Συμμετοχή της Εθνικής Τράπεζας στο εταιρικό κεφάλαιο της εταιρείας Covve

Η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε σήμερα τη συμμετοχή της στο εταιρικό κεφάλαιο της εταιρείας Covve (https://covve.com) στο πλαίσιο του προγράμματος NBG Business Seeds για την ενίσχυση της καινοτόμου επιχειρηματικότητας.

 

Ποια είναι η Covve;

 

Πρόκειται για μία νέα ψηφιακή εφαρμογή που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που είναι οργανωμένο το επαγγελματικό αρχείο επαφών του χρήστη, δίνοντας τη δυνατότητα σε επαγγελματίες και εταιρείες να αξιοποιήσουν το δίκτυο των επαφών τους. Συνδυάζει λειτουργίες διαχείρισης επαγγελματικών επαφών, αξιοποίησης προσωπικών επαφών και διεύρυνσης του επαγγελματικού κύκλου.

 

Ήδη το λογισμικό, χρησιμοποιείται από χιλιάδες επαγγελματίες, κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αγγλία, καθώς επίσης και σε επιχειρηματικά κέντρα της Σιγκαπούρης και του Ντουμπάι. Περιλαμβάνει μια γρήγορα αναπτυσσόμενη βάση εκατομμυρίων επαφών, με το 40% αυτών να είναι επιπέδου executive ή director, σε 1 εκατομμύριο εταιρείες που εδρεύουν σε 120 χώρες. Έχει συμπεριληφθεί στα 50 πιο δημοφιλή επαγγελματικά apps στο App Store του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και σε πολυάριθμα άρθρα τεχνολογίας στις ΗΠΑ.

 

Σύμφωνα με την τράπεζα, το πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας (www.nbg.gr/nbgseeds), περιλαμβάνει δράσεις ανάδειξης και προβολής καινοτόμων ιδεών και έργων, εκπαίδευσης και καθοδήγησης ομάδων, παροχής υποδομών, δικτύωσης και χρηματοδότησης. Πέρα από τη διαγωνιστική φάση και τη βράβευση των προτάσεων μέσα από τον ετήσιο Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας, έμφαση δίνεται στην υποστήριξη της υλοποίησης επιλεγμένων προτάσεων που έχουν διακριθεί. Σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών επιλεγμένες προτάσεις παρακολουθούν προγράμματα εκπαίδευσης σε θέματα επιχειρηματικότητας και λαμβάνουν δωρεάν υπηρεσίες και προϊόντα της Amazon, του Facebook και της Microsoft.

 

Τέλος, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΤΕ, για την οικονομική στήριξη εταιρειών, προβλέπονται στοχευμένες δράσεις δανεισμού και συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο καθώς και δράσεις καθοδήγησης και δικτύωσης σε συνεργασία με τη Google, Grant Thornton, Watson, Farley & Williams, Israeli Advanced Technology Industries (IATI), Ελληνο-Αμερικάνικο Εμπορικό Επιμελητήριο και την Endeavor Greece.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/283411-Symmetoche-tes-Ethnikes-Trapezas-sto-etairiko-kephalaio-tes-etaireias-Covve ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...