Συλλυπητήρια του Περιφερειάρχη και του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας για την απώλεια του Απόστολου Ευθυμίου

«Ένας ενεργός πολίτης, αφιερωμένος στην προκοπή του τόπου και των συμπολιτών του, έφυγε πρόωρα από τη ζωή, προκαλώντας τη θλίψη όλων μας. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του» αναφέρει σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, για την απώλεια του Απόστολου Ευθυμίου.

Παράλληλα, σε έκτακτη και δια περιφοράς συνεδρίασή του, σήμερα Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021, το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, κατέληξε στην εξής ομόφωνη απόφαση:

«Ο Περιφερειάρχης, ο Πρόεδρος και το σύνολο των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του τ. Περιφερειακού Συμβούλου Απόστολου Ευθυμίου.

Ο Απόστολος Ευθυμίου υπήρξε ένας ενεργός πολίτης, βαθιά δημοκρατικός, με αγάπη στον συνάνθρωπο και τον τόπο. Πρωτοπόρος στην επαγγελματική του δραστηριότητα και αρωγός των αγροτών μέσα από την άοκνη συμμετοχή του στο συνεταιριστικό κίνημα. Ασχολήθηκε με πάθος και διακρίθηκε στον αθλητισμό τόσο με την ομάδα του Παναιτωλικού, όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Υπηρέτησε την αυτοδιοίκηση με ήθος και δυναμισμό, συνεισέφερε με τη γνώση και την εμπειρία του στο Περιφερειακό Συμβούλιο και στις Επιτροπές Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης στις οποίες συμμετείχε.

Τα θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγό του και τα παιδιά του.»



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...