Συνάντηση Αχτσιόγλου με εργαζομένους του «Athens Ledra» για τα χρωστούμενα!

bb

Με τους εργαζόμενους του «Athens Ledra», συναντήθηκε σήμερα η  υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου. Οι εργαζόμενοι εξέθεσαν τα αιτήματά τους για την πλήρη αποπληρωμή των δεδουλευμένων και την διασφάλιση των θέσεων εργασίας, ενώ η υπουργός, επανέλαβε ότι το υπουργείο Εργασίας, στέκεται αρωγός στα αιτήματά τους και προς αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα.

 

Η λύση που προωθείται, καταρχάς για την ικανοποίηση των αιτημάτων των εργαζομένων, εξαντλεί παράλληλα όλα τα περιθώρια στο πλαίσιο του νόμου, για την αποπληρωμή των οφειλών του προηγούμενου ιδιοκτήτη προς το ΙΚΑ.

 

Από την πλευρά των εργαζομένων στην συνάντηση συμμετείχε αντιπροσωπεία του Σωματείου Εργαζομένων στο ξενοδοχείο «Athens Ledra» και το Συνδικάτο Εργαζομένων σε Ξενοδοχεία – Επισιτισμό – Τουρισμό ν. Αττικής,  ενώ την υπουργό συνόδευε ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης.

 

Οι δύο πλευρές, συμφώνησαν να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα με το Συνδικάτο Εργαζομένων σε Ξενοδοχεία – Επισιτισμό – Τουρισμό ν. Αττικής, ώστε να συζητηθούν τα κύρια ζητήματα που αφορούν τους εργαζομένους. 

Πηγή:

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...