Συγκλονιστική φωτογραφία: Μετά από 60 χρόνια κοινής ζωής, πέθαναν κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου

Εξήνα χρόνια μοιράζονταν χαρές και λύπες, και απέκτησαν δύο κόρες, εφτά εγγόνια και εφτά δισέγγονα.

Και στο τέλος της ζωής τους, ο θάνατος του βρήκε ακριβώς έτσι όπως ήθελαν: ξαπλωμένοι ο ένας δίπλα στον άλλον, δείχνοντας την αγάπη που τους συντρόφευε μια ολόκληρη ζωή.

Η Delma και ο Tom Ledbetter, από το Λέικ Τζάκσον του Τέξας, γνωρίστηκαν τη δεκατία του ’50 στην Φλόριντα – όπου διέμεναν εκείνη την εποχή – μέσω κοινών φίλων. Η πρώτη τους επαφή έφερε αμέσως τον έρωτα και, μόλις 3 εβδομάδες μετά το πρώτο τους ραντεβού, αποφάσισαν να παντρευτούν. Το ζευγάρι ήταν αχώριστο για τις επόμενες έξι δεκαετίες, δίνοντας το παράδειγμα ενός ευτυχισμένου και αρμονικού γάμου στις κόρες τους, και κατόπιν στα εγγόνια και τα δισέγγονά τους.

Τα τελευταία χρόνια, η Delma και ο Tom διέμεναν μαζί σε έναν οίκο ευγηρίας, προκειμένου να δέχονται την κατάλληλη ιατρική φροντίδα για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζαν. Τον Απρίλιο, η κατάσταση και των δύο συζύγων χειροτέρεψε και ο επίλογος γράφτηκε στις 21/4, όταν άφησαν την τελευταία τους πνοή κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, στα διπλανά κρεβάτια του κοινού δωματίου που τους είχε παραχωρηθεί από την κλινική, ώστε να είναι μαζί τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με την οικογένεια, ο κ. Ledbetter «έφυγε» πρώτος και η γυναίκα του τον ακολούθησε μιάμιση ώρα αργότερα.

«Ήταν ακριβώς ο τρόπος που ήθελαν να πεθάνουν. Είχαν ζητήσει από το προσωπικό να σπρώξουν κοντά τα κρεβάτια τους και η μητέρα μου είχε αποκοιμηθεί. Ο πατέρας μου άπλωσε το χέρι και έπιασε το δικό της. Μετά έμειναν έτσι ξαπλωμένοι μέχρι το τέλος. Ήταν πολύ γλυκό», είπε μία από τις κόρες του ζευγαριού.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/283068-Sygklonistike-photographia-Meta-apo-60-chronia-koines-zoes-pethanan-kratontas-o-enas-to-cheri-toy-alloy ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...