Στον Πανναξιακό ο Δημήτρης Σκούνας

Μία νέα εποχή ξεκινάει για την ομάδα του Πανναξιακού, αφού μετά τις διοικητικές αλλαγές και την ανάληψη των προεδρικών καθηκόντων από τον Βαγγέλη Κάρλοβιτς, ήρθε και η σειρά για την υπογραφή του συμβολαίου του Δημήτρη Σκούνα, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση που γνωστοποιούσε την έναρξη της συνεργασίας, μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο πολύπειρος τεχνικός, γνώστης των δεδομένων του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου, βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου στο ΔΑΚ Νάξου, μαζί με τον Βαγγέλη Κάρλοβιτς.

Η υπογραφή του συμβολαίου του, σηματοδοτεί ουσιαστικά και το ξεκίνημα της ανοικοδόμησης του έμψυχου δυναμικού, το οποίο όπως αναφέρουν οι πηγές μας, θα αποτελείται κατά βάση από ποδοσφαιριστές που ανήκουν ήδη στην ομάδα, ενώ βέβαια θα γίνουν και οι απαραίτητες προσθήκες.

Ο Δημήτρης Σκούνας σε συνεργασία με την διοίκηση, ήδη βολιδοσκοπεί τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις, ενώ όπως λένε οι πληροφορίες μας τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα αποκτηθούν θα προκαλέσουν αίσθηση, αφού πολλοί εξ αυτών αγωνίζονταν στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

arthografos.gr Άλεξ Γεωργαντάς



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...