβουλές για παιχνίδι με τα Virtual Sports:


1. Διαλέξτε το άθλημα με προσοχή


Επιλέξτε το άθλημα που θα παίξετε με γνώμονα αρχικά τις πιθανότητες νίκης και στη συνέχεια τη διασκέδασή σας. Διαλέξτε αθλήματα και αγώνες που οι αγορές δεν είναι πολλές και μπερδεμένες. Επιλέξτε ξεκάθαρα αγωνίσματα, όπου οι πιθανότητες νίκης είναι αυξημένες. Για παράδειγμα στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ και στο τένις οι αντίπαλοι είναι δύο και οι πιθανότητες νίκης μεγαλύτερες από αθλήματα αγώνων. Σε δρομικά αγωνίσματα καλύτερα να επιλέγετε αγώνες με όσο το δυνατόν λιγότερους συμμετέχοντες, ώστε να υπάρχουν και μεγαλύτερες πιθανότητες επιβεβαίωσης. Φυσικά, στα Virtual Sports παίζει μεγάλο ρόλο η έμπνευση.

2. Ποντάρετε λίγα


Μπορεί τα Virtual Sports να έχουν δημιουργηθεί με στόχο να προσομοιώνουν όσο το δυνατόν περισσότερο ένα πραγματικό αθλητικό γεγονός, όμως το αποτέλεσμα είναι καθαρά θέμα τύχης, αφού βγαίνει από αλγόριθμο του συστήματος. Αυτό σημαίνει πως η εκτίμηση δεν έχει στέρεες βάσεις και η νίκη έχει μεγάλο ποσοστό τύχης. Έτσι θα ήταν λάθος να ποντάρουμε πολλά σε τέτοιου είδους στοιχήματα. Τα Virtual Sports είναι εδώ για να μας ψυχαγωγήσουν και όχι για να κάνουμε μεγάλα πονταρίσματα. 

3. Μην απογοητεύεστε

Προφανώς όταν μιλάμε για Virtual Sports και τυχαία αποτελέσματα το πιθανότερο είναι πιο συχνά να χάσουμε παρά να κερδίσουμε, ειδικά αν επιλέγουμε αθλήματα με πάνω από 2 επιλογές. 
Γι’ αυτό δεν υπάρχει λόγος απογοήτευσης στις ήττες ούτε πρεπει να προσπαθεί κανείς να ρεφάρει μέσα από τα Virtual Sports. Τα εικονικά αθλήματα πρέπει να είναι διασκεδαστικά, ειδικά αυτές τις μέρες που λείπει η πραγματική δράση και όχι να μας δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα. 
Αν δείτε ότι οι ήττες έχουν μαζευτεί δοκιμάστε κάτι διαφορετικό. Άλλο άθλημα και άλλο τρόπο παιχνιδιού, πάντα με ψύχραιμο τρόπο. 

4. Σχεδιάστε πλάνο με τα αθλήματα και τα πονταρίσματα

Μπορεί τα Virtuals να προσφέρουν πολλές εναλλακτικές και η δοκιμή όλων των επιλογών να μοιάζει ελκυστική, όμως αυτή δεν είναι η ενδεδειγμένη συνταγή για νίκες. Όταν παίξεις ένα άθλημα αρκετές φορές θα το μάθεις καλά και θα αντιληφθείς πως συμπεριφέρεται το παιχνίδι. Μπορεί το ίδιο παιχνίδι κάποια στιγμή να αποβεί μονότονο, όμως θα δημιουργήσετε μία καλύτερη αντίληψη για το που πρέπει να ποντάρετε ώστε να έχετε καλύτερες πιθανότητες επιβεβαίωσης..

5. Τα φαβορί αξίζουν

Επειδή μιλάμε για εικονικά παιχνίδια που στηρίζονται πολύ στις πιθανότητες τα φαβορί επιβεβαιώνονται πιο εύκολα. Προφανώς όχι σε κάθε περίπτωση, αλλά αρκετά συχνά.  Συνεπώς η ενδεδειγμένη συνταγή για ποντάρισμα στα Virtual Sports είναι το ποντάρισμα στα φαβορί. Μπορεί στα αληθινά αθλήματα τα αουτσάιντερ να έχουν αξία, με βάση την ειδησεογραφία ή τη στατιστική,  όμως στα Virtuals το ποντάρισμα στα αουτσάιντερ μακροχρόνια θα αποβεί επιζήμιο. 
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...