Στον αέρα 1000 μαθητές στη Ναύπακτο.Ακατάλληλο το σχολικό συγκρότημα του 2ου Γυμνασίου-Λυκείου.

Την Παρασκευή κρίσιμη συνάντηση Δήμου-Φορέων.

Με έγγραφό της η τεχνική υπηρεσία του δήμου,βγάζει ακατάλληλο το σχολικό συγκρότημα του 2ου Γυμνασίου-Λυκείου Ναυπάκτου,αναστατώνωντας για μια ακόμη σχολική χρονιά τους μαθητές.

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας ακούστηκαν σοβαρά πράγματα από τον δήμαρχο Ναυπάκτου όσον αφορά τη στατικότητα του συγκροτήματος λέγοντας ότι δεν τηρήθηκε ο ισxύων τότε αντισεισμικός κανονισμός(του ’85),αφού στην αυτοψία βρέθηκαν στις κολώνες  αντί των 24 άρων σίδερων μόλις 8.Μάλιστα γνωστοποίησε την πρόθεση της δημοτικής αρχής να προσφύγει και για το θέμα αυτό στον εισαγγελέα(ίσως λίγο αργά).

Βέβαια στους παροικούντες εν τη Ιερουσαλήμ αυτό το γεγονός δεν αποτελεί από μόνο του έκπληξη αφού πολλοί γνώριζαν τα προβλήματα του συγκροτήματoς.Αυτό που προβληματίζει όμως είναι γιατί αυτό το θέμα έρχεται αυτή τη χρονική στιγμή.Μια ανάσα από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς,και αυτή την τόσο δύσκολη οικονομικά συγκυρία όπου μαθητές και οικογενειακοί προγραμματισμοί (φροντιστήρια),πέφτουν έξω.Αυτό που ανακοινώθηκε πάντως είναι η συνεδρίαση της διαδημοτικής επιτροπής παιδείας σήμερα,και η πραγματοποίηση συνάντησης του δήμου Ναυπακτίας με τους αρμόδιους φορείς(γονείς-σύλλογο εκπαιδευτικών κλπ) την Παρασκευή στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ξενία.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ; Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΠΛΟΒΑΡΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ 1ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ, 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ. ΠΟΙΟΣ ΓΟΝΙΟΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ;

  2. Ολοι γνωριζαμε στη Ναύπακτο οτι το 2ο Γυμνασιο ειναι σε χειροτερη κατασταση απο το κτιριο του ΕΠΑΛ. Απλα το κρυβαμε οπως κανει η γατα τα σκ.. της.

  3. Δηλαδή τόσα χρόνια που στέγαζε μαθητές δεν ήταν επικίνδυνο; Τι προέκυψε και ξαφνικά το διαπίστωσαν; Κάτι βρωμάει εδώ!!! Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς!!!

    • δυστηχώς για εσάς ναι το ΕΠΑΛ δεν έχει κανένα πρόβλημα το τμήμα που χρησιμοποιείτε από τους μαθητές !!!!Επειδή το ΕΠΑΛ όμως έχει καλή καρδιά θα διαθέτει κατά τις απογευματινές ώρες κάποιες από τις αιθουσές του για φιλοξενία όσοι το επιθυμούν!!!!

  4. Ναι κάτι βρωμάει λέω και εγώ υπέρ του ιδιωτικού σχολείου που έχει ο κ. Δήμαρχος. Γίνονται τα αυτονόητα λέμε υπάρχει σκοπιμότητα, δεν γίνεται τίποτα λέμε αδιαφορία, διαπλοκή, ρεμούλες. Α ρέ τζάμπο που μας χρειάζεται….

  5. Και εμεις δηλαδη τι θα γινουμε ? Δν γινεται να κανουμε μαθημα σε ενα σχολειο το οποιο θα καταρευσει… 11 Σεπτεμβριου τα σχολεια ξεκινανε!! Εμεις που θα παμε ? Οι διπλοβαρδιες με το 1ο δν ειναι λυση. Υπαρχουν και τα φροντηστηρια που δν γινεται να δουλευουν πρωι – απογευμα ανθρωαποι ειναι και αυτοι. Εξαλλου υπαρχει και το ενδεχομενο να κανουμε μαθημα στα ΤΕΙ ? Τελος παντων οπως και να εχει καταληψη θα γινει ετσι ωστε να βρεθει μια ΣΟΒΑΡΗ λυση..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...