Στο τελικό του Epirus Plaza Αντίρριο , ο Φαέθων ΓΕΦΥΡΑ


Την νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΣ Ναυπάκτου με ανατροπή στο τέλος πήραν οι πράσινοι του Μιχάλη Δελαρτα επικρατώντας 66-64 και στο τελικό της Κυριακής (7:30μμ) θα αντιμετωπίσουν την Τέμενη που νίκησε στο άλλο ζευγάρι τα Αραχωβίτικα με 56-46.
Το ζεστό χειροκρότημα πήραν οι βραβευθέντες προπονητές από τη διοίκηση του Φαέθων Γέφυρα στη πορεία των 36 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου. Κατά σειρά ήταν οι Σταυρόπουλος Σπύρος,Παπούλιας Κώστας, Βαφειαδης Γιάννης και Μυλωνόπουλος Γιάννης.Το παρόν έδωσε ο αντιδήμαρχος αθλητισμού και πολιτισμού του Δήμου Ναυπακτίας κ.Τσουκαλας Ντίνος.
Ο πρόεδρος του Φαέθων Γέφυρα Ζακκας Θανος βράβευσε και το χορηγό τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε για την πολύχρονη στήριξη προς την ομάδα, πλακέτα που παρέλαβε ο διευθυντής επικοινωνίας και αειφόρου ανάπτυξης κ.Φρερης Ιωάννης.
Μετά το ματς ,η αποστολή της ομάδας δείπνησε στο Epirus Plaza Αντίρριο ανταλλάσσοντας ευχές για μια καλή σεζόν με τους κ.κ Μαντζουκη Τάκη και Τσαβιδη Λεωνίδα.
Το πρόγραμμα της Κυριακής 2/10 θα έχει ως εξής: 6μμ, ΠΑΣ Ναυπάκτου -Αραχωβιτικα και 7:30, Τέμενη -Φαεθων Γέφυρα
Μετά τα ματς θα ακολουθήσουν οι απονομές του τουρνουά καθώς και οι βραβεύσεις των συνδιοργανωτων Epirus Plaza και Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...