Σημαντική μέρα για τον Μύτικα Ξηρομέρου, μιας και οι εκπαιδευτικοί και μαθητές του τοπικού νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου, μεταφέρθηκαν στο νέο εκπαιδευτήριο.

Επί 25 χρόνια ειδικά οι μαθητές του Νηπιαγωγείου, στεγάζονταν σε λυόμενη κατασκευή και το αίτημα για την ανέγερση νέου σχολικού συγκροτήματος ήταν πάγιο για τους κατοίκους της περιοχής.

Να σημειωθεί πως με μέριμνα της νέας δημοτικής αρχής, υπήρξε η διάθεση χρηματικού ποσού, για την κατασκευή των περιμετρικών πεζοδρομίων, των κεκλιμένων πρόσβασης και τη διάνοιξη και διαμόρφωση του παράπλευρου πεζόδρομου, που δεν περιλαμβάνονταν στην μελέτη και το έργο χωρίς αυτά θα ολοκληρωνόταν ημιτελές και μη λειτουργικό.

Έγραψε σχετικά στο facebook η διευθύντρια του Νηπιαγωγείο Μύτικα, κ. Γεωργία Σταύρακα, όπως μεταδίδει το mytikaspress:

«Σήμερα με ανάμεικτα συναισθήματα χαράς και λύπης αποχαιρετάμε το κτίριο του Νηπιαγωγείου που μας στέγασε για 25 χρόνια (25 χρόνια σε λυόμενη αίθουσα conteiner) και μεταφερόμαστε στο νεόδμητο κτίριο Δημοτικού και Νηπιαγωγείου!
Κρατάμε τις όμορφες, χαρούμενες, παιγνιώδεις ξέγνοιαστες στιγμές που ζήσαμε και τις άσχημες τις στέλνουμε για ανακύκλωση!!!
Αύριο ξεκινάμε για καινούργιες!!!
Καλή μας αρχή, στο καινούργιο μας ταξίδι σε ένα υπέροχο Σχολείο!!!»



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...