Συγκλονίζει 17χρονος που ξυλοκοπήθηκε για ένα κινητό και λίγα ευρώ: “Με πιάσανε και άρχισαν να με βαράνε”

Συμμορίες ανηλίκων επιτίθενται σε συνομηλίκους τους για λίγα χρήματα

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 17χρονου από ανήλικους στην Αγία Παρασκευή, με στόχο να του αρπάξουν το κινητό και λίγα ευρώ που είχε επάνω του.

“Ήμουν με δύο φίλους μου και πηγαίναμε στην πλατεία, σταμάτησε μπροστά μας ένα αμάξι, οι φίλοι μου πρόλαβαν να φύγουνε, αυτοί πιάσανε εμένα και άρχισαν να με βαράνε” δήλωσε ο 17χρονος στην ΕΡΤ .

Ο πατέρας του 17χρονου μαθητή περιέγραψε με τη σειρά του τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε όταν τον ενημέρωσαν ότι ο γιος του χρειάζεται βοήθεια: “Πρησμένο το πρόσωπό του και έφτυνε αίμα. Κανένας να μη το ζήσει. Αναρρώνουμε σιγά σιγά. Τώρα πρέπει να φτιάξουμε τα δόντια του” τόνισε.

“Είχαν ένα σφυρί λαστιχένιο και ένα κλομπ. Όλα τα χτυπήματα ήταν από το θώρακα και πάνω. Είχε λιποθυμήσει, του μίλαγαν και δεν θυμότανε” λέει ο πατέρας του.

Όταν οι δράστες κατάλαβαν ότι περαστικοί έχουν καταγράψει τις πινακίδες κυκλοφορίας τους με σκοπό να τις δώσουν στην Αστυνομία, τότε εκείνοι τις ξήλωσαν και τράπηκαν σε φυγή. Ο άνθρωπος που έσωσε τον ανήλικο από τα χέρια των ληστών ήταν ένας πολίτης που βρισκόταν μαζί με τη γυναίκα του και τα παιδιά του, ο οποίος άρχισε να φωνάζει στους δράστες να αφήσουν το θύμα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής εξιχνίασαν γρήγορα την υπόθεση συλλαμβάνοντας δύο 17χρονους και ταυτοποιώντας ακόμα δύο.

THEBEST.GR



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...