Στο κρεβάτι του νοσοκομείου με γυαλιά ηλίου και το μωρό της – Γέννησε η Τζούλια Αλεξανδράτου

Πριν από περίπου 9 μήνες έσκασε σαν βόμβα η είδηση, πως η Τζούλια Αλεξανδράτου είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με την ίδια να κάνει γνωστή μέσα από τα social media κάθε λεπτομέρεια για τον τοκετό της.

about:blank

Και ενώ λοιπόν πήγαν όλα καλά παρόλο που σε γενικές γραμμές το μοντέλο δεν είχε την πιο εύκολη εγκυμοσύνη τη Δευτέρα 6/2 μαζί με τα χιόνια είχε τη χαρά να κρατάει στα χέρια της το μωράκι της (δείτε την εδώ με μαύρα εσώρουχα λίγο πριν γεννήσει).

Πιο αναλυτικά, η Τζούλια έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο instagram, στην οποία βλέπουμε εκείνη στο κρεβάτι του νοσοκομείου αγκαλιά με το βρέφος με την ίδια μάλιστα να φοράει γυαλιά ηλίου και παράλληλα μέσα από μια λεζάντα να περιγράφει τα μοναδικά συναισθήματα, που νιώθει.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου γέννησε

«Γεννήθηκε το μωρό μου Πάρις! Σε αγαπάμε όσο δεν υπάρχουν λόγια Καλωσόρισες (9 μηνες Πεθαν@) ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα καταλάβει το ταξίδι της ζωής. Η ζωή σου είναι δική σου. Θα είμαι για πάντα απίστευτα ευγνώμων, τυχερή και ευλογημένη. Η ζωή μου τώρα αρχίζει. Έχω ό,τι Θέλω. ΟΛΑ ΜΟΥ», έγραψε η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Δείτε την φωτογραφία του youweekly.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...