Σήμερα Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής, υλοποιώντας πρόσφατη σχετική απόφαση, επισκέφτηκε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεο, προκειμένου να του γνωστοποιήσει τα προβλήματα που δημιούργησαν οι καταρρεύσεις των γεφυρών του Ευήνου στους κατοίκους των Κοινοτήτων Γαλατά, Περιθωρίου και Ευηνοχωρίου και να ζητήσει τη συνδρομή του στην επίλυσή τους.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Γκίζας, ο αντιδήμαρχος κ. Τραχύλης, οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Γαλατά και Περιθωρίου κ.κ. Μπαλωμένος και Δαδάνης, καθώς και ο ιερέας κ. Μπίμπος Γεώργιος. Στις τοποθετήσεις τους, άπαντες αναφέρθηκαν στις καθημερινές ταλαιπωρίες των κατοίκων, κάνοντας εκτενή αναφορά στον πεντάμηνο κοινωνικό αποκλεισμό και στην οικονομική τους εξαθλίωση.

Ο Σεβασμιότατος δήλωσε πως παρακολουθεί τις εξελίξεις και πως θεωρεί δίκαιο τον αγώνα των κατοίκων, γι’ αυτό και τον στηρίζει. Υποσχέθηκε πως θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά ή εγγράφως με τον αρμόδιο υφυπουργό Μεταφορών κ. Καραγιάννη και θα προσπαθήσει να τον πείσει να δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα, χρηματοδοτώντας την επισκευή της σιδερένιας γέφυρας. Αν χρειαστεί, για τον λόγο αυτό, θα μεταβεί στο Υπουργείο, συνοδευόμενος από τους κυρίους Γκίζα, Τραχήλη, Μπαλωμένο και Δαδάνη. Την πρωτοβουλία κλεισίματος του σχετικού ραντεβού ανέλαβε ο κ. Γκίζας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...