Στόχος η διψήφια αύξηση στις τουριστικές αφίξεις από το Ισραήλ το 2017! (Εικόνες)

Επαφές Κουντουρά στο Τελ Αβίβ 

Σημαντικές επαφές πραγματοποίησε η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, στο Τελ Αβίβ με τον ομόλογό της και τοπικούς τουριστικούς  παράγοντες, με στόχο την σημαντική ενίσχυση της δυναμικής προώθησης του ελληνικού τουρισμού! 

Με κατεύθυνση την περαιτέρω προώθηση και προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στο Ισραήλ για την φετινή σεζόν, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού ΙΜΤΜ στο Τελ-Αβίβ. Ιδιαίτερα θετικά ήταν τα σχόλια που απέσπασε η ελληνική παρουσία, καθώς η Ελλάδα και ο ΕΟΤ συμμετείχαν με περίπτερο, στην έκθεση.

Κατά την συνάντηση με τον Ισραηλινό ομόλογό της, Yariv Levin, μετά και την κοινή δήλωση για τη Συνεργασία στον Τομέα του Τουρισμού που υπέγραψαν στις αρχές του 2016 για την εμβάθυνση των διμερών τουριστικών σχέσεων, οι δύο υπουργοί, συζήτησαν περαιτέρω δράσεις για την αύξηση του τουριστικού ρεύματος μεταξύ των δύο χωρών  και  κοινές πρωτοβουλίες για την προσέλκυση μεγαλύτερου μεριδίου από τη διεθνή ταξιδιωτική αγορά, με έμφαση στην  ενίσχυση των τουριστικών ροών  από τις ΗΠΑ, όπου υπάρχει μεγάλη Ελληνική και Εβραϊκή Διασπορά.

Στο περιθώριο της έκθεσης, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με κορυφαίους tour operators και εκπροσώπους ταξιδιωτικών γραφείων του Ισραήλ για τα τουριστικά πακέτα του 2017, καθώς και με τη διοίκηση του Συνδέσμου Τουριστικών Οργανισμών και Ταξιδιωτικών Γραφείων ΙΤΤΑΑ. Σύμφωνα με το υπουργείο, από τον Σύνδεσμο,  ενημέρωσαν την ελληνική πλευρά, για την ιδιαίτερη αυξημένη ζήτηση που παρουσιάζει η Ελλάδα τη φετινή χρονιά. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της ισραηλινής ταξιδιωτικής βιομηχανίας, προκύπτει  διψήφια αύξηση σε σχέση με το 2016.

Κατά την παραμονή της στο Ισραήλ, η υπουργός συναντήθηκε με εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών, καθώς και με Διευθύνοντες Συμβούλους Ομίλων που διερευνούν επενδυτικές ευκαιρίες στον ελληνικό τουριστικό τομέα.

Παρέστη ακόμη σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε προς τιμήν της το Εμπορικό Επιμελητήριο Ισραήλ- Ελλάδος. Στις συναντήσεις συμμετείχε και ο πρέσβης της Ελλάδος στο Ισραήλ, Κωνσταντίνος Μπίκας.

 

kountoura-israil

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kountoura-israil

Πηγή:Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...